Ponos Torina je napisao/la:Cala Kad bi ti rekao da mi je stara rekla da igram Kalev-Narkoping x nebi mi vjerovao....
Moja prognoza sutra za Dortmund X/2 prvo 0-0 drugo 0-1 ili prvo 1-1 u drugom 1-2
al zna ova Lilika znanje
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ponos Torina je napisao/la:Cala Kad bi ti rekao da mi je stara rekla da igram Kalev-Narkoping x nebi mi vjerovao....
Moja prognoza sutra za Dortmund X/2 prvo 0-0 drugo 0-1 ili prvo 1-1 u drugom 1-2
Emir_ZENICA je napisao/la:Sad se svi govorili da ce dortmund pobjediti![]()
Posto svi stavljate neke listice koje cekate evo i ja cekam ovo :
Oostende-St. Wetteren z1
Siena-Pescara PS1
Leverkusen-Dortmund zx2
Murcia-Ourence 1
Austrija-Brazil 1
za 65 km![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koliko je ilić zabioDevil je napisao/la:@legenda jesam ti rekao da nema sanse Srbija da udje hendi 1.
Danska pobedila 35 razlikr.![]()
![]()
![]()
odi par stranica unazad, vidjeces fin text, analiza nije profi ali za mene dosta, i btw igrao sam ga na single malo veci ulogEmir_ZENICA je napisao/la:Sad se svi govorili da ce dortmund pobjediti![]()
Posto svi stavljate neke listice koje cekate evo i ja cekam ovo :
Oostende-St. Wetteren z1
Siena-Pescara PS1
Leverkusen-Dortmund zx2
Murcia-Ourence 1
Austrija-Brazil 1
za 65 km![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imao sam velike sreće,ali bilo je vrijeme da me ista i pogleda.Island rutinski prošao,Hrvatsku za 0.5 poena,Njemačka vodila 29:21 i u tom trenutku sam padao no završi 30:25 nekako,Cambuur dao 3.gol u 85.minuti dok je Leverkusen zabio u 80.minuti.volimliverpool je napisao/la: Island-Mađarska (+2.5) 1 1.80![]()
Hrvatska-Rumunjska (+6.5) 2 1.80![]()
Njemačka-Egipat (+7.5) 2 1.75![]()
Helmond-Den Bosch PS 1 1.50![]()
Cambuur-Dordrecht 3+ 1.60![]()
Leverkusen-Dortmund PS 1 1.50![]()
20.41 Ulog 3.5KM Ev.isplata 71.44KM
Za večeras:
Philadelphia-Milwaukee 1 1.60
Boston-Charlotte (+9.5) 1 1.85
Granger over 20.5 1.80
Allen over 18.5 1.80
Ellis over 25.5 1.80
Božoljac-G.Jones 1 1.50
Groenefeld-Hampton 1 1.50
Llagostera-Glushko 1 1.40
54.38 Ulog 1.5KM 81.57KM
Karabatic 6 a za Ilica jos nezzlech je napisao/la:koliko su Karabatic i Ilic dali golova ?
cekam njih za 1.600 KM .. uplatio marku

**** ga prohaSPY je napisao/la:Holanđani popizdili.
kvota 34Wallwjik - eindhoven 1
helmond - Den bosch ps1
Langnau - Fribourhg over 5
Poljska -4,5 h1
Scola over 19
Boston hendikep 1
Leverkuzen - Dort žk under 4,5
steta svaka cast na pogodjenim parovima mogo si mozda i sistem odigrati...lech je napisao/la:a evo izgleda da sam pao na Karabaticu mamu mu
pa sta si igrao, over ili under?lech je napisao/la:a evo izgleda da sam pao na Karabaticu mamu mu
under obojicumandraX je napisao/la:pa sta si igrao, over ili under?lech je napisao/la:a evo izgleda da sam pao na Karabaticu mamu mu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.