FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dejan1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dejan1921 » 20 maj 2021, 23:03

Hilmo123 je napisao/la:
20 maj 2021, 22:50
Dejan1921 je napisao/la:
20 maj 2021, 22:43
A šta je tačno radio ovaj Mandal u klubu?
skaut
U tekstu je predstavljen kao neko ko je radio veliki posao u klubu iz sjene, baš me zanima koga je on to skautirao?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 maj 2021, 23:06

delinjo je napisao/la:
20 maj 2021, 22:20
Bcio covjek kvalitetnu patetiku,vidim raja se primila :mrgreen:
Klasicno skidanje odgovornosti i pokusaj pravljenja zrtve od sebe.

Neki dan Bekric stavio na instagram video gola protiv Borca. Njemu je bitno da mu raja njegova sara ispod tog videa, a sto je masio penal namjerno ili sto se vuklja po terenu zajedno sa ostalim pa nemaju pobjedu 100 godina nikom nista. I od takvih se kao treba praviti neka zrtva.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 maj 2021, 23:09

Debilizam,nazalost nasoj raji je dovoljno gurnuti dres ispod stola i nem kritika taman ugasili klub...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 20 maj 2021, 23:17

Ako ih je on skautirao, svaka cast!
Pa covjeku treba uplatiti pregled u ocnoj klinici.
Dovesti Blazevica i co. moze samo slijep covjek.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 20 maj 2021, 23:19

timpramosavePla je napisao/la:
20 maj 2021, 23:17
Ako ih je on skautirao, svaka cast!
Pa covjeku treba uplatiti pregled u ocnoj klinici.
Dovesti Blazevica i co. moze samo slijep covjek.
Mozda mu se svidjela boja glasa :)
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 20 maj 2021, 23:35

Od ovog skauta za kojeg prvi put cujem kao i za 90 posto uprave je dobro receno ovo zadnje " nužne su radikalne promjene". Znaci promjene koje ce jasno, transparentno i realno objasniti stanje u klubu i ambicije za narednu sezonu. Za to dvoje su potrebne dvije stvari, a mi nijednu nemamo, to su novac i muda. Mozda se nesto desi.
Kako god, u sezonu novu idemo zajedno.
Uprava napolje.
Zadnja izmjena: Ritamreda, dana/u 20 maj 2021, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 20 maj 2021, 23:36

Dejan1921 je napisao/la:
20 maj 2021, 22:45
delinjo je napisao/la:
20 maj 2021, 22:43
Mandalio :rol:
E pa onda je jedan od rijetkih što je dobro obavljao svoj dio posla :rol:
Hajro nam zamandalio vrata :plac: dobar dobar

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 20 maj 2021, 23:38

Nadam se da ce poceti ove dvije zadnje utakmice Faruk Durakovic, pa i jos koji junior dobiti sansu, da malo osjete. Jer ovo mi sve vodi na cinjenicu da cemo morati gurnuti 2,3 iduce sezone. To je ispravno i pohvalno samo sto mi to uradimo kad nemamo para. Ko zna sta ce sutra biti...

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 20 maj 2021, 23:46

Ono što je dobro je što se počelo javno pričati u kako lošoj smo situaciji. Da nema više guranja pod tepih i slično. Ko god dodje na čelo kluba, jer očekujem da ovi trenutni svi lete uskoro, mora bez maskiranja reći kakva je situacija. I napraviti realan plan izvlačenja iz ovoga.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 maj 2021, 23:50

Pa stvarno mislite da ce ovi otici,vidis svaki dan iskacu iz pastete,predlazu ,svasta nesto ali da neko od njih kaze za ostavku,nema Boga..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 20 maj 2021, 23:51

Dejan1921 je napisao/la:
20 maj 2021, 23:46
Ono što je dobro je što se počelo javno pričati u kako lošoj smo situaciji. Da nema više guranja pod tepih i slično. Ko god dodje na čelo kluba, jer očekujem da ovi trenutni svi lete uskoro, mora bez maskiranja reći kakva je situacija. I napraviti realan plan izvlačenja iz ovoga.
Brate ,sta ces vise maskirati :roll: imamo mjesec dana da skupimo pare inace nam je pusa za licencu , lagano druga liga.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 20 maj 2021, 23:53

KANA je napisao/la:
20 maj 2021, 23:51
Dejan1921 je napisao/la:
Brate ,sta ces vise maskirati :roll: imamo mjesec dana da skupimo pare inace nam je pusa za licencu , lagano druga liga.

Kako sad to? Ne kontam.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 20 maj 2021, 23:53

Dejan1921 je napisao/la:
Na tom se mora najvise raditi. Javno, transparentno i jasno. Jer kad si ti svjestan problema tek mozes nesto promjeniti. Ko god da nas povede u upravi i na terenu, obavezna pressica i objasniti tako je kako je, idemo kako idemo, vracamo tome toliko i toliko. Ostavit cemo 2, 3 starija igraca i gurnuti mladje i talentovane. Sa takvim pristupom uz povratak navijaca tek cemo poceti na nesto liciti i mozda se moze maksimum izvuci, pa cak i iznad toga jer mi smo Zeljo, ali sa nekim gatanjem, kockanjem, neplanski, đemdo ti kombinacijama, pa mi smo u tabutu. Najbolji trener ove lige se kockako i isao na varijantu, daj da sta osvojimo, pa ce pare od evrope i transfera. Ne ide to vise tako. Moramo biti realni i ujedinjeni.
Kana@ licenca je zavrsena.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 maj 2021, 23:54

Pa sta kako ,nemas da isplatis jednu ratu ovim debilima za reprogram ,a da ne pricam kako bi im cijeli dug isplatili :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 20 maj 2021, 23:57

delinjo je napisao/la:
20 maj 2021, 23:54
Pa sta kako ,nemas da isplatis jednu ratu ovim debilima za reprogram ,a da ne pricam kako bi im cijeli dug isplatili :D
Pa zar nije bila prica da smo dobili licencu. Il sam ja nesto pomjesao.
Mislim ja svakako ovim ikebanama ne bi isplacivao ali hajd yebiga da ne ispadnemo cigani. Samo da ne bude u klubu petog juna doprinosi koliko ko moze ispred stadiona. Yebem ti dan gdje cemo mi zavrsit.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

1921boy

Post Postao/la 1921boy » 21 maj 2021, 00:00

Dobili smo licencu, 4.5 je bila prvostepena komisija za licenciranje.

Ali ako ne uplatiš ovim nehljebovićima do roka kad si dogovorio automatski će sve i jedan pokrenuti tužbe koje će sigurno dobiti, onda moraš platit a nemaš para, ako se to desi prije početka sezone mogu oduzeti licencu zbog neizmireni dugovanja, u toku sezone mogu prekinuti da ne možemo igrati utakmice dok ne uplatimo.

To je problem kad ništa ne znaš, ni kako je, ni do kad, niti kako ćemo to platit - nek nam je Bog na pomoći ! Ko preživi pričat će!
Brko iz druge galaksije!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 maj 2021, 00:00

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
20 maj 2021, 23:57
delinjo je napisao/la:
Mislim ja svakako ovim ikebanama ne bi isplacivao ali hajd yebiga da ne ispadnemo cigani. Samo da ne bude u klubu petog juna doprinosi koliko ko moze ispred stadiona. Yebem ti dan gdje cemo mi zavrsit.
Pa vjerovatno jesmo tj sigurno jesmo ali moguce da ce stopirati ako ne isplatis dio ovim debilima,jbg ja necu da pametujem ali prica se da se po 9 plata duguje,kazu potpisali su reprogam ali on je u ratama ,prva rata vjerovatno ide vec sad a ne znam ko ce namaknuti pare za tu prvu ratu ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 maj 2021, 00:08

delinjo je napisao/la:
21 maj 2021, 00:00
delinjo je napisao/la:
Pa vjerovatno jesmo tj sigurno jesmo ali moguce da ce stopirati ako ne isplatis dio ovim debilima,jbg ja necu da pametujem ali prica se da se po 9 plata duguje,kazu potpisali su reprogam ali on je u ratama ,prva rata vjerovatno ide vec sad a ne znam ko ce namaknuti pare za tu prvu ratu ?
Ma ovi nehljebi sigurno nece ja ti kazem bit ce neka akcija u kojoj ce davati navijaci pare 100% mislim meni je to ok ja cu uvijek dati maximum maximuma ali ovi u upravi imaju barem 10 puta veca primanja od mene a ocigledno drugacije ne znaju. Jos su sto posto ispusili za onaj the tag jer ne mislim da je iko to uplatio, prvi ja cu vazda otici u fan shop i uzet duksericu, polo maju bilo sta nego uplatit neki the tag. Ne znam kako su toliko nesposobni da 9 plata duguju, razumijem i uslovi i sve ali da si ti toliko glup da ne mozes namaknuti neke pare a u upravi si nekog kluba to mi nije jasno. Ja ne znam fakat kako ovi mogu otici i ko ce doci na celo ali ovo je vise za popizdit. Ja ne znam odakle im obraz da ne odu sami od sebe pa jebote mogli su izac rec ne znamo naci pare potrudili smo se ali je jednostavno pretesko za nas volimo Želju i hajd pici naci ce se valjda neko drugi, oni jos gledaju nacine da ostanu u klubu pa tu mora biti neki interes oni da imalo vole Želju dosad bi 6 puta otisli.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 maj 2021, 00:12

Dobio je i Čelik licencu za ligu pa mu je zbog dugova zabranjeno da igra protiv nas, utakmica registrovana 3-0 a kasnije zamalo i da su isključeni iz lige. Znamo i kako su na kraju završili...tako da ne treba da nas to što smo dobili licencu zavara da smo kao dobro prošli.

PupanOzdrljic
Kontakt:

Post Postao/la PupanOzdrljic » 21 maj 2021, 00:35

21 maj 2021, 00:08
delinjo je napisao/la:
21 maj 2021, 00:00

Ma ovi nehljebi sigurno nece ja ti kazem bit ce neka akcija u kojoj ce davati navijaci pare 100% mislim meni je to ok ja cu uvijek dati maximum maximuma ali ovi u upravi imaju barem 10 puta veca primanja od mene a ocigledno drugacije ne znaju. Jos su sto posto ispusili za onaj the tag jer ne mislim da je iko to uplatio, prvi ja cu vazda otici u fan shop i uzet duksericu, polo maju bilo sta nego uplatit neki the tag. Ne znam kako su toliko nesposobni da 9 plata duguju, razumijem i uslovi i sve ali da si ti toliko glup da ne mozes namaknuti neke pare a u upravi si nekog kluba to mi nije jasno. Ja ne znam fakat kako ovi mogu otici i ko ce doci na celo ali ovo je vise za popizdit. Ja ne znam odakle im obraz da ne odu sami od sebe pa jebote mogli su izac rec ne znamo naci pare potrudili smo se ali je jednostavno pretesko za nas volimo Želju i hajd pici naci ce se valjda neko drugi, oni jos gledaju nacine da ostanu u klubu pa tu mora biti neki interes oni da imalo vole Želju dosad bi 6 puta otisli.
Nemoj tako brate. Gdje ćeš protiv amarovih ili misketovih pričati? To su njihovi ljudi sve. Zlatni su nam. Ona dvojica jedva dočekali da pričaju kako babo ništa nije kriv čim su intervju pročitali.

Meni samo nije jasno eto kažu korona, kriza, ekonomija i ne znam više šta. Pandemija traje već godinu i po haman i ti se meni na to vadiš. Ne vjerujem da ijedan klub duguje 9 plata. To mi samo govori da nikakvu al apsolutno nikakvu viziju održivosti ljudi koji sjede u UO nisu imali. Nevjerovatno je da nisu u stanju od dolaska na pozicije osigurati neki stabilan priliv sredstava. Ne mora to da se razumijemo biti neki milionski iznos ali su oni došli do toga da u klub haman nikakav novac ne ulazi. To je ono što sam pitao neki dan ko su ti ljudi a onaj napisa kako su dvojica na birou. Znači tad umalo u nesvjest ne padoh. Nisu u stanju privatno ništa uraditi i onda se mi ovamo kidamo što klub bukvalno propada. Svakog ovdje koji brani ovu i bilo koju raniju upravu treba na banderu objesiti. Sve mi je ovo kao neka noćna mora iz koje se ne može insan probuditi. Najgore od svega je što ovi niti šta rade niti pomišljaju da daju ostavke. Ako nisi u stanju klub pogurati u smislu živog novca, akcije, ideje, vizije pa budi obrazli i odstupi. Niko nije pupčanom vrpcom svezan za fotelju
Ti si moj Željo, veliki Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Blank123, bvsic, GavranBeli, Kompromis, kontra, Lekqqq1921 i 78 gostiju.