Ivaylo Petev
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ti bi se odazvao na njegovom mjestu?
Nedopustivo je na ovakav nacin ponizavati treceg najboljeg fudbalera kojeg imamo i sramota je sto ovakvi poput tebe opravdavaju postupke mafijasa iz saveza.
Daj nam ba Pirica, golmana svjetske klase!
Ne opravdavam...Trebao je biti na spisku u martu. Treba biti i sada.
Bilo je utakmica kada opravdano nije dobijao pozive i to je 100x prezvakana priča.
Johan Cruyff
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar spisak. Blago rečeno šokiran sam nekim imenima. Nisam ni u snu očekivao Šarića, Nalića i BeširovićaGolmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić
Odbrana: Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Darko Todorović, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Branimir Cipetić, Eldar Ćivić.
Vezni: Gojko Cimirot, Stjepan Lončar, Amir Hadžiahmetović, Andrej Đokanović, Rade Krunić, Dario Šarić, Adi Nalić, Dino Beširović, Almedin Ziljkić.
Napad: Miroslav Stevanović, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Smail Prevljak.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Goalgetter
- Kontakt:
I drago mi je za Gazibegovica
Gdje je Gojak? - Izostao sto nikako ne igra, ili se smatra zvijezdom poput Dzeke i Pjanica, pa mu se dao zasluzeni odmor?
Pohvale za poziv Djokanovicu i Besirovicu, a pogotovo Gazibegovicu i Nalicu. Zaboravih Jovicica, nije lose ni njega isprobati, mada ne bih zelio da se gura preko nekih menadzercica i da dvojica mladih Svedjana ispastaju. Kakav je ovaj Saric, ima li tu materijala za reprezentaciju? Ziljkic je suvisan, ali razumljivo je da i iz Borca mora biti bar jedan...
Moja zamjerka je Hajradinovic, koji mi eto prvi pade na pamet, mada se u onih nekoliko utakmica u dresu reprezentacije vidjelo da od njega i ne mozemo imati neku korist. Takodjer, Rahmanovic je tek sad postao standardan u klubu, a poziv je izostao. Malo je nelogicno da ga zove kad ne igra, a ne zove kad igra, mada mi taj izostanak ne smeta.
Johan Cruyff
-
michplatini
- Kontakt:
Stručnjak , jesi živ
B - 13 (52%)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:07Dobar spisak. Blago rečeno šokiran sam nekim imenima. Nisam ni u snu očekivao Šarića, Nalića i BeširovićaGolmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić
Odbrana: Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Darko Todorović, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Branimir Cipetić, Eldar Ćivić.
Vezni: Gojko Cimirot, Stjepan Lončar, Amir Hadžiahmetović, Andrej Đokanović, Rade Krunić, Dario Šarić, Adi Nalić, Dino Beširović, Almedin Ziljkić.
Napad: Miroslav Stevanović, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Smail Prevljak.
S - 7 (28%)
H - 5 (20%)
Sve po popisu. Na sve se pazilo. Savez.
Mozda 1 kockasti vise, ali to je to.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Očekujem neki objektivan i nepristrasan odgovor našeg pouzdanog predstavnika sa TM-a.
Bolje da su Hiroša zvali.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zna li neko kakav je ovaj Šarić, ima li hljeba tu? Beširevič je onaj mali sto je iz Radnika otisao u Hajduk, pa se povrijedio???
Johan Cruyff
Da se ja pitam prije bih dao priliku Stefanu Kovacu, nego Djokanovicu i Besirovicu. A Saric je ipak standardan igrac u Serie B, sto je ipak nivo iznad ovih ostali. Moze biti interesantan igrac.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, AhmedNurudin, al87, CAGarfia, CrvenoCrnaArmija, dubrovnik, DUVNO1921, Google [Bot], harko35, Jarodwest, juka55, Jurica95, karajlo, klasik, LeCoq, legendarnadruga, LiverpoolREDS, MaroonBjelave, MostarNeretva, Muumii, napapijri1987, NEZALAGANJE, Paromlinac, perodeformero, Poligon10, Proximic, Resolute, rio_Ferdy88, RobijasiZenica1988, rukometubih23, SanaBosna, Sarun, Shategabri, Shevko, SHZ82, Smaja, Tihi, USB, VensanKasel, Wilshere10, Zglavkar i 305 gostiju.