Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Juventus bez Pjanića očajan. Ne zna se ko je gori posao napravio odlaskom Miralema u Barcelonu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Juve raspad sistema. Tek sada vidis sta je znacio za vezni red Juventusa.
- kontrasviju
- Kontakt:
Nadam se da nije ozbiljno ovo što se piše za S. Arabiju.
Ima Pjanke u nogama ozbiljnog fudbala još 2-3 godine minimum.
1921
Ima 2 3 godine prodavanja kokica na nou kampu urazumi sekontrasviju je napisao/la: ↑10 maj 2021, 10:13Nadam se da nije ozbiljno ovo što se piše za S. Arabiju.
**** te gagan a i ti njeg ima li gdje da ga nisi postavio
-
- Kontakt:
Fakat hahah Ko je on uopste?
Mire TOP
Koeman FLOP
Koeman FLOP
ponovo najlosiji na terenu:-)
kako mi je ova holandska ubleha ogadila barsu, nevjerovatno. Od ekipe koju sam uzivao gledati, zbog pjanica i ovog sto mu zuco radi, doslo je do toga da navijam za barsine protivnike. Raduje me svaki kiks kluba.
Da ovo nema nikakve veze sa pjanicevim kvalitetom, jasno je bilo odmah poslije nase tekme sa holandijom u zenici. Pretpostavljam da je kao holandjanin gledao taj mec i morao je vidjeti da je pjanic bio najbolji igrac na terenu.
Kako god, nezgodna odluka je pred njim sada na ljeto, ostao zuti ili ne. Jos jedna godina neigranja je u njegovim godinama i kraj ozbiljne karijere.
kako mi je ova holandska ubleha ogadila barsu, nevjerovatno. Od ekipe koju sam uzivao gledati, zbog pjanica i ovog sto mu zuco radi, doslo je do toga da navijam za barsine protivnike. Raduje me svaki kiks kluba.
Da ovo nema nikakve veze sa pjanicevim kvalitetom, jasno je bilo odmah poslije nase tekme sa holandijom u zenici. Pretpostavljam da je kao holandjanin gledao taj mec i morao je vidjeti da je pjanic bio najbolji igrac na terenu.
Kako god, nezgodna odluka je pred njim sada na ljeto, ostao zuti ili ne. Jos jedna godina neigranja je u njegovim godinama i kraj ozbiljne karijere.
Preslikana situacija i kod mene, kao da sam ja napisao ovaj post.babino je napisao/la: ↑12 maj 2021, 03:45ponovo najlosiji na terenu:-)

K.arina trener, k.arina klub. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ima vas na aparatima poprilično,naravno zbog Panjića. 

Je li ih neko gledao danas, garant je skrivio drugi gol? 

Italija i Njemacka su jedine lige u kojima nase zvijezdice mogu igrati... Ovo ostalo kad igraju je patnja za gledat ili klupa... Kad se sjetim Negreda,Bony-a,Balotellija da su bili ispred Dzeke u Engleskoj,tako se isto Pjanicu desava u Spaniji,tamo negdje 4-5 izbor... Koliko je bilo do trenera toliko je bilo i do njih... Otici ce žuti sa klupe u Barsi al Pjanić se nece pretvorit u Iniestu preko noci ili Xavija...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- kontrasviju
- Kontakt:
Samo što je i u Edinovom a evo i u Pjanićevom slučaju više do trenera, nego do njih. Odnosno daleko više je do trenera. I druga stvar, ne može se porediti Džeko u Citiju i Pjanić u Barci. Džeko se i pored toga što je nekada bio nepravedno zapostavljen ipak naigrao u Engleskoj i to nije bila "patnja za gledati".rishovski je napisao/la: ↑17 maj 2021, 02:58Italija i Njemacka su jedine lige u kojima nase zvijezdice mogu igrati... Ovo ostalo kad igraju je patnja za gledat ili klupa... Kad se sjetim Negreda,Bony-a,Balotellija da su bili ispred Dzeke u Engleskoj,tako se isto Pjanicu desava u Spaniji,tamo negdje 4-5 izbor... Koliko je bilo do trenera toliko je bilo i do njih... Otici ce žuti sa klupe u Barsi al Pjanić se nece pretvorit u Iniestu preko noci ili Xavija...
189 utakmica - 72 gola - 39 asistencija - 5 osvojenih trofeja u najzahtijevnoj ligi svijeta nije malo. Ne može se to porediti sa Pjanićevim statusom u Barci, on ne igra nikako.
1921
Sve zavisi ko ce biti novi trener.
Ja nemam sumnje da je Pjanic top 5,6 igraca u Barceloni a izignorisan je samo tako (ima i njegove krivice zbog neprofesionalizma i prozivanja, ismijavaju Koemana).
Moglo bi se vrlo lahko desiti da recimo dodje Xavi ili neki dr.trener i kaze da želi ostaviti Pjanica po svaku cijenu.
Ja nemam sumnje da je Pjanic top 5,6 igraca u Barceloni a izignorisan je samo tako (ima i njegove krivice zbog neprofesionalizma i prozivanja, ismijavaju Koemana).
Moglo bi se vrlo lahko desiti da recimo dodje Xavi ili neki dr.trener i kaze da želi ostaviti Pjanica po svaku cijenu.
Da 189 utakmica ali od 2011 do 2016 to i nije mnogo,s obzirom koliko imas utakmica u Engleskoj mimo prvenstva,njihovi kupovi ti omogucavaju nenormalan broj utakmica a sa rosterom koji je imao City tada uvijek se znalo da ce dogurati daleko... Samim tim Dzeko je dobijao minute i igrao jer je bilo vise utakmica nego npr u jednoj Spaniji gdje imas prvenstvo i kup i eventualno Europu.. da nije bila u pitanju Engleska puno bi manje imao nastupa.kontrasviju je napisao/la: ↑17 maj 2021, 08:50Samo što je i u Edinovom a evo i u Pjanićevom slučaju više do trenera, nego do njih. Odnosno daleko više je do trenera. I druga stvar, ne može se porediti Džeko u Citiju i Pjanić u Barci. Džeko se i pored toga što je nekada bio nepravedno zapostavljen ipak naigrao u Engleskoj i to nije bila "patnja za gledati".rishovski je napisao/la: ↑17 maj 2021, 02:58Italija i Njemacka su jedine lige u kojima nase zvijezdice mogu igrati... Ovo ostalo kad igraju je patnja za gledat ili klupa... Kad se sjetim Negreda,Bony-a,Balotellija da su bili ispred Dzeke u Engleskoj,tako se isto Pjanicu desava u Spaniji,tamo negdje 4-5 izbor... Koliko je bilo do trenera toliko je bilo i do njih... Otici ce žuti sa klupe u Barsi al Pjanić se nece pretvorit u Iniestu preko noci ili Xavija...
189 utakmica - 72 gola - 39 asistencija - 5 osvojenih trofeja u najzahtijevnoj ligi svijeta nije malo. Ne može se to porediti sa Pjanićevim statusom u Barci, on ne igra nikako.
U Romi je vec druga prica,tu se nametnuo kao klasa i igrao,ali i dalje smatram da je City bio greska... al eto sta je tu je,sve u svemu lijepa karijera...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
od cega majstor odmara:-)
meni ovo tukne kao na viscin slucaj, prvo odmor pa onda oprostaj.
sumnjam da se njemu vise igra za vicu-tutu.
otislo je ovo sve o goli k.
kako mocan spisak bez begovica, dzeke i pjanica, strasni smo...idemo se napiti krvi crnogorske:-)
meni ovo tukne kao na viscin slucaj, prvo odmor pa onda oprostaj.
sumnjam da se njemu vise igra za vicu-tutu.
otislo je ovo sve o goli k.
kako mocan spisak bez begovica, dzeke i pjanica, strasni smo...idemo se napiti krvi crnogorske:-)
Njemu se vise ne igra za sebe a kamoli za koga drugog ... nece ni on jos dugo ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Realno covjek treba malo da odmori vise psihicki nego fizicki.
Trenutno se mi ne borimo za plasman, kvalifikacije nam nisu vazne jer nemamo sanse. Pjanke ce nam trebati tek za 2 godine a tada ce imati 31 godinu i igrati ce pomalo koliko mu tijelo dozvoljava. Sasvim uredu njegov izostanak kod ovih totalno nevaznih utakmica.
Trenutno se mi ne borimo za plasman, kvalifikacije nam nisu vazne jer nemamo sanse. Pjanke ce nam trebati tek za 2 godine a tada ce imati 31 godinu i igrati ce pomalo koliko mu tijelo dozvoljava. Sasvim uredu njegov izostanak kod ovih totalno nevaznih utakmica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, nebeskasila, Proximic i 27 gostiju.