europe 2 serverkivi je napisao/la:Imali ko raspolozen za jednu partiju pesa?? Sad sam se u neka **** uvalio pa da se malo smirim. Ako ima ko samo nek kaze sobu i pw
ss.ba room
ss.ba pw
Moderator/ica: Padovan
europe 2 serverkivi je napisao/la:Imali ko raspolozen za jednu partiju pesa?? Sad sam se u neka **** uvalio pa da se malo smirim. Ako ima ko samo nek kaze sobu i pw
sory evo ja igram sa bosancemLBJ MVP je napisao/la:europe 2 serverkivi je napisao/la:Imali ko raspolozen za jednu partiju pesa?? Sad sam se u neka **** uvalio pa da se malo smirim. Ako ima ko samo nek kaze sobu i pw
ss.ba room
ss.ba pw
I mene zanima kad ce ovo takmicenje poceti! I hajde neko na evropu 3Donnie Darko je napisao/la:de vi meni recite format takmicenja kakav ce bit? i koliko takmicara kanite imat?
i neki me neko napravi sutra listu, moze i veceras, igraca koji su se prijavili, pa da nacinim draft
Zna li neko ?B0SANAC je napisao/la:Malu pomoc trebam.
Uradio sam sve kako je objasnjeno:
Instaliro PesjCentar, pritisnuo na Deemaz patch, i pisalo mi je the game is patched.
Pa sam skinuo onu exe. datoetku, ali mi se igraci ipak nisu promjenili
Do cega bi moglo biti ?
Preko edita sam gledao.Donnie Darko je napisao/la:jesil gledo igrace preko edita ili si igrao online tekmu?
3 lige ce biti a,b,c. od po 10 klubova na kraju kad se odigra 10 kola prve 4 ekipe ce igrati turnir za konacnog pobjednika takmicenjaDonnie Darko je napisao/la:de vi meni recite format takmicenja kakav ce bit? i koliko takmicara kanite imat?
i neki me neko napravi sutra listu, moze i veceras, igraca koji su se prijavili, pa da nacinim draft
u editu su stari igraciB0SANAC je napisao/la:Preko edita sam gledao.Donnie Darko je napisao/la:jesil gledo igrace preko edita ili si igrao online tekmu?
Pojave li se oni preko online tekme onda ?
Nece jer ce svako sa svakim igrati po 1 put a ovo na kraju ce odma biti na izbacivanjeDonnie Darko je napisao/la:u editu su stari igraciB0SANAC je napisao/la:Preko edita sam gledao.Donnie Darko je napisao/la:jesil gledo igrace preko edita ili si igrao online tekmu?
Pojave li se oni preko online tekme onda ?trebali bi u igri biti novi (online)
![]()
@samo fks, tako ce se liga oduzit do zla boga
Extra tekme. Samo me je realizacija malo zahebavala, posebno drugu tekmu i to pred kraj. Al svaka cast na hrabrosti u drugoj tekmisenad_flamin je napisao/la:Bravo @Kivi odlicne dvije tekme prvu si me pravo nadigrao...
ali drugu sam sa igracem manje odigrao pravo hrabro prvo penal odbrani onda mi se sjeba strelica ulijevo pa sam morao sa analogom igrati...
i na kraju 2:1 za mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.