Otići će svi u box, on će preuzeti prvu poziciju i taman kad bude trebao ući u box bit će VSC i eto pobjede.Finn je napisao/la: ↑22 maj 2021, 16:05Ne potcjenjuj Hamiltonovu srecu. Dovoljan mu je incident vodecih na startu i otvara mu se sansa.Unofficialpage je napisao/la: ↑22 maj 2021, 16:04Tako se to radi.
Bravo Leclerc, odličan Ferrari ovog vikenda. Za borbu za titulu još bolje što je Hamilton tek 7. i vrlo teško će doći do nekog dobrog plasmana, ima dobru šansu da ne završi utrku.![]()
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Valjda nije ostecen mjenjac ...inace ide kazna
E jbg jos samo fali da jest
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sainz najvise razocaran od svih vozaca, cak i ljut, sto je i logicno s obzirom na sve
Don't believe the hype.
Takav je peh da je oštećen stoposto. A yebemti led.
"We need to suffer. And we need to fight."
Samo da Lec ne sagori u prevelikoj želji za pobjedom. To ili će ga iz Ferrarija zafrkati s boksom i taktikom.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Soo sooo ready 
Kad vas je krenulo da i Maxa ispostujemo 
Sta ti rekoh ja
Initial checks show no serious damage to Charles's gearbox. But a final decision will be made in the morning.
Idemo sutra 3/8 realizacija polepozicija.
"We need to suffer. And we need to fight."
Zali se Toto, kaze da treba brisat vremena vozacima koji izazovu crvenu zastavu hahahahha
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Njemu i Hamiltonu nikad nista ne pase. Haman pa zadnjih godina imaju srece vise nego iko tokom utrke al kakvi moraju se zalit na neka straznja krila, na crvene zastave i ostalo. 200 bodova da bjeze opet bi nesto kukali.
Ovo je skandal sa fleksibilnim straznjim krilima. Ako su odradili testove i pustili prije pocetka sezone i ako nigdje nije pisalo da je zabranjeno, vec neka siva zona, ne mozes ni sad mijenjati. Mijenjaj na kraju sezone.
Naravno, okej je da se Merc i Hamo bune, i treba, ali komedija da usred sezone padas pod pritiskom Merca.
Naravno, okej je da se Merc i Hamo bune, i treba, ali komedija da usred sezone padas pod pritiskom Merca.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa FIA i jeste Mercedes. Vecinu pravila su usvojili na prijedlog Mercedesa. Kakve ljigave njuske su u Mercedesu. Wolff, Hamilton, Bottas. Kako ih sve spojise. Nek im jednu-dvije trke ne ide kako su planirali tek bi onda vidio pritisaka i plakanja preko team radija i u javnosti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice dobra utrka sutra
Max napada odmah u prvoj krivini, bice svega.
Ako napadne moze samo u barijerama zavrsit. Nema ovdje preticanja osim kroz boks. Mozda HAM moze stisnut Gaslya i Norrisa i to je sve. Ostalo kroz boks ili usljed nesrece na stazi ako se neko slupa.
Mora ovo LEC dobiti. Sto zbog samopouzdanja sto zbog Ferrarija. On sam vec mora pokazivati da je dostojan crvenog sjedala i da ce biti buduci sampion. Nema vise cile mile pocetnik pa da ga se mazi. Sad vec mora gristi, trecu godinu je u Ferrariju. Tim s druge strane ne zna za pobjedu jako dugo. Ovo je prava sansa, realno su i zasluzili ovdje, nisu taktizirali, svaki trening skoro najbrzi. Staza koja im odgovara. Ova i mozda u AZE i SIN ako se odrzi. Ostalo tesko da sta mogu napravit.
Maxu je i druga pozicija okej u slucaju da HAM ne napravi neki veci iskorak. BOT se nista ne pita, volio bi da ga SAI pretekne odmah na startu. Treba se Max pripazit finskog kloca jer je na sve spreman da odrzi poziciju u MER.
Bit ce dobra trka, Monako bi to morao garantovati.
Mora ovo LEC dobiti. Sto zbog samopouzdanja sto zbog Ferrarija. On sam vec mora pokazivati da je dostojan crvenog sjedala i da ce biti buduci sampion. Nema vise cile mile pocetnik pa da ga se mazi. Sad vec mora gristi, trecu godinu je u Ferrariju. Tim s druge strane ne zna za pobjedu jako dugo. Ovo je prava sansa, realno su i zasluzili ovdje, nisu taktizirali, svaki trening skoro najbrzi. Staza koja im odgovara. Ova i mozda u AZE i SIN ako se odrzi. Ostalo tesko da sta mogu napravit.
Maxu je i druga pozicija okej u slucaju da HAM ne napravi neki veci iskorak. BOT se nista ne pita, volio bi da ga SAI pretekne odmah na startu. Treba se Max pripazit finskog kloca jer je na sve spreman da odrzi poziciju u MER.
Bit ce dobra trka, Monako bi to morao garantovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.