Ma Vico je Dodikov igrač, opozicija gore ih mrzi jednako kao i mi. Ako Dodo padne na izborima za 15 mjeseci, pada i Vico, pada i Borac. Mislim, ostat će Vico kao predsjednik saveza, al ako izgubi političku podršku, ništa od njega.ElCartel11 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:10Ma kakva uefa boli njih za nasu ligu.
Naskodili bi samo sebi jer bi pustili čist put cetnicima da orgijaju.
Da imamo u glavi pa vec sad poceti borbu za iducu sezonu. Nikad nisam bio za mutna posla ali sad bih sa merakom
Kad vidim sta pojedinci rade.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakav sokic i kafica, ako Borac izgubi, a mi pobjedimo, zadnje kolo gasim sve u kuci ( mobitel, internet, kucni telefon) ama bas sve. Otvorit cu za otprilike sat ipo, pa sta bude.
Joj majku yebo kakvo bi ludilo nastalo da se to desi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Usrivoje Beogradski ce izvesti prijateljski nastrojenu ekipu u BL, ne nadajte se..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
A da smo je osvojili bilo bi Vico digo sve na visi nivo tereni var ,niko spomenuo ne bi kradje ,sad satro mi borci za pravdu .
Dobro je sto je ne osvojismo ove godine da sve ispliva od majmuna iz kluba do cetnika iz Banja luke.
Pantelija i Zoran bi pjesme posvecivali vici kao prosle godine
Najlicemjerniji navijaci su nasi uz komsije plave.
Dobro je sto je ne osvojismo ove godine da sve ispliva od majmuna iz kluba do cetnika iz Banja luke.
Stvarno ima budala medju nama, al ti si van konkurencije.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:23A da smo je osvojili bilo bi Vico digo sve na visi nivo tereni var ,niko spomenuo ne bi kradje ,sad satro mi borci za pravdu .

Protiv Želje je bio završni čin, kad se utakmica otvarala, idu lagano prekidi na 20m od gola Želje, jedan, drugi, treći ...dok se ne pogodi
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ako mi kaze to covjek kojeg svi zovu botinom raspalom ,idiot koji je branio Jahica i Hadzica dva covjeka koja su milionsku stetu klubu nanijeli ,a sta nije tacno sto sam ja napisao raspala botino jel nisu pjesme ovde u cast cetnika pisali jeste ga slavili ..?Zip je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:25Stvarno ima budala medju nama, al ti si van konkurencije.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 17:23A da smo je osvojili bilo bi Vico digo sve na visi nivo tereni var ,niko spomenuo ne bi kradje ,sad satro mi borci za pravdu .
Najlicemjerniji navijaci su nasi uz komsije plave.![]()
Eto samo da bi napakostili propalicama sa grbavice pa se za godinu sve vrati i nama i nemojte se onda cuditi sto nas mrzi 90 posto lige i klubova.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 21 maj 2021, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Fol duzni pare igracima i administaciji...pa sta i da su duzni.
Borac bio duzan i Bogu i narodu 6 puta im produzavali rok. Poceli su da nas pišaju, sad nam svršavaju usta a mi gutamo.
Borac bio duzan i Bogu i narodu 6 puta im produzavali rok. Poceli su da nas pišaju, sad nam svršavaju usta a mi gutamo.
Opaaaaaaaa
Finale Kupa sudi Peljto
Protiv Radnika je Njegomirović
Finale Kupa sudi Peljto

Protiv Radnika je Njegomirović

-
- Kontakt:
Da je bilo po pravdi oni su prosle godine trebali dozivjeti sudbinu Celika,ali sjecas se kako im je savez izasao u susret.
Divim se ovim optimistima da mi imamo jos sanse za titulu
Ljudi rekli prije godinu da ce biti sampioni cekali da Vico zasjedne i eto ih na prvom mjestu
Olimpiku svaka cast a ostali klubovi ce uvjek gledati samo svoj interes i sve dok smo tako razjedinjeni tako ce nam se desavat
Ljudi rekli prije godinu da ce biti sampioni cekali da Vico zasjedne i eto ih na prvom mjestu
Olimpiku svaka cast a ostali klubovi ce uvjek gledati samo svoj interes i sve dok smo tako razjedinjeni tako ce nam se desavat
-
- Kontakt:
I sta eto da Tuzla dobije u Bl, Zizovic ce ici da sjebe svoje ? 

, cuj uzdaju se u Slobodu pojedini hahahah
Grbic hahahahahha, majke mi ovo mi je vise smijesno postalo 
I jos jednom. Hvala Harisu Handzicu sto je promasio prazan gol...
- SarajevoForza
- Kontakt:
Evo Peljto sudi kup, znači obistiniše se one mahalske nama kup njima titula i $ od LP. Ali stvarno zamisli scene uzmemo kup i javno ga se odreknemo. Naravno, ništa od toga neće biti jer ćemo se ušutiti uz eventualno par saopštenja, a stanje u ligi će biti sve gore i gore.Zeko87 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:47Da smo mangupi kao što nismo, uzeti kup/ ligu i istupiti i reći odrićemo se kupa ovo više nećemo da trpimo, nek se za nama povede Mladost i Velež imaš evropsku pažnju na situaciju. Sumnjam da bi i Željo to gledao sa strane, oni su osjetili genocidašku kamu isto.SarajevoForza je napisao/la: ↑21 maj 2021, 15:55Zamisli mi istupimo, a borac x sa tuzlom i izgubi od slobode![]()
![]()
![]()
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, skoJaa i 40 gostiju.