FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imal ko upucen? Govori se da je Fanimov brat (njegov menadzer) u sukobu s upravom zbog plata. Kao navodno trazi raskid ugovora s klubom? Meni ne pije vode ovo, ali eto.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja sam vidio da je komentarisao nakon x sa mladost doboj kakanj, da je komentarisao nesto tipa, nista od titule, imamo kup u igri idemo dalje, sad ne znam, mozda je popizdio u ovih 7 dana
- feniksptica
- Kontakt:
Prvo ima dosta upuceniji. Ali nemoj se igrat insajdera s ovim stvarima i glumit nesto samo da zapocnes temu. Nisi ti nista cuo nego si samo napiso.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- forza_juve
- Kontakt:
Koliko znam ima sud ako ne dobiješ plate onda si slobodan i možeš raditi šta hoćeš tako da mi to baš i ne miriše.
Druga stvar ako on bude tako tražio onda će svi tražiti jer ispade niko marke nema i klub pred bankrotom, svi će nas napustiti zbog plate.
Dovedes stranca u akademiju, daj Koševo i da rizikujes da te igrači tuže radi plate. Treba te igrače tužiti šta su prokockali, da su bolje igrali imali bi i dodatne premije na plate od Evrope i titule ovako ne zaslužuju ni marku.
Trebalo je davno pojedinim srediti slobodne papire pa da svima bude lakse
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Prije 2 dana uhljebili 5 ljudi, sad prica da nemamo za plata, nesto se ne podudara.
Sutra bi trebalo izvesti drugu postavu,prije svega ove iskusne psihicki odmoriti i spremiti za kup ne dati im duplu krunu,ginuti u toj utakmici.
Mene vise zanima gdje je zimus nestalo 3 miliona KM od evrope i 1 milion od Tatara i Rahmana ??
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
- Kontakt:
Jebogaa vise prica o platama. Ide finale kupa i nije isto zavrsiti sezonu sa osvojenim trofejom ili bez trofeja. Nek posude, ukradu, dignu kredit. Nek nesto skontaju pa nek vrate kad legnu pare. Samo da igraci izadju motivisani i osvoje taj kup
Treba pitati Sabre, ona sabira...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Oficijalno svima se kasni, evo sad ce krajem maja punih 5 plata i svima je receno da ce se do kraja mjeseca sve isplatiti. Dakle provjereni da ne moze provjerenije!forza_juve je napisao/la: ↑22 maj 2021, 10:31Koliko znam ima sud ako ne dobiješ plate onda si slobodan i možeš raditi šta hoćeš tako da mi to baš i ne miriše.
Druga stvar ako on bude tako tražio onda će svi tražiti jer ispade niko marke nema i klub pred bankrotom, svi će nas napustiti zbog plate.
Dovedes stranca u akademiju, daj Koševo i da rizikujes da te igrači tuže radi plate. Treba te igrače tužiti šta su prokockali, da su bolje igrali imali bi i dodatne premije na plate od Evrope i titule ovako ne zaslužuju ni marku.
Trebalo je davno pojedinim srediti slobodne papire pa da svima bude lakse
-
- Kontakt:
Zamisli sad da Sabrina vodi neki klub koji nije izasao u evropu zadnjih 10 godina,koji nema vlasnika milionera,koji mora dovoditi neke nepoznanice od igraca pa ih pokusati prodavati,gdje bukvalno moras izmisljati kako doci finansija,zamisli kakve bi tek tu rupe pravila,ona da je vodila npr Radnik do sad bi se klub ugasio
Ugasila bi nas.
Ona nije kapacitirana granap da vodi.
Eto čisto uzmi samo brojke i jasno je sve.
Ona nije kapacitirana granap da vodi.
Eto čisto uzmi samo brojke i jasno je sve.
- FKS -
Trebala je cvrsta ruka a i dalje treba. Imas najace plate,razmazis igrace trebo je neko da ih malo na tribine posalje al sve misevi od Vinka do direktorice
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Znaci otprilike, Sabrinina uprava je potrošila isto para kao Selimovic, Ibrakovic, a da pri tome nisu dovodjenji skupi igrači tipa Stepanov, Ikande, Benko, Jajalo ili skupi Jesic i brazilci.
Postavlja se pitanje na sta su protracene tolike pare, ako nisu na igrački kadar?
Jos mi je fascinantnija podrška Nama upravi. Čime su je zaslužili?
Postavlja se pitanje na sta su protracene tolike pare, ako nisu na igrački kadar?
Jos mi je fascinantnija podrška Nama upravi. Čime su je zaslužili?
-
- Kontakt:
Ne nego je trebao sposoban covjek cvrste ruke koji ce im reci ovako necemo dalje ajde na tribine. Sve nam je bitnije od sportskog segmenta pa smo doveli Cmiljanica kad se borimo na dva fronta bolje da su juniora gurnuli nego lika koji lezi u bolnici nadam se da ga nikad necemo gledat u bordo dresu
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 22 maj 2021, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.