Ma ja ba, treba sacekati kraj sezone pa onda analizirati jer nista nije gotovo. Imamo sve u svojim rukama, borac otvorio tribine ovo kolo kako bi proslavili konferencijsku ligu, bjezimo im 5 bodova.Pitar6785 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 05:39Zasto je pod moranje da se SD TRENER TREBAO VEC DOSAD ZNAT.
Jel titula matematicki izgubljena nije. Ako si prvak i ako nisi prvak nije isto.
Jel moguce da Ahmetovic bude direktor jeste
Jel moguce da Dzenan Ucuoplic bude trener
Dali ce budzet i od strane NAMA bit skresan ili usmjeren u stadion
Koji ce bit cilj sledece godine
Sve ove stvari mogu da utjecu na to dali i kad ili hocel ikako se mjenjat trener i dalicemo uopste imat SD za skedecu godini.
Moj prijedlog je Baka sliskovic da bude trener/ SD
Znam da je kockar, al ako nemamo pare za stranca onda bi po mom misljenju Sliskovic bio idealan. I umjesto dvije plate sa jednom bi imali pokrivene dvije pozicije i mislim da bi to baki najvise i pasalo. Uz normalno neke klauzule da se klub osigura. Da nemoze radit ono sto je JESIC radio
Duga je ljetna pauza, 4 mjeseca, lagano, ima vremena.
Sacekati septembar pa odabrati novu upravu, sportskog direktora pa i trenera. Onda sacekati dan-dva pred pocetak sezone pa dovesti zadru, hocu reci cmiljanica, pa negdje tokom sezone jos jednog napadaca, a hebibu i ovima obavezno produziti ugovore jer su zasluzili.
Ne treba se zalijetat'