Da, ali ovo uopste nije bilo tako izjednaceno. Mozes staviti tipa da je prvi onaj koji je kroz sva kola bio bolji, neki H2H, barem meni je logicnije.BosniaBoston je napisao/la: ↑16 maj 2021, 01:13Zato sto kad smo bodi i ja lideri zapravo i tipujemo prvi ili medju prvima. Ti, bodi i Silar tad ne bi do zagrijavanja, moro sam vas pritisnut5 sati proslo vidim niko od vas nije tipovo
Nekad dobijes nekad izgubiš, to pravilo je od pocetka godine i najbolji je tiebreaker. Da stavim tipa ispred je onaj koji je vise bodova osvojio u jednom kolu, to bi u 99% slucajeva bilo ko ima bolje prvo kolo jer nosi najviše bodova a mečevi nisu visokog kvaliteta kao poslije tako da je ovo dosta boljeGoretzka je napisao/la: ↑16 maj 2021, 01:08Moze li se promjenit ovo pravilo o bodovanju, valjda ja nisam prvi zbog 1/4 finala iako sam kroz citav turnir bio najbolji.pri tome ne umanjujem Bodijevo znanje, samo je malo bezveze kad pogledas bodove kroz sva kola.
probat nesto drugo smislit, ovo je bas nigdje veze, mora bit neki nacin..
Mislim ne zalim se, samo tek sad vidim da sam ja u svakom kolu bio bolji osim u 1/4, sto znaci da sam bolje tipovao.