Izgubio si ti davno titulu, Željo 1:1, Zrinjski, Široki, Borac, TC je došla za vadjenja a Sloboda i MDK su te potopile kao da covjeku u moru umjesto slaufa bacis teg od 10 kg i kažeš eto čupaj se
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- forza_juve
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Upravo to. Koliko god mi ide na zivce nekad, recimo onom davnom izjavom da nece ni kedan klub vodit u BiH sem Sarajeva, pa je vodio Slo, TC, itd do onog nerviranja da pobjedi Tuzla protiv nas, opet čovjek je trener te ekipe i naravno da nece pustiti nikoga, posebno ak je ta ekipa u utrci za Evopu il trofej. Recimo ja cak mislim da bi i mogli dobit Borca, al to je onaj pitarluk, nadam se i kada su sve lađe potonule.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja i dalje vjerujem da bismo mogli osvojiti ligu
Jesam li glup ili lud ne znam, može biti oboje
Jesam li glup ili lud ne znam, može biti oboje
Slazem se za kup.
Dok u prvenstvu su im šanse za Evropu realno bile minimalne, osim onih matematickih..Mazda slicne nasim da sad uzmemo titulu. Ne znam kad pogledam druge mnogo vise zele titulu svojim klubovima (Zizovic) nego ovi nasi,kojim radi taj ego, a nekako emocije idu po strani. Ne kazem samo za njega slicno bi uradio i Verasanovic ili drugi.Pa Musemic nam zadnju titulu nije ni cestitao. Vise nas cijene igraci i treneri koji i nisu nesto bili u Sarajevu (Stocev odbio da igra protiv Sarajeva,pa Benko, Tatomirovic itd) nego ove naše kvazi legende.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 22 maj 2021, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Da se sve igra regularno, da su igrači i uprave profesionalci kao u engleskoj i ja bih se potajno nadao. A ovako, smo samo glupi obojica.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- AvanGarda46
- Kontakt:
Ma nek smo glupi, al bar nam je mentalitet pravi, nema odustajanja do zadnje minute!
Naša obaveza je da idemo
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
gdje god da igra naš voljeni tim.
Gdje god da igraš ti, uvijek tu smo mi! 1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To jeste zdravo razmišljanje i tako treba biti ali ovaj put je situacija drugačija jer je 90% stvari poklopljeno, čisto iz tog razloga nije moguće.AvanGarda46 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 14:25Ma nek smo glupi, al bar nam je mentalitet pravi, nema odustajanja do zadnje minute!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To je samo dokaz koliko su u sport uplivali ljudi kojima tu nije mjesto. Prirodno stanje sportaša je natjecanje, borba za sebe, ništa drugo te ne zanima. Kad počneš igrati za drugog, pod ručnom da napakostiš i naštetip svom klubu jer nije trenutno nešto kako si se dogovorio nema tu sporta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije mi sad jasno jel se ima para ili se nema para
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo je kljucnoforza_juve je napisao/la: ↑22 maj 2021, 13:29Mene najviše nervira ove izjave evo tipa Uscuplic ;
"Sigurno respekt za ekipu Radnika. To je tim koji ima svoj motiv za ovu utakmicu na Koševu, ali definitivno smatra da mi igramo kući i da moramo pokazati da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu i na kraju krajeva pobijediti", rekao je trener Sarajeva.
Mi vazda neki respekt ili pokušat ćemo ostvariti dobar rezultat pa šta Bod da.
Treba i taj pristup utakmici promijeniti za sva vremena, zna se ko smo mi a ko ostali u ovoj kukuruz ligi.
Ne dolazi ti Juventus pa da ti kažeš eto respekt za njih i mi ćemo pokušati odigrati dobru utakmicu.
Kakav respekt za Radnik klosari jedni samo se valjaju i udaraju

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@OsmaDolazi je prije par stranica napisao da ce dobiti sve plate do kraja mjeseca.
Ocigledno je sve rijeseno
A Darije Kalezic je top trener
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mene samo zanima je li naš klub napravio ikakav pokušaj da vratimo izgubljeno nakon Tuzle? Je li se riješio problem oko tih plata igračima, kontakt sa klubovima konkurenata oko premiranja isl.
Fakat , evo i sad, ako titula donosi 260 000 bez nastupa u LP, otvoreno izaći ljudima sa ponudom Tuzli, 160 k za pobjedu u BL 100k za bod, isto tako i Slobodi. Pokušat, legalno sve ...
Fakat , evo i sad, ako titula donosi 260 000 bez nastupa u LP, otvoreno izaći ljudima sa ponudom Tuzli, 160 k za pobjedu u BL 100k za bod, isto tako i Slobodi. Pokušat, legalno sve ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma ima para, plate je uvijek vlasnik regulisao, to je onaj manjak koji bude u financijskom izvjestaju svake godine. Problemi u klubu, koji su uzrok losih odluka i loseg vodstva kluba su razlog zasto nije Nam slao pare. Nikom nije u interesu da neko tuzi klub ili da se upadne u jos vece dugove. Ali, da je bilo zatezanja za plate, bilo je.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sutra Real da izađe u BL protiv Borca brate, nema šanse da kiksaju. Nema šanse da sudija dozvoli protivniku ikakvu igru pred punim stadionom krvožednih primata. Još vidim naša raja konta da će imati makar malo obraza i neće baš svaku tekmu sudija klati očigledno, a ljude boli qrac i za obraz i što mediji pišu i kukaju. Ipak je to narod koji se ponosi i puno gorim stvarima od namještanja tekmi i fudbala. Titula je u Tuzli izgubljena nakon onog nepostojećeg crvenog.Zeko87 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 15:03Mene samo zanima je li naš klub napravio ikakav pokušaj da vratimo izgubljeno nakon Tuzle? Je li se riješio problem oko tih plata igračima, kontakt sa klubovima konkurenata oko premiranja isl.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Znas li sta vise o njemu. Po TM i klubovima koje vodi onako. Mislim vodi sve slabiji klub od proslog. A i statistika onako mu ne ide u prilogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2021, 14:58@OsmaDolazi je prije par stranica napisao da ce dobiti sve plate do kraja mjeseca.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)

Neka Darije, bolje nemoj, yebat ce ti mamu nakon druge tekme jer si ziheras i sto si orijentisan na odbranu i kao slag na tortu bit ces cetalj.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 22 maj 2021, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Voli igrati sa visoko postavljenim bekovima, 433 formacija, pas igra. Vodio je FC Roda jednu sezonu, ljudi bili zakucani za dno, na kraju ih spasio ispadanja( dobio otkaz, iako su mnogi bili zacudjeni )feniksptica je napisao/la: ↑22 maj 2021, 15:09Znas li sta vise o njemu. Po TM i klubovima koje vodi onako. Mislim vodi sve slabiji klub od proslog. A i statistika onako mu ne ide u prilogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2021, 14:58@OsmaDolazi je prije par stranica napisao da ce dobiti sve plate do kraja mjeseca.
Sjecam se da je imao ponudu da bude pomocni trener Chelseaju, jer ga je neki njegov prijatelj tada pozvao da mu bude pomocni
Ove turneje po Indoneziji i Arabiji su da uzme novac, to je jasno
Nije mu strano da promjeni formaciju i da se prilagodjava protivniku
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 22 maj 2021, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- forza_juve
- Kontakt:
Mi sebe kao klub omalovažavamo a ovo što si boldirao ne pamtim kada je zadnji put bilo ne računajući želju jer nnjih svako tambura.zagorski je napisao/la: ↑22 maj 2021, 14:57Ovo je kljucnoforza_juve je napisao/la: ↑22 maj 2021, 13:29Mene najviše nervira ove izjave evo tipa Uscuplic ;
"Sigurno respekt za ekipu Radnika. To je tim koji ima svoj motiv za ovu utakmicu na Koševu, ali definitivno smatra da mi igramo kući i da moramo pokazati da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu i na kraju krajeva pobijediti", rekao je trener Sarajeva.
Mi vazda neki respekt ili pokušat ćemo ostvariti dobar rezultat pa šta Bod da.
Treba i taj pristup utakmici promijeniti za sva vremena, zna se ko smo mi a ko ostali u ovoj kukuruz ligi.
Ne dolazi ti Juventus pa da ti kažeš eto respekt za njih i mi ćemo pokušati odigrati dobru utakmicu.
Kakav respekt za Radnik klosari jedni samo se valjaju i udarajufalile su ove izjave.
Divovi, galaktikosi, giganti i šta ja već znam a igra ti Hebib, Pidro, Milanović i tako dalje.
Krste je bar donio lovu u klub i aferim za to ne treba mu ni prigovarati.
Pojačaj napad i sredinu pa ćeš vidjeti kako se gazi ovim plitkim potokom od lige.
Onda će biti ta KVALITETNA utakmica a ne eto dat ćemo sve od sebe oni su jako kvalitetan tim pa se nadamo da možemo obradovati naše navijače.
❤️1946❤️
Znači levatima sutra zadnji meč u sezoni. Valjda nekako jedan gol mogu dati za tri boda, pa nadati se ludi TCa čisto da bude zanimljiva ta utakmica u Tuzli zadnje kolo 

Našem treneru mora pisati "Attacking" tu, ili nek ne dolazi nikako ako će ko Vaginko. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, kogmagie46 i 42 gosta.