FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledaj ti Macho muskarcina sto vrijedjaju zensko. Cura vas jednom isfura, vi njoj dodjete ona vas izradi i od tad kivni na nju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas nas je napustio navijač Sarajeva, Saša Pralica, počivaj u miru Sale!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko su sve treneri u Akademiji osim Dzene?
Zivo me zanima hoce li tu biti nekih promjena.
Zivo me zanima hoce li tu biti nekih promjena.
Zavrsis jedan od najprestiznijih fakulteta u Madridu, pa se zaposlis u struci i picis i ti...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- 19BordoBijeli46
Danas se,I zvanično,opraštamo od titule.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Znaci ako radis za 6 stoja mora da si glup ili?,kakve veze bolan ima plata i stanje u drzavi sa ovim italijanom

Ma da je Harvard završila nema opravdanja za ovu sezonu.Zoran28 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 14:03Zavrsis jedan od najprestiznijih fakulteta u Madridu, pa se zaposlis u struci i picis i ti...
ISTINA ZA VEDRANA!
Jedini za šta se nema opravdanje je pisanje na ovoj temi nakon Slobode.
-
- Kontakt:
Recenica koju sam maloprije procitao na jednom srpskom portalu: "Atletiko Madrid se na tituli mora zahvaliti i Barceloni, zbog njihove nevjerovatne gluposti, za koju nema logičnog objašnjenja".
Moras stvarno biti idiot,kao nas zoka botčina,pa ovako nesto napisati. On bi da ponizava one koji rade za '6 stoja',a vjerovatno i sam prezivljava od crkavica koju mu kao gladnom kerćetu povremeno bace Sabrina i slicni njoj kojima uredno sluzi kao vjeran pas,odnosno botčina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 14:18Znaci ako radis za 6 stoja mora da si glup ili?,kakve veze bolan ima plata i stanje u drzavi sa ovim italijanomjoj lizaca Sabrinih majko mila,ljudi slijepi kod zdravih ociju ili je licni interes u pitanju
![]()
Eh kad bi naucili citati za pocetak... Ne moze neko ko zaradjuje 6 stoja nazivati milionera glupanom, ili neko ko je jedva zavrsio srednju nazivati Ciofija neznalicom, ublehom ili prevarantom.
Ali moras husriniiim sve crtati !
De dogovorite se jesam li uhljebljen u klub ili radim za 6 stoja, da znam na cemu sam
P.S. Posto se husrinim mahacima sve mora crtati, i ja radim za malkice vise od 6 stoja, i respektujem sve ljude koji se bore u ovom sr.anju od drzave, ali nema respekta za lezihljebarose koji kritikuju Boga oca a nista u zivotu ostvarili nisu !
Ali moras husriniiim sve crtati !
De dogovorite se jesam li uhljebljen u klub ili radim za 6 stoja, da znam na cemu sam
P.S. Posto se husrinim mahacima sve mora crtati, i ja radim za malkice vise od 6 stoja, i respektujem sve ljude koji se bore u ovom sr.anju od drzave, ali nema respekta za lezihljebarose koji kritikuju Boga oca a nista u zivotu ostvarili nisu !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Zato i radis za 5 stoja jer si debilcic i lizac anausa. Al, suti dobro je Ipe glava samo nek je redovna.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Samo nek se ne puca, samo nek je zdravlja
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jesmo 99% izgubili titulu, ali ako ce vam biti lakse, danas cemo po zadnji put neke od manekena vidjeti danas, kao npr Handzic, Hebibovic, Milanovic, Hodzic
Bar se nadam, da ne bude na kraju ko je s nama do 2023 kad ono Slobodan, a odmah za njim i Heba
Bar se nadam, da ne bude na kraju ko je s nama do 2023 kad ono Slobodan, a odmah za njim i Heba

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Na birou ima koliko hoces ljudi fakultetski obrazovanih a ne rade nigdje,znaci nemaju ni 6 stoja,sta bi za njih rekao ondazagorski je napisao/la: ↑23 maj 2021, 14:36Moras stvarno biti idiot,kao nas zoka botčina,pa ovako nesto napisati. On bi da ponizava one koji rade za '6 stoja',a vjerovatno i sam prezivljava od crkavica koju mu kao gladnom kerćetu povremeno bace Sabrina i slicni njoj kojima uredno sluzi kao vjeran pas,odnosno botčina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 14:18Znaci ako radis za 6 stoja mora da si glup ili?,kakve veze bolan ima plata i stanje u drzavi sa ovim italijanomjoj lizaca Sabrinih majko mila,ljudi slijepi kod zdravih ociju ili je licni interes u pitanju
![]()

Uprava napolje !!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlicna epizoda bordo sedmice, mnoge stvari su objasnjenje oko omladinskog pogona.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jesu li objasnili Zeku Turkovica i zaposljavanje forumasa u klub??
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bejker, bhfanatic14, Bordo10, Combattente87, Cwirek, edinedin, Faraon iz Visokog, Google Adsense [Bot], James1987, johntravolta123, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, Napapijri, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, Proximic, ristagrad, samoFKS, Tatamata1946, tenpenny, UltraSa46, Vutra i 239 gostiju.