FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije ni ove sezone ja mislim. I ove utakmice sto smo kiksali na Grbavici statistika je bila na nasoj strani. Vecinom su to bili kiksevi ovako da mi imamo vise udaraca, kornera, posjed, a protivnik precizan maksimalno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da volio bi ali da ima platu 150 000 eura.On i Vaha su najvece ublehe.Ovaj drugi vazda pametuje o reprezentaciji a nikad da je preuzme.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑22 maj 2021, 12:02Kratko i jasno odgovorio je na naše poslednje pitanje: „Da li biste voleli da se kao trener vratite u Želju?“
"Da. Voleo bih", poručio je Baždarević.
Na mozzartu intervju. Eto želje ima samo što mi imamo nesosobnu upravu koja ne zna osigurati novac i uslove da dodje
Gdje je otišo?
💩💩
A jes nas delinjo unazadio.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vaha treba da dodje i da mu neki Vico pico (i slicni takvi)kaze da mu Musa pusa mora biti pomocnik samo zato sto je Hrvat, da mora gurati Sanicanina u prvu postavu jer je Srbin i da trener golmana mora biti Bosnjak. Pa nije covjek lud. Radi se o vrhunskom treneru koji je 3 reprezentacije odveo na svjetska prvenstva a na putu je da i 4 reprezentaciju odvede na svjetsko prvenstvo, a trenirao je i PSG, Lille, Nantes, Dinamo ZG itd..Kometa je napisao/la: ↑22 maj 2021, 20:37Da volio bi ali da ima platu 150 000 eura.On i Vaha su najvece ublehe.Ovaj drugi vazda pametuje o reprezentaciji a nikad da je preuzme.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑22 maj 2021, 12:02Kratko i jasno odgovorio je na naše poslednje pitanje: „Da li biste voleli da se kao trener vratite u Želju?“
"Da. Voleo bih", poručio je Baždarević.
Na mozzartu intervju. Eto želje ima samo što mi imamo nesosobnu upravu koja ne zna osigurati novac i uslove da dodje
Mi grcamo u dugovima a vi o Bazdarevicu mastate blago majci
Mihael Klepac dao vazan gol za Muru. Kako stvari stoje za sada uzimaju titulu.
Koliko je on igrao kod nas? Nesto se slabo sjecam.
Koliko je on igrao kod nas? Nesto se slabo sjecam.
Bio kod nas pola godine. Od zime 2019. do ljeta, ali fakat nije bio nista bolji od trenutnog Veselinovica. Bit ce da je to do naseg kluba ne do igraca na kraju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jbt fakat kad pogledas svi pocnu igrati kad odu od nas. Koliko god to lose zvucalo.
Kad Veseli ode sad i postane najbolji strijelac lige
Ma što će ti sad neki trener tipa Baždarević, bezveze bi ga potrošili. Najbolje stavit nekog levata tipa Nalić dok se ne dohavizamo. Ako se dohavizamo.
Slažem se, Mešu bi potrošili prebrzo barem u ovoj situaciji, niko sretniji od nas da preuzme ekipu ali prebrzo bi ga bacili niz vodu i uništili još jednu legendu kluba. Kad se sjetim samo Čapljića, pisao je neko davno da je čovjek postao alkoholičar onda nakon otkaza koliko ga je to pogodilo i sam način na koji je obaviješten da više nije trener.
On je sam rekao da želi vratiti ono što je Željezničar njemu dao i kako mu je pomogao da se domogne reprezentacije, Francuske i ostalog. Želja i volja za radom su neupitni, ali u
ovom trenutku nije to za njega barem neko moje mišljenje.
Osim ako se dese neke radikalne promjene, što teško mogu da povjerujem.
Zna li neko šta je sa Mozzartom i Kutjevom ? Neko je pisao davno da bi trebali sada od ovog ljeta postati sponzori ili su od gotove stvari (koju je pokrenuo rahm. Džubur) napravili veresiju ?
Brko iz druge galaksije!
Treba otjerati ove hadalje dok nisu napravili kakvu glupost ozbiljniju. Ove tokene, bitkoine, privjeske i Ganu ne racunam pod ozbiljne gluposti.
Takodjer, i svi drugi out. Ko ima sta na papiru, uredno vracati. Imaju Amar i Badzak. U sezonu novu...
Takodjer, i svi drugi out. Ko ima sta na papiru, uredno vracati. Imaju Amar i Badzak. U sezonu novu...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
U novu sezonu skups cemo jaci!
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Tako je majstore. Hocemo djecu da ginu i nas na tribinama. Samo bez pritiska i laznih obecanja.
Kod vas sve moze, kod vas sve vazi.
Dali ste nam samo obmane i lazi.
Vazi ova i sad
- MocMahale444
Jeste istina da igraci nece da igraju ali ne svi igraci.
Onaj Zec kad je igrao (jednom u 100 godina) borio se ko lav.
Ima tu jos par igraca sto su se iole trudili, barem pokusali iako nisu znali jbga.
Ostali igraci vidis na njima da nece jednostavno i vozdra. Brukaju klub i sve sto je vezano za isti.
Nemoj da se zaboravi uz sve nase probleme i (savez) sudije koje su najvise sudili na nasu stetu.
Imas upravu zapravo nemas upravu vec klauna iz londona i ostale neznalice.
Meni je nas zao al stvarno.
Onaj Zec kad je igrao (jednom u 100 godina) borio se ko lav.
Ima tu jos par igraca sto su se iole trudili, barem pokusali iako nisu znali jbga.
Ostali igraci vidis na njima da nece jednostavno i vozdra. Brukaju klub i sve sto je vezano za isti.
Nemoj da se zaboravi uz sve nase probleme i (savez) sudije koje su najvise sudili na nasu stetu.
Imas upravu zapravo nemas upravu vec klauna iz londona i ostale neznalice.
Meni je nas zao al stvarno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tuurobni dani i mjeseci, ovdje preupucavanja stalna i dokazivanja jedni drugim ko je kriv , ko manje ko vise.Nema kraja.Na vidiku nema nacina kako uraditi i ko ce uraditi reset kluba, ekipe i drugo.Daj Boze da nisam informisan i da se nesto valja iza brda, dobro, pozitivno za nas klub.Dobili smo vec od Saveza novac, dobit cemo i od Uefe novac za stogodisnjicu i to je pozitiva koja nam moze pomoci za djelimicnu fin.stabilizaciju.
Znam da se na dan stogodisnjice u septembru sprema spektakl u gradu epskih razmjera.Navijaci , Jug, prijatelji kluba , donatori zajedno.
Klub nista od planiranog za sto godina kluba nece najvjerojatnije ostvariti.Navijaci hoce.Za pamcenje ce biti.
Znam da se na dan stogodisnjice u septembru sprema spektakl u gradu epskih razmjera.Navijaci , Jug, prijatelji kluba , donatori zajedno.
Klub nista od planiranog za sto godina kluba nece najvjerojatnije ostvariti.Navijaci hoce.Za pamcenje ce biti.
Trenutno korisnika/ca: antibot, CentarsutNaClanak921 i 69 gostiju.