3 komada po kratkom postupku
To ako je upuceno igracima onda je na mjestu. Ako mislis da je Adi trebao braniti a Piska davati golove onda si pogrijesio.Psihijatar18 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:30Svaka čast momciImal ko sta za dodat. Sve sto sam reko znaci istina. E moja Zvijezdo,upravo i veliki dokazati igraci.Ko sto rekoh gdje ima dima ima i vatre pa vi sada pravdajte na svoj način ko i do sada. Ja sramote braćo draga.Gdje ste sada oni sto za nas sto govorimo kakvo je stanje i kako će danas zavrsiti zovite misevima i kafandzijama? A proc sutra kroz grad? Ma mozete vi čista obraza.
![]()
![]()
Progres je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:23To ako je upuceno igracima onda je na mjestu. Ako mislis da je Adi trebao braniti a Piska davati golove onda si pogrijesio.Psihijatar18 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:30Svaka čast momciImal ko sta za dodat. Sve sto sam reko znaci istina. E moja Zvijezdo,upravo i veliki dokazati igraci.Ko sto rekoh gdje ima dima ima i vatre pa vi sada pravdajte na svoj način ko i do sada. Ja sramote braćo draga.Gdje ste sada oni sto za nas sto govorimo kakvo je stanje i kako će danas zavrsiti zovite misevima i kafandzijama? A proc sutra kroz grad? Ma mozete vi čista obraza.
![]()
![]()
Pusti ću da prenoci...ne mislim ništa drug samo mi je ovo gadno.Svi pričaju danima da ce bit ovako, ja napiso,neki se slažu sa tim neki uvlakaci i ko biva oni sto vole Zvjezdu više od mene me pljuju kada to reknem i misle da se naslađujem.Kako ću se bolan nasladjivat ovim jadom,samo sam rekao da su se priče obistinile. Posto nisam gledao utakmicu ne mogu nista tu reci al sutra će se sve znati ko je kriv, igraci koje ste stavili ili uprava il Mato il i je stvarno prodato.Progres je napisao/la: ↑19 maj 2021, 22:23To ako je upuceno igracima onda je na mjestu. Ako mislis da je Adi trebao braniti a Piska davati golove onda si pogrijesio.Psihijatar18 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:30Svaka čast momciImal ko sta za dodat. Sve sto sam reko znaci istina. E moja Zvijezdo,upravo i veliki dokazati igraci.Ko sto rekoh gdje ima dima ima i vatre pa vi sada pravdajte na svoj način ko i do sada. Ja sramote braćo draga.Gdje ste sada oni sto za nas sto govorimo kakvo je stanje i kako će danas zavrsiti zovite misevima i kafandzijama? A proc sutra kroz grad? Ma mozete vi čista obraza.
![]()
![]()
ŠššššBhfanatic8989 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:16Je li neko gledao utakmicu jucer? Je li bilo prenosa? Moze neki komentar ako je neko gledao...
To sto pises mozes za igrace al upravu, jel oni igraju???Psihijatar18 je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:30Svaka čast momciImal ko sta za dodat. Sve sto sam reko znaci istina. E moja Zvijezdo,upravo i veliki dokazati igraci.Ko sto rekoh gdje ima dima ima i vatre pa vi sada pravdajte na svoj način ko i do sada. Ja sramote braćo draga.Gdje ste sada oni sto za nas sto govorimo kakvo je stanje i kako će danas zavrsiti zovite misevima i kafandzijama? A proc sutra kroz grad? Ma mozete vi čista obraza.
![]()
![]()
Slazem se u potpunosti sa tobom, ovo je forum gdje se iznosi misljenje nije sud gdje se nesto odlucuje i ima uticajl.SMR187 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:34Ljudi istresaju milione u klub pa ih pljuju, a vi se uzbudjujete zbog par forumasa koji nisu zadovoljni radom uprave. Nikad nece bit svi zadovoljni.
Ako cete sve koji vas kritikuju nazivat misevima i kafandzijama i ako ne mozete podnijet lose komentare, onda ste profulali poso jbg.
Toga ce uvijek bit pa makar igrali i premijer ligu i evropu
Ma ja eto trebalo je biti suspendovan, pa da registruju 0:3 za Posusje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.