Prva liga FBiH 2020/2021
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2020/2021
Hvala, priča se da su dogovorili 3 dobra igraca, jedan od njih je Begić najbolji igrac Širokog
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zna li netko kolika je cijena da se stave reflektori na stadion?brig je napisao/la: ↑19 maj 2021, 19:50Iduce sezone su reflektori obavezni. A ni ostalih stvari na stadionu nemaju. Ni VIP ni loza novinarskih niti ostale prostorije. Jako tesko ce oni to odradit u 2mj
900 000 KM.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:22Zna li netko kolika je cijena da se stave reflektori na stadion?
Max Allegri
-
- Kontakt:
Pa nije mi jasno sta je toliko skupo?Mig_Mig je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:27900 000 KM.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:22Zna li netko kolika je cijena da se stave reflektori na stadion?
Projekat, iskop, gradnja, priključci, konstrukcija,svijetla itd.. ovo je najruznija, najlošija i ujedno najjeftiniji opcija.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:45Pa nije mi jasno sta je toliko skupo?Mig_Mig je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:27900 000 KM.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑20 maj 2021, 11:22
Zna li netko kolika je cijena da se stave reflektori na stadion?
Max Allegri
- ASD
- Kontakt:
U Bijeljini je koštalo oko milion maraka.
Cestitke Posusju na plasmanu u PL.
Stvarno je lijepo vidjeti jednu ovakvu pricu i ekipu koja je bez ikakve pompe, pritiska ili zakulisnih radnji izborila plasman u PL. Ovo se nije desilo jos od plasmana Gradine iz Srebrenika koja je ni kriva ni duzna, sticajem okolnosti i zbog toga sto niko drugi nije zelio, usla u PL.
Sto se reflektora tice, tu bi i Savez trebalo da ucestvuje ali ne treba ocekivati nista puno.
Stvarno je lijepo vidjeti jednu ovakvu pricu i ekipu koja je bez ikakve pompe, pritiska ili zakulisnih radnji izborila plasman u PL. Ovo se nije desilo jos od plasmana Gradine iz Srebrenika koja je ni kriva ni duzna, sticajem okolnosti i zbog toga sto niko drugi nije zelio, usla u PL.
Sto se reflektora tice, tu bi i Savez trebalo da ucestvuje ali ne treba ocekivati nista puno.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- ASD
- Kontakt:
Olimpik istupio iz Premijer lige.
Mladost je bodovno odmakla.
Što znači da ove sezone ispadaju dvije ekipe.
Jedna je Slaven, a druga je za sada Čapljina.
Mladost je bodovno odmakla.
Što znači da ove sezone ispadaju dvije ekipe.
Jedna je Slaven, a druga je za sada Čapljina.
Cestitam Manciniju povratak u nasu ligu.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
E sada tek Capljina ide u akciju. Steta sto ovo nisu ozvanicili tek na kraju sezone
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
A u slucaju da odu u zadnji rang, onda bi opet samo Slaven ispao?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Na isti nacin su usli u PL na koji sad radi Borac i ovi sto se vore za opstanak. Ne znam sta im nije jasno.
Ali sve su upravu.
Ako istraju i odu u kanton i opet se vrate mogao bi im i halalit. Mislim ovoj trojici pravih navijaca, ne manciniju za one uvrede
Ali sve su upravu.
Ako istraju i odu u kanton i opet se vrate mogao bi im i halalit. Mislim ovoj trojici pravih navijaca, ne manciniju za one uvrede
TŽV!
Volio bih radi vas seljaka da se vrate u ovu poluseosku ligu, da vam opet komplekse "nabijamo".HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:12Najprije kanton. Al bujrum, mogu i namaKako ušli tako ispali, sve se vrati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Haha evo ga vratio se

Cuj oni nekom da nabijaju komplekse haha e pa stvarno si lik, armija od 3 navijaca ce nekom nesto nabijat, prosjaci jedni stiglo vas od prosle sezone sve i jednu utakmicu poklopili sa sudijama i oni ce nekom nesto nabijat.. Ugasitli se dabogda, ekipe poput olimpika orasja gracanice su rak rana bh fudbala i s takvima nam nema naprijed
@ASD
Znas li ti kako ide ovaj sistem takmicenja u KS? Vidim da imaju dvije grupe (A i B). U kojoj ce grupi igrati Olimpik?
Vjerovatno ce biti favoriti u koju god da udju, jer evo gledam stanje na tabeli - Pofalicki ce u visi rang iz grupe A, a Baton iz grupe B (osim ako ne idu u razigravanje za plasman u Drugu federalnu). Vrbanjusa je suspendovana tako da se kao favorit logicno namece Olimpik Sarajevo. Eventualni konkurenti im mogu biti Vratnik i Igman. Jedini problem bi moglo predstavljati oduzimanje bodova jer automatski im ide minus 3-6 bodova zbog istupanja iz PL.
Znas li ti kako ide ovaj sistem takmicenja u KS? Vidim da imaju dvije grupe (A i B). U kojoj ce grupi igrati Olimpik?
Vjerovatno ce biti favoriti u koju god da udju, jer evo gledam stanje na tabeli - Pofalicki ce u visi rang iz grupe A, a Baton iz grupe B (osim ako ne idu u razigravanje za plasman u Drugu federalnu). Vrbanjusa je suspendovana tako da se kao favorit logicno namece Olimpik Sarajevo. Eventualni konkurenti im mogu biti Vratnik i Igman. Jedini problem bi moglo predstavljati oduzimanje bodova jer automatski im ide minus 3-6 bodova zbog istupanja iz PL.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.