Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Losa politika vodjenja kluba. Preveliki troskovi, a mali prihodi.
On je u klubu bio prvo od 2009. kada je bio asistent Čali pa je čak mislim i vodio jednu utakmicu pa je dao/dobio otkaz. Ne znam je li nešto radio u tih desetak godina ali ga je upravo ova uprava zaposlila prije 2-3 godine da vodi mlađe kategorije, nije ovo ništa novo.Zoran28 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 12:13Treba angazovati eminentne biznismene da vode klub. Npr. nekoga ko ima pekaru, nekoga ko zuvi na socijali u SAD-u, nekoga ko timari konje u Osijeku... Samo primjere navodim. Valjda se neko slican nadje i udje u klub.
P.S. Ne mogu im halaliti ulazak zeke turkovica u klub !!!
Ma šta je garant da ne bi opet tu prednost prokockali , u Tuzli si imao meč loptu, igru, aktivan rezultat. Pobjedom bi došli na + 2 koje bi održali siguran sam ova zadnja 4 kolaSanchez1987 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 22:520:2 na Kosevu je rijesilo pitanje prvaka,Maksimovic pocetnik je nadmudrio naseg iskusnog Vinkeca.
Džaba bacanje para, poslije utakmice sa nama Borac sve poklopio i svoje i naše utakmice. Naši se odmah pomirili sa sudbinom.
Karijera mu ide silaznom putanjom. Najbolji prosjek bodova po utakmici mu 1.58.
Smiri se feni. Vidim da se o tome pisalo, pa pitam ima li ko da zna nesto vise... Da "glumim" insajdera dao bih neku obradjenu informaciju, a ne pitao druge znaju lifeniksptica je napisao/la: ↑22 maj 2021, 07:28Prvo ima dosta upuceniji. Ali nemoj se igrat insajdera s ovim stvarima i glumit nesto samo da zapocnes temu. Nisi ti nista cuo nego si samo napiso.
Pa šta je trebao, izbacili smo ih iz kupa i to im je u ligi protiv nas bio posljednji voz za evropu. Što se mi njima nismo sklonili ako ćemo tom logikom , ako je sve Borac kupio itd
Trenutno korisnika/ca: boki86, kogmagie46, rishovski i 48 gostiju.