FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Brkooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Brkooo » 21 maj 2021, 19:29

Benderrr je napisao/la:
21 maj 2021, 19:03
Brkooo je napisao/la:
21 maj 2021, 17:56
Kakve je sve debile i retarde, Amar doveo u Zelju. Ovo ne bi ni najveci dusmanin uradio. Jedan papak poput Isovica ne bi ovako unistavao nas klub. Serbo tek dva kola prije kraja sezone shvatio da nemamo rezultatski imperativ i da djeci treba dati sansu a Memic ce vjerovatno nakon "utaknice" reci da smo zeljeli da "hin" pobijedimo.

U upravi kluba niko obraza nema sam da ode. Umjesto toga objavljuju informacije za neke **** privjeske. **** vam sve sto imate, svakom pojedinacno(sa izuzetkom Badzka) za lijekova vam trebalo picke jedne bez obraza i casti. Sto prije se moraju ovi debili otjerati. U narednu sezonu ne smijemo uci sa ovim debilima. Ako se to nazalost i desi, to bi bio kraj naseg kluba..
Evo primjer kako neko moze biti bezobrazan i konstrusiati priču temeljenu na lažima.
Kad neko ovako pise ispadne da je neko namjerno doveo loše igrači, i da je namjerno želio da ispadne iz igre za titulu i evropu.

Jedno je kad argumentovano kazes los izbor igrača, napravila se greška. Al ovo navijač Zelje da napise ovo je sramota. Fuj sta se mora citati.
Niko te ne tjera da citas.

Nije bitno da li je neko namjerno ili ne, nesto uradio. Amar je unistio klub, brutalno ga unistio. Kad dovedes ovako nesposobne ljude u upravu, kad dovedes svoje prijatelje Serbu, Memica i slicne tzv. "trenere" u klub, kad dovedes ovakve amatere od igraca i onda kao ocekivati u toj situaciji titulu, pa to moze samo dobro zatucan i glup covjek.

U svakoj pori kluba je mrtvi amaterizam(zamisli samo da su neki clanovi uprave na birou, sami sebi ne mogu pomoci a ocekujemo da nesto urade za klub) i samo zbog toga sto su igraci potpisali reprograme dobili smo licence. Samo radikalne promjene koje se moraju desiti vrlo brzo mogu pokrenuti borbu za spasavanje kluba. Ako stanje ostane ovako, to je nastavak ove agonije i u konacnici kraj ovog kluba..

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 maj 2021, 19:31

slika

Lice FK Zeljeznicara. He, ko sve ima funkcije u klubu grob te yebo... Uhljubi obicni. :oops: :facepalm:
@igrajlopte 🐦

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 21 maj 2021, 19:39

Imali smo strucni stab memic serbo mulaosmanovic guso osim i dva kondiciona trenera ukupno 7 ljudi, sjecam se mulalica dok je vodio zelju kas jednom kaze on i hidic zagriju ekipu zajedno

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 21 maj 2021, 19:57

ReX je napisao/la:
21 maj 2021, 19:31
slika

Lice FK Zeljeznicara. He, ko sve ima funkcije u klubu grob te yebo... Uhljubi obicni. :oops: :facepalm:
Uzasno. Treba istaknuti da su treninzi postali cirkus. Igraci dolaze kad hoce i kako hoce, povrijedjeni su kad hoce i kako hoce. Niko se ne trudi, bolje sam otici trcati. To dovoljno govori o njima i koliko njima znaci nas dres. To dovoljno govori o kakvim ljudskim smradovima i amterima je rijec. Jedva cekam juni...da je kako prebit ovog debila iz Londona s ovim privjescima i tokenima. Ovo je za jedne mare dobre, J*** li ti porodicno stablo komplet. Nije on kriv da se zna samo, ali nas bruka s ovim glupostima.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 20:33

Vanadij je napisao/la:
21 maj 2021, 19:39
Imali smo strucni stab memic serbo mulaosmanovic guso osim i dva kondiciona trenera ukupno 7 ljudi, sjecam se mulalica dok je vodio zelju kas jednom kaze on i hidic zagriju ekipu zajedno
Meni je npr interesantno kad je Amar Osim dosao, i sklopio strucni stab, biljezili dobre rezultate, svi su ga hvalili kako je to super, kako sve ekipe imaju strucni stab od vise trenera, a upravo ne kao onda kad je sam Mulalic sve radio. Upravo se ta paralela koristila. Sad kad nemas rezultata onda nista ne valja

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 21 maj 2021, 20:38

Tristan10 je napisao/la:
21 maj 2021, 20:33
Vanadij je napisao/la:
Meni je npr interesantno kad je Amar Osim dosao, i sklopio strucni stab, biljezili dobre rezultate, svi su ga hvalili kako je to super, kako sve ekipe imaju strucni stab od vise trenera, a upravo ne kao onda kad je sam Mulalic sve radio. Upravo se ta paralela koristila. Sad kad nemas rezultata onda nista ne valja
To si u pravu. Mijenjaju misljenja kao na traci. Ili je sad postalo popularno kod degenerika raznih, gdje sampanjac, eto vam sad...isto ono kao da postoje dva kluba, to ce sad dobro donijet. Eto vam sampanjac, eto vam , eh etooo, eee jesmo vam rekli, eh etooo vam na...kakav mentalni sklop online anonimusa i kurcina.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 21 maj 2021, 20:40

Zasto nasi ne traze prisustvo publike za zadnji mec ili im je u interesu da ne bude publika?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 20:45

Ritamreda je napisao/la:
21 maj 2021, 20:38
Tristan10 je napisao/la:
21 maj 2021, 20:33
Vanadij je napisao/la:
To si u pravu. Mijenjaju misljenja kao na traci. Ili je sad postalo popularno kod degenerika raznih, gdje sampanjac, eto vam sad...isto ono kao da postoje dva kluba, to ce sad dobro donijet. Eto vam sampanjac, eto vam , eh etooo, eee jesmo vam rekli, eh etooo vam na...kakav mentalni sklop online anonimusa i kurcina.
Kazu bolje rezultate imao Krcmarevic od Osima, jer Krcmarevic je prosao jedno kolo u kval za Evropa Lige. Ljudi zaboravljaju samo taj mali detalj, da smo tad igrali protiv Narva Trans, dok nas je Amar Osim vodio protiv buduceg prvaka Izraela. Amar i tu kriv, izvukao Maccabi. Jos korona u ekipi, i tu je on bio kriv. Mbappe, Neymar, Veratti imali koronu sa PSG, nisu krivi, ali Amar i "njegovi" ljudi krivi za koronu u Zeljeznicaru. Imas takvih koliko hoces. Kazu Amar radio selektiranje igraca, pa jeste, ali mozda je dobio one igrace koji su mu neki treci izbor, a ne moze dovesti one koji su mu prvi ili drugi.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 maj 2021, 20:49

Prestanite stavljati rijec "strucno" kada pricati o ovim luzerima od strucnjaka. Oni nikada nebi vidjeli vise Zeljin stadion nit Zeljin dres da ih nije babuka doveo sa sebom. Zivio babuka!
@igrajlopte 🐦

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 21 maj 2021, 20:50

On ce svoje pare izvuc, treci put, boli ga cosak ko igra.
Brrr bas nam je zima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2021, 20:55

Vezano za broj publike sto smo pricali neku noc - u BL ce moci 3.000 biti, a u Sirokom 1.000 navijaca najvise. To odredjuju Krizni stabovi ocigledno. Nema neki broj ili procenat definisan pa da se ravnaju svi po tome bar ne za sada. Valjda Federacije sljedece sedmice ukine mjeru vezanu za publiku jer je ovo postalo lakrdija s obzirom da i u jednom dijelu Federacije ce biti publika. I u Zenici ce vjerovatno biti naroda kad bude finale Kupa. Znaci pola drzave moze, pola ne moze, a stanje sa koronom svugdje slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 21 maj 2021, 20:59

@Tristan, Napisao sam post jucer koji si preskocio u kojem sam razbio to botovsko ponasanje pojedinaca na ovom forumu. Evo ti jos jednom objasnjenje zbog cega Amar nije mogao dovoditi igrace koje je zelio i zbog cega se nalazimo sad u ovim **** i zbog cega je on glavni krivac..

Kada je dosao 3 put Amar je sa sobom doveo: Selimović-predsjednik, članovi UO FK Željezničar postali: Mirza Ustamujić, Jasmin Badžak, Željko Pervan, Admir Džubur, Boriša Misirača, Abdurahman Drkić, Muris Bečirčić, Jasmin Lizde.

"Klub se ne vodi tako. Nemaju vizije, ne znaju šta će. Dogovoren sastanak u 18, oni dolaze u 18:45. Pa poštuj moje vrijeme, poštuj vrijeme onoga Badžaka koji dolazi iz Konjica na vrijeme. Nekoga iz Sarajeva se čeka do sedam. I na tim sastancima se sjedilo tri sata i ništa se ne riješi. Badžak je jednom rekao, ‘pa ljudi dragi mi ne pričamo oko najvažnijeg, a to je gdje su pare. Ko će donijeti pare?’. I tako sedmicama i mjesecima. Zato kažem da je njihov učinak ništa. Donacije 30.000 KM, sponzorski ugovori nekih 46.000 i dvije pozajmice po 10.000 KM. Ništa“, ističe Šiljak.
..međutim ovi novi kako su došli samo se tone iz dana u dan. Niko ne donosi pare.

"Pitajte ove sada u Upravi za koga navijaju? Badžak je bolestan za Željom. Svake godine kupuje karte za svoje uposlenike. Lizde je išao na svako gostovanje kluba. Ostali ništa. Nisu bili u stanju kupiti VIP Gold karte. Dress code uprave. Pa vi to kada vidite, to je…"

Zalosno je kad skontas da je jedan Siljak zajedno sa Amirom donosio klubu skoro milion KM na godisnjem nivou i uporedis to sa sadasnjim direktorom, nesposobnom upravom( sa izuzetkom Badzka) itd..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 21:06

Ne znam nisam u upravi. Selimovic je dao ostavku zbog licence / neizlaska u Evropu. Ustamujic je samo zbrisao poslije ugovora sa Macron. Ali ispalo je na kraju da je ipak rahmetli Dzubur bio vazniji faktor UO, koji nas je nazalost napustio, a i to isto lako zaboravljamo.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 21 maj 2021, 21:18

Tristan10 je napisao/la:
21 maj 2021, 21:06
Ne znam nisam u upravi. Selimovic je dao ostavku zbog licence / neizlaska u Evropu. Ustamujic je samo zbrisao poslije ugovora sa Macron. Ali ispalo je na kraju da je ipak rahmetli Dzubur bio vazniji faktor UO, koji nas je nazalost napustio, a i to isto lako zaboravljamo.
Palamude ba u prazno. Lažu, klevecu, prave priče koje nemaju veze s mozgom.
Fudbal je u njihovim glavama samo pobjede. Nema poraza, loših stvari, traže se neki bezgresni. Dižu se ljudi koji su prije par godina pljuvani ko niko.

Ovo bljuvotine ako neko shvata ozbiljno i stvarno stekne mišljenje da je ovo ispravno i tačno nije dobar s glavom.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 21 maj 2021, 21:21

Benderrr je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:
Kakve je sve debile i retarde, Amar doveo u Zelju. Ovo ne bi ni najveci dusmanin uradio. Jedan papak poput Isovica ne bi ovako unistavao nas klub. Serbo tek dva kola prije kraja sezone shvatio da nemamo rezultatski imperativ i da djeci treba dati sansu a Memic ce vjerovatno nakon "utaknice" reci da smo zeljeli da "hin" pobijedimo.

U upravi kluba niko obraza nema sam da ode. Umjesto toga objavljuju informacije za neke **** privjeske. **** vam sve sto imate, svakom pojedinacno(sa izuzetkom Badzka) za lijekova vam trebalo picke jedne bez obraza i casti. Sto prije se moraju ovi debili otjerati. U narednu sezonu ne smijemo uci sa ovim debilima. Ako se to nazalost i desi, to bi bio kraj naseg kluba..
Evo primjer kako neko moze biti bezobrazan i konstrusiati priču temeljenu na lažima.
Kad neko ovako pise ispadne da je neko namjerno doveo loše igrači, i da je namjerno želio da ispadne iz igre za titulu i evropu.

Jedno je kad argumentovano kazes los izbor igrača, napravila se greška. Al ovo navijač Zelje da napise ovo je sramota. Fuj sta se mora citati.
Lupa ovaj odavno,znalac svoje vrste,pametuje frajer,ko da zivimo u Austriji a ne u ovoj zabokrecini.
Krivo mu sto je s tim retardima covjek izdominirao ligu,zbog tih retarda je Viconi prekinuo takmicenje.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 maj 2021, 21:30

Ne znam buraz ali braniti nesto u klubu koji je haman pred gasenjem,ja to stvarno ne mogu shvatiti ,uz duzno postovanje ne dobiti nikoga u najgoroj ligi na dunjaluku i onda braniti nekoga....ne znam eto nek ti bude ,kriv sam ja...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 maj 2021, 21:42

godrina je napisao/la:
21 maj 2021, 20:50
On ce svoje pare izvuc, treci put, boli ga cosak ko igra.
Brrr bas nam je zima.
I ja razumijem zbog toga njegovu bahatost i bezobrazluk, da ne kazem drugu rijec. To niko ne spori. U ostalom on se nije vratio u Zelju da nesto ostvari, nego da mu prodje brze vrijeme i da uzme "svoje" pare. DaBogda mu zatrebale sto se mene tice.

Ali hajde sto ce on to dobiti, sta ce dobiti ovi (i prijasnji) botovi koji nonstop u svako drugoj recenici spominju njega. Zamisli to raditi za dz.. :shock: Barem se nadam da ce im kanuti neka kinta. Inace patetika na epskom nivou.

Stvarno pokusavam da gledam racionalno ali ne mogu da shvatim kako neko moze ili pokusava da brani neodbranjlivo. :oops:

Ma j tri tacke ovo...
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 21 maj 2021, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 21 maj 2021, 21:44

I pored svih dokaza i svega ovoga sto se izdesavalo i sto se i dalje desava, botovi slijepo brane svog gazdu. :tokralju:

Cak i u ovoj zabokrecini, dugovali smo plate igracima i prije korone. Nije Osim kriv sto je on licno doveo nesposobne ljude u klub. Nije Osim kriv sto je Blazevic mjesecima trenirao sa nama i onda potpisao ugovor. Nije on kriv ni za ostale parmake koje je doveo u klub. Nije Osim kriv sto je doveo u klub svoje prijatelje Memica i Serbu. Nije vas gazda nista kriv, krivi su svi drugi ali on nije kriv, ako ce vam biti lakse.. :roll:

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 21 maj 2021, 21:44

Cunami87 je napisao/la:
21 maj 2021, 21:21
Benderrr je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

Lupa ovaj odavno,znalac svoje vrste,pametuje frajer,ko da zivimo u Austriji a ne u ovoj zabokrecini.
Krivo mu sto je s tim retardima covjek izdominirao ligu,zbog tih retarda je Viconi prekinuo takmicenje.
Ma ni trunke realnosti. Ovo vise nije lupanje ovo je klasični bezobrazluk.
Kao da bi iko volio, pogotovo trener da dovede loše igrace i da sve izgubi.
Danas nemas pravo da pogriješi označe te kao Karadžića. Nevjerovatno je sta se sve piše, i sta se sve mora citati.

Jasno mi je ne volimo svi iste persone, shvatam da neko tamo misli da zna nesto o fudbalu a u školi bježali s fizičkog odgoja a sad sve strucnjaci.

Dodje neki levat pljucne na Stilica, degenerici ga pljuju niti znaju istinu, niti poznaju Stilu, niti išta al donose zaključke i prave od takve igracine olosa, a što nije ni u snu. Momak ko hljeb, Zeljovac, otac mu citav zivot u klubu i dodje neki slino balavi da ga pljuje. Stvarno ne mogu ovo da čitam zato se ubacim, al vjerovatno ću prestati da citam ovo sranje i ove degenerike.

I to s namjerom dodju pobjegulje da pljucnu da naprave odron od svega i svačega, a to rade jer su kompleksasi.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 21 maj 2021, 21:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 maj 2021, 21:46

Brkooo je napisao/la:
21 maj 2021, 21:44
I pored svih dokaza i svega ovoga sto se izdesavalo i sto se i dalje desava, botovi slijepo brane svog gazdu. :tokralju:

Cak i u ovoj zabokrecini, dugovali smo plate igracima i prije korone. Nije Osim kriv sto je on licno doveo nesposobne ljude u klub. Nije Osim kriv sto je Blazevic mjesecima trenirao sa nama i onda potpisao ugovor. Nije on kriv ni za ostale parmake koje je doveo u klub. Nije Osim kriv sto je doveo u klub svoje prijatelje Memica i Serbu. Nije vas gazda nista kriv, krivi su svi drugi ali on nije kriv, ako ce vam biti lakse.. :roll:
Sabur ba, bice bolje kada godju babukini ljudi.. Serbo, Memic, Cengic, Selimovic, itd vrti dalje..

Ima da postanemo novi Dinamo, ma sta novi, ima da ih prodjemo! Nije babuka cicija. Za ljude njegove da i ne govorimo. :cool: :cool:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 21 maj 2021, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google [Bot], Hazre, mavi i 61 gost.