FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 22 maj 2021, 17:39

The Bosnian soccer giants as the most successful football club of Bosnia of all times have joined forces with SC Medeama in order to establish a bridge between Ghana and Bosnia and Africa and the Balkans.

Ghanaian side Medeama have signed a partnership agreement with Bosnia giants FK Željezničar for the next three years, the two clubs have jointly announced.

The two-time FA Cup holders will receive technical support and receive capacity building initiatives as the Blues celebrates its centenary.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 maj 2021, 18:10

MocMahale444 je napisao/la:
22 maj 2021, 17:39
The Bosnian soccer giants as the most successful football club of Bosnia of all times have joined forces with SC Medeama in order to establish a bridge between Ghana and Bosnia and Africa and the Balkans.

Ghanaian side Medeama have signed a partnership agreement with Bosnia giants FK Željezničar for the next three years, the two clubs have jointly announced.

The two-time FA Cup holders will receive technical support and receive capacity building initiatives as the Blues celebrates its centenary.

slika

ev prezidente nam nafatao zamjenu za erica i odbranu ziv nam i zdrav bio masnice i da jos dugo dugo budeš predsjednik naseg kluba :kafa: :kafa: :mrgreen:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 22 maj 2021, 18:16

braco je napisao/la:
22 maj 2021, 16:01
Jakirović o nama:
"Meni je ovo nejvjerojatno. Bili smo skupa 4 tjedna na pripremama u Međugorju, gledao sam im i treninge i utakmice i taj tim je stvarno dobro izgledao. Što se tu desilo u međuvremenu je sigurno za neku dublju analizu. Došlo je i do promjene trenera, vjerojatno je i financijska kriza umnogome djelovala na sve to. Mogu samo reći da to nije dobro za našu ligu. Zna se tko je Željezničar u ovom prvenstvu ali nažalost, sad je situacija takva kakva je. Vjerojatno čekaju kraj prvenstva nakon čega će više znati kako i kamo dalje." - komentirao je trener Plemića ne baš sjajnu situaciju u redovima sutrašnjeg rivala i dodao:

"Ipak, sutra ih očekujem rasterećene i u kvalitenom izdanju jer tu i dalje ima masa odličnih pojedinaca. Tako rasterećeni mogu napraviti opasnost kao što su napravili i Veležu i Borcu, ali opet ponavljam, mi moramo biti na 120% naših mogućnosti da bi se domogli dragocjenih bodova."
Nisu ljudi slijepi. Bojkotuju curice. I što je najgore prođe im sve bez ikakvih posljedica.
Željezničar za život cijeli!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 22 maj 2021, 18:25

Ne znam o kakvim utakmicama Jakirović priča, kada se iskreno ne sjećam gorih priprema što se toga tiče. Zrinjski prvi nas je razbio u medjusobnoj, nismo znali gdje smo šuplji. O treninzima ne bih jer ih nisam gledao.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 22 maj 2021, 18:28

Dejan1921 je napisao/la:
22 maj 2021, 18:25
Ne znam o kakvim utakmicama Jakirović priča, kada se iskreno ne sjećam gorih priprema što se toga tiče. Zrinjski prvi nas je razbio u medjusobnoj, nismo znali gdje smo šuplji. O treninzima ne bih jer ih nisam gledao.
Pa i naš vrli strateg je izjavio da razvaljuju na treninzima, valjda mu neko pričao

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 22 maj 2021, 18:42

drzgemboadislic je napisao/la:
22 maj 2021, 18:28
Dejan1921 je napisao/la:
22 maj 2021, 18:25
Pa i naš vrli strateg je izjavio da razvaljuju na treninzima, valjda mu neko pričao
Kako o čemu priča,bili ljudi tu s nama.Jakirovicu neznalice,cuo je prica se,kaze on,znam ja,forumasi znalci.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2021, 18:42

SudoHusika je napisao/la:
22 maj 2021, 18:16
Nisu ljudi slijepi. Bojkotuju curice. I što je najgore prođe im sve bez ikakvih posljedica.
Stici ce ih karma. :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 22 maj 2021, 18:56

Peco i Memija ispali sa Varaždinom u 2. HNL
Brko iz druge galaksije!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 maj 2021, 19:06

Možda griješim dušu, ali vidim Baka danas došao na otvorenje novog hotela u Neumu gdje muzika uživo i slične stvari na svečanosti. Ako neko fakat ima tolike "porodične" probleme da napusti radno mjesto, vrati ključeve od stana u Sarajevu i onda malo poslije toga obilazi manifestacije poput ove onda ne znam kako ne može obavljati svoj trenerski posao. Puno bi poštenije bilo iz uprave da na nam kažu istinu nego da nas šaltaju ovako.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 22 maj 2021, 19:10

braco je napisao/la:
22 maj 2021, 19:06
Možda griješim dušu, ali vidim Baka danas došao na otvorenje novog hotela u Neumu gdje muzika uživo i slične stvari na svečanosti. Ako neko fakat ima tolike "porodične" probleme da napusti radno mjesto, vrati ključeve od stana u Sarajevu i onda malo poslije toga obilazi manifestacije poput ove onda ne znam kako ne može obavljati svoj trenerski posao. Puno bi poštenije bilo iz uprave da na nam kažu istinu nego da nas šaltaju ovako.
Ma kakvi problemi, nece covjek da vodi igrace bez 7 plata. Pa treninzi na amaterskom nivou, opsti cirkus. Dodjes kad ti se dolazi. Onom se ne trci, prehoda, onaj nervozan, ide lagano okolo. Treci uvrijedjen.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 22 maj 2021, 19:14

braco je napisao/la:
Ma kakvi porodični problemi, čovjek je otišao zbog toga što je naša sposobna uprava izmirila sva dugovanja prema igračima i isplatila sve premije i doprinose. Kada nešto ne ispoštuješ red bi bio da priznaš krivicu u ovom slučaju ne vidim da je to ova uprava uradila.
Brko iz druge galaksije!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 22 maj 2021, 19:25

braco je napisao/la:

slika

dobra opaska braco bas izgleda kao osoba kojoj je tesko u porodici :urnebes:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 22 maj 2021, 19:27

Kakvi crni porodicni problemi.. Slagali ga i on ih odyebo ko kerove..
Pročepit će negdje.

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 22 maj 2021, 19:29

Uprava zajedno sa cericem na kraju sezone treba da odstupi

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2021, 19:30

1921boy je napisao/la:
22 maj 2021, 19:14
Ma kakvi porodični problemi, čovjek je otišao zbog toga što je naša sposobna uprava izmirila sva dugovanja prema igračima i isplatila sve premije i doprinose. Kada nešto ne ispoštuješ red bi bio da priznaš krivicu u ovom slučaju ne vidim da je to ova uprava uradila.
A sta je to on od njih bolji kad je isto slagao i javnost, a i njih i mimo Uprave ljude? Sam je rekao da je istina sto klub napisao, dvojici clanova Uprave je isto rekao, Memicu takodjer.

To se kaze: "Ne zelim jer nemam rezultate, ne mogu ih ostvariti sa ovom grupom u ovoj situaciji." I cistog obraza odes. Ovako ispade lazovcina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 22 maj 2021, 19:35

Prvo, ko je vjerovao u tu pricu dobar je komad budale.
Drugo, isto je **** ko i ovi u upravi. To zamjeram svima iz perioda Megamixa i zamjerat cu svima i svakome ma o kome se radilo. Ili reci odma istinu ili suti zauvijek i budi **** ko i oni.

Jedno zapazanje za kraj: Amar otisao na “godisnji”-grobar kluba i neprijatelj broj 1; Baka otisao u sred sezone radi “porodicnih problema”-slagali covjeka, nije do njega...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 maj 2021, 19:42

Joj negative pa prvi korak bi bas bio da dodje Mesa.Molite boga da hoce da dodje.Ovdje ima ljudi da bi volili da sto gore bude.Kad bi sutra doso neki Milioner nasli bi mu manu da je lud sto ulaze u Zelju.Pa sta bi vi.Sta hocete.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 maj 2021, 19:42

LjoZee je napisao/la:
22 maj 2021, 11:17
braco je napisao/la:
22 maj 2021, 11:08
Sigurno da ovaj the tag neće odmoći ništa pa neka ga ali iskreno sumnjam da će se nešto prodavat. Pa mi i kad smo najbolji bili moraš puškom tjerat ljude da kupe člansku od 20 KM, a kamol sad kad smo u qrcu da raja plaća 40 KM za privjesak i da hodaju po gradu ko Ash Ketchum skupljajući tagove
Bila bi dobra fora da je euforija neka ili slicno. Sad tesko da ce raja se na ovo "naloziti" koliko god reklamirali.

Naletih na statistiku protiv Borca. Opet nas golman nema nijednu odbranu, a protivnicki 3+. Jesu nesposobni, igrali dobro ili ne ne mogu pobijediti.

slika
Je li se desavalo nekad u PL BH da neki klub ima 10 posto veci posjed od Zeljeznicara na Grbavici?

Doduse,ova polusezona nije pokazatelj nizasta,jer vasi igraci nece da igraju.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 22 maj 2021, 19:45

Treba kontaktirat V. Marinovića.
💩💩

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 22 maj 2021, 19:54

:cry:
Goosman je napisao/la:
22 maj 2021, 19:45
Treba kontaktirat V. Marinovića.

Treba vratiti A. O.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: delinjo, Pact1921 i 27 gostiju.