24 G/As in 30 starts, 88th minute winner last week, title winning goal this week, scored 32.3% of Atletico’s goals this season.
Not bad for a finished striker.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da je neko napisao igrac tipa Kane, Mbappe, Haaland pa ni po jada. Al Suarez.
Al dobro to i ide uz njih, raduju se jer je Suarez osvojio titulu koji je donio titulu velikom rivalu Atletiku.
Nesto slicno kao kad su se radovali ispadanju Espanyola, neki novi nivo ciganluka, tvoj tim nema uspjeha i ti se radujes nekim random stvarima koje nemaju vezs uopste sa tvojim timom.
Ja ću da sudim tek kad vidim kakav će biti Aguero na gostovanjima LPBoixosNois1899 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 20:01Ma i da su osvojili LP, nek smo se mi njega riješili. Ne bi ga trpio više nema tih para.
Villa se ne može prežaliti nikada. Kakav je to majstor bio
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Od svih glupana ovog foruma, bauštelci su ubjedljivo najveci.
Mislio sam da biras bolje drustvo.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije mala stvar osvojiti titule pored Reala i Barce.
Za to ti treba puno sreće i skromne sezone Reala i Barce. To je Simeone dobio u velikim količinama.
Mogao je i bez ove drame u zadnjim kolima, ali nije neki fan Felixa.
A sve je krenulo od one gestikulacije Felixa prema Lodiu u jednom od kola ove sezone. Od tada i on i Lodi igraju po 30 minuta 
Svaka čast i Suarezu. Inat prema Barceloni ga je gurao kroz cijelu sezonu.
Nekako mislim da mu je ovo posljednja vrhunska sezona. Jedan od najjboljih napadača koje sam gledao. Ono rutiniranje danas za 1:2, u bliži ugao, klasa.
Za to ti treba puno sreće i skromne sezone Reala i Barce. To je Simeone dobio u velikim količinama.
Mogao je i bez ove drame u zadnjim kolima, ali nije neki fan Felixa.
Svaka čast i Suarezu. Inat prema Barceloni ga je gurao kroz cijelu sezonu.
Nekako mislim da mu je ovo posljednja vrhunska sezona. Jedan od najjboljih napadača koje sam gledao. Ono rutiniranje danas za 1:2, u bliži ugao, klasa.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
21 gol u ligi
S druge strane imas laznog GOATa i njegove lizace koji gledaju fudbal samo kroz brojke
"Messi nije problem ima 30 golova"
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Pukotina drot uveliko sam sebe citira
jbg, tako je to kad te više niko ne yebe ni 2% na ovoj temi 
Baš sad gledam, Messi ove sezone 12 puta postigao prvi gol na utakmici. Jedino je Moreno ispred čak 14 
Ma da
Nepismeni, neodgojeni seljačić
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.