to nas i koci, nikog nemam iza nas a ova odluka da oni mogu na stadion samo da bi Borac titulu proslavio je skandalozna. Ali evo po portalima ne vidim da se iko buni. Bosnjo ko Bosnjo , samo se vi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to nas i koci, nikog nemam iza nas a ova odluka da oni mogu na stadion samo da bi Borac titulu proslavio je skandalozna. Ali evo po portalima ne vidim da se iko buni. Bosnjo ko Bosnjo , samo se vi
Ko ce se bunit ? Imas navijace Zrinjskog kojima su se izmisljale titule tri godine uzastopno. Imas navijace Veleza koji su zaslijepljeni ovom sezonom koja im je najbolja od osamostaljenja lige. A ostatka lige boli qrac, bitno im je da mi nismo samo prvaci a ostalo sve moze proci.
Druze,problem su dvostruki arsini u savezu. Jednima se pusta nesto dok drugima ne. Prosle godine FBiH pustila publiku,rs nije I nije mogla nigdje publika,savez tako odlucio. rs pusti publiku,FBiH ne pusti,savez odobrio igranje pred publikom,Iako se do sad vodilo po principu,ako u 1 entitetu ne moze,ne moze se u cijeloj drzavi. Jos jedan dokaz da savez silji borcu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:48Ja ne znam sta vam toliko smeta sto igraju pred publikom. Abd uskoro cemo svi igrati pred publikom. Realno nas i da su pustili na tribine sad protiv Radnika ne bi bilo puno navijaca tako da ne vidim razlog za kukanje.
Bilo bi dobro da nas puste na finale kupa
Druze imas pare i kupi klub od Nama i tjeraj sve i z kluba i dlvedi koga zelisdonDondon je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:54apsolutno mi ne trebamo gledati sta vico radi,titula je izgubljena,najmanje milion i po eura izgubljeno,mozda i neki iskorak u evropi izgubljen,
treba pritisak vrsit istjerat uhljebe iz kluba i razne kurave koje dodirne tacke sa sportom nemaju.
Bazirat se na nas klub i nase stanje,sami smo za sve krivi
Nisam to upratio da je federacija pustala publiku, do mene je. Ali kako god nece nam biti nista lakse ako sad puste publiku protiv Radnika pa ne vidim cemu toliko kukanje. Da smo pobijedili Tuzlu,Slobodu i Mladost druga bi prica bila i radovao bih se povratku publike. Ovako mi svejedno19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:52Druze,problem su dvostruki arsini u savezu. Jednima se pusta nesto dok drugima ne. Prosle godine FBiH pustila publiku,rs nije I nije mogla nigdje publika,savez tako odlucio. rs pusti publiku,FBiH ne pusti,savez odobrio igranje pred publikom,Iako se do sad vodilo po principu,ako u 1 entitetu ne moze,ne moze se u cijeloj drzavi. Jos jedan dokaz da savez silji borcu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:48Ja ne znam sta vam toliko smeta sto igraju pred publikom. Abd uskoro cemo svi igrati pred publikom. Realno nas i da su pustili na tribine sad protiv Radnika ne bi bilo puno navijaca tako da ne vidim razlog za kukanje.
Razumijem te,Ali nije toliki problem publika,koliko je siljenje borcuTatamata1946 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 14:08Nisam to upratio da je federacija pustala publiku, do mene je. Ali kako god nece nam biti nista lakse ako sad puste publiku protiv Radnika pa ne vidim cemu toliko kukanje. Da smo pobijedili Tuzlu,Slobodu i Mladost druga bi prica bila i radovao bih se povratku publike. Ovako mi svejedno19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:52Druze,problem su dvostruki arsini u savezu. Jednima se pusta nesto dok drugima ne. Prosle godine FBiH pustila publiku,rs nije I nije mogla nigdje publika,savez tako odlucio. rs pusti publiku,FBiH ne pusti,savez odobrio igranje pred publikom,Iako se do sad vodilo po principu,ako u 1 entitetu ne moze,ne moze se u cijeloj drzavi. Jos jedan dokaz da savez silji borcu.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 13:48Ja ne znam sta vam toliko smeta sto igraju pred publikom. Abd uskoro cemo svi igrati pred publikom. Realno nas i da su pustili na tribine sad protiv Radnika ne bi bilo puno navijaca tako da ne vidim razlog za kukanje.
Mi smo sami sebi najveci dusmani,ne trebaju nam nikakvi drugi agresori i unutrasnji neprijatelji pored nas samih.Zeko87 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 15:11Jednostavno moramo prihvatiti da u sezonu ulazimo sa -10 poena. Od države se pravi Palestina, tako se i otvoreno priča, sve što podsjeća na državno se sabotira i degradira . Tamo gdje su Bošnjaci većina cilj je samo koju marku zavrnuti i to ti je to.
Obični ljudi nemaju živaca i zdravlja ovo gledati. Zdravije je furati se na Barsu i Real nego ovo poniženje trpiti.