Mislis da bi promijenilo nesto da ga je zabio ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Šta je Pejović radio ovaj je i odličan

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koji je kriterij delegiranje sudija u našoj ligi. Kako može Grbić iz Prijedora iz reda srpskog naroda suditi Borcu u Banja Luci protiv ekipe iz Federacije?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne znam. Isfrustriran sam svakako na sva desavanja. Namjesti covjek poredak u ligu u posljednjih 8 kola. Mi ko telad. Znaci ne namjesta samo Borcu nego opcenito poklapa rezultate 8 kola i sve Srbi sude. Samo nas gaziti treba. Al Handzica sam na zub uzeo ne samo zbog Mladosti, ima on dosta promasaja od Zelje Veleza itd.
Nama u ovom trenutku kup nije siguran kad bi Čala sudio, a mi istrčali sa 14 igrača na teren. Toliko smo jadni i bezvoljni da nas u fer utakmici Borac opet može pomest dva razlike. Više bih vjerovao u neki dogovor da su poslali nekog pijuna koji bi nas mogao pogurat da se javnosti zamažu oči, al ne i Peljtu, koji neće pristat na bilo kakvo mešetarenje. Daj Bože samo da oni budu pod ručnom a mi otkrijemo neku novu energiju do srijede...SarajevoForza je napisao/la: ↑21 maj 2021, 18:16Evo Peljto sudi kup, znači obistiniše se one mahalske nama kup njima titula i $ od LP. Ali stvarno zamisli scene uzmemo kup i javno ga se odreknemo. Naravno, ništa od toga neće biti jer ćemo se ušutiti uz eventualno par saopštenja, a stanje u ligi će biti sve gore i gore.Zeko87 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:47Da smo mangupi kao što nismo, uzeti kup/ ligu i istupiti i reći odrićemo se kupa ovo više nećemo da trpimo, nek se za nama povede Mladost i Velež imaš evropsku pažnju na situaciju. Sumnjam da bi i Željo to gledao sa strane, oni su osjetili genocidašku kamu isto.SarajevoForza je napisao/la: ↑21 maj 2021, 15:55Zamisli mi istupimo, a borac x sa tuzlom i izgubi od slobode![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Eo i u Listici dozvoljen ulazak navijaca na stadion
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Još malo pa će svaki grad donosit odluku za sebe.

- feniksptica
- Kontakt:
Samo istok pustit, da igracima analiziraju nedostatke
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvo popodne u Seheru. Ciofi pije kafu u Spaziu, a Miske u bajernovom dresu hladno trci Vilsom
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- LegendKiller
- Kontakt:
Još uvijek ljudi pišu o sudijama.
Nikako ljudima da uđe u glavu da smo loši, užasno igramo, tacnije imamo igru bez igre, uz katastrofalnu fizičku spremu.
Jeste li vi gledali borac uopće, borac dobro igra, imaju finih igrača.
Titulu je odlučio meč protiv borca na Koševu, kada smo umjesto na +8, došli na +2, kraj priče, kakvi crveni kartoni kakve sudije.
Zapravo titulu je odlučila taktika Vinka, da protiv svih jačih timova ide na remi, misleći da će do utakmice sa slobodom imati par bodova prednosti, pobijediti zadnje 4 tekme i uzeti ligu. Međutim umjesto remija, dobili smo poraze.
Nikako ljudima da uđe u glavu da smo loši, užasno igramo, tacnije imamo igru bez igre, uz katastrofalnu fizičku spremu.
Jeste li vi gledali borac uopće, borac dobro igra, imaju finih igrača.
Titulu je odlučio meč protiv borca na Koševu, kada smo umjesto na +8, došli na +2, kraj priče, kakvi crveni kartoni kakve sudije.
Zapravo titulu je odlučila taktika Vinka, da protiv svih jačih timova ide na remi, misleći da će do utakmice sa slobodom imati par bodova prednosti, pobijediti zadnje 4 tekme i uzeti ligu. Međutim umjesto remija, dobili smo poraze.
- forza_juve
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑21 maj 2021, 18:41Samo istok pustit, da igracima analiziraju nedostatke

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Jbt onaj deba iz Kine što mu je stari kupio klub bolji od Pejovića. Eno pojavio se video kako igra, svi prekidi solidni. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dali bi Radniku 6 komadafeniksptica je napisao/la: ↑21 maj 2021, 18:41Samo istok pustit, da igracima analiziraju nedostatke
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, kogmagie46, rimljanin90 i 32 gosta.