Suki tu negdje sa Benzom, Ibrom i Harijem.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: La Liga
Lewa naravno bez konkurencije u tom periodu koji navodite.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Poljskog panja poredit sa klasama kakve su Suarez i Benzema. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kakvog trpanja, ljudi prosli jer je Bayo bio desetkovan. Nimalo zasluzeno.
Uostalom, zar se imate hrabrosti javljati.
Divi ovog farmera
lewat u knock out fazi LP je level borinija
odlican igrac za trpanje malih ekipitza i bustanje statistike a u svakoj vecoj tekmi klocina
Njega je matip pojeo

Lewat najveci trpac za repku u kvalifikacijama, naravno protiv andora i san marina po 5,6 golova. Medjutim na zavrsnom turniru 2 eura i wc ima postignut 1 pogodak

Njega je matip pojeo
Lewat najveci trpac za repku u kvalifikacijama, naravno protiv andora i san marina po 5,6 golova. Medjutim na zavrsnom turniru 2 eura i wc ima postignut 1 pogodak
Poljski panj vs Zubonja (LP goals) 73-26
0.76% golova po mecu naspram mizernih 0.41% u LP
Ukupno u karijeri : 0.68% - 0.64%
Suarez nikada u karijeri nije bio najbolji strijelac u LP, ne znam sto se 15' spominje kad su Messi i Neymar glavni kotaci bili.
Lewa bio najbolji 20' sa 15 golova (jedino je CR7 u dva navrata vise golova postigao u jednoj LP sezoni).
Isto tako u dva navrata bio najbolji strijelac u kvalama za Euro i SP (15/16 - 13g, 16/17 - 16g), nelose za trpaca Majncova. 17 puta ukupno najbolji strijelac u nekom takmicenju !
Ukupni trofeji mislim da su 24-20 za Lewu nisam siguran ali znam da je bolji...
Al znaju nemaci pojma, bolji rasista nema sta.
0.76% golova po mecu naspram mizernih 0.41% u LP
Ukupno u karijeri : 0.68% - 0.64%
Suarez nikada u karijeri nije bio najbolji strijelac u LP, ne znam sto se 15' spominje kad su Messi i Neymar glavni kotaci bili.
Lewa bio najbolji 20' sa 15 golova (jedino je CR7 u dva navrata vise golova postigao u jednoj LP sezoni).
Isto tako u dva navrata bio najbolji strijelac u kvalama za Euro i SP (15/16 - 13g, 16/17 - 16g), nelose za trpaca Majncova. 17 puta ukupno najbolji strijelac u nekom takmicenju !
Ukupni trofeji mislim da su 24-20 za Lewu nisam siguran ali znam da je bolji...
Al znaju nemaci pojma, bolji rasista nema sta.
Obojica imaju po 1 CL. Pritom, Suarez riješio to finale, a Lewa bio samo nijemi posmatrač u 2 finala. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar je Lewatflopski, pametno se iživljavao na nejači u grupnoj fazi, jer zna da ne može meda u nokaut fazi. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Cudno je kako se Suarez sramoti po LP zadnjih par godina,drzim ga za velikog napadaca ali ovi rekordi koje je postavio su blago receno sramotni.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lewa ima finale sa Dortmundom, covjek sam vodio ekipu do finala. U 20' je bio najbolji strijelac u LP, Suarez u svojoj pobjednickoj sezoni nije. To je ono sto odlucuje. Ne moze jedan gol bit vazniji od 15. I Neymar je rijesio utakmicu, ne Suarez, bio i najbolje ocjenjen igrac kad vec o tome pricamo. Nemate bas nikakav relevantan statisticki podatak na svojoj strani.
Svaka mu čast apsolutno, čak ga je po učinku uspio nadjebat i raspali Coutinho za svega 15 minuta.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sad je raspali, a kada vam je dolazio bio je lutka lijepa.
Cudno je da nakon moje relevantne statistike imate samo nebuloze za dodati...
U 11 tekmi tek 1 gol na 3 velike smotre
Bayo u zadnjih 10 godina koliko 7,8 polufinala ima. To 14-16 tekmi i kloc ima 5 postignutih golova u polufinalima i 0 u finalima naravno
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 23 maj 2021, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pa to i jest poenta. Zabio bi i Lazar Popović, a Lewatflopski je tu utakmicu uspio biti jedan od lošijih u sastavu Baye.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kolega Torres 9 napiše otprilike :
Svaku temu usmrdi gdje god se pojavi.
Dakle covjek iznese mišljenje, ne mora se niko slagati sa tim, a onda se javi iskompleksirani seljačić Goretzka koji zapjeni zbog tog jednog posta i odgovori sa 15 svojih, uz hrpu smajlijaLS9 je najbolja devetka svijeta u zadnjih 10+ godina
Koje si ti to nasao tekme Tita ti.
Zubonja od 17-'19' u LP cak 2 gola. Odron od igraca hahaha
Suki je jos uspjesniji brat 6 godina nije dao gol u gostima u LP. 25 utakmica. Taj ne moze u pricu sa igracima tipa Aubameyang, Cavani, Rashford i druzina. A kamoli sa trecim najboljim strijelcem u LP. Posto su CR i Leo druga dimenzija Lewa je najbolji od ostalih.
Zabio vam je, zasto je bio los, sto je razvlacio odbranu pa vam Davies Kimmich i Cou sa loptom ulazili u gol?
Tucem vas argumentima i cinjenicama, nesto sto je sasvim realno i istinito. Ne izvaljujem gluposti. Druga stvar je sto se nikad ne mozete pomiriti s tim da je Goretzka upravu, bukvalno sta god napisete ja imam dokaz da niste upravu. Lewa je doktor fudbala za zubatog rasistu.let3 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 15:41Kolega Torres9 napiše otprilike :
Dakle covjek iznese mišljenje, ne mora se niko slagati sa tim, a onda se javi iskompleksirani seljačić Goretzka koji zapjeni zbog tog jednog posta i odgovori sa 15 svojih, uz hrpu smajlijaLS9 je najbolja devetka svijeta u zadnjih 10+ godina![]()
Kad se priča o ovoj generaciji Barcelona, osim trofeja, neizostavno je spomenuti i komplekse koje je nabila navijačima pojedinih klubova. Znači 6 godina je prošlo od posljednje klempe a ti i dalje imaš likove kojima Barca i dalje živi u glavama rent free. Nenadj.ebivo 
Pa zar Lewu iko osim navijača Bayerna smatra jednim od najboljih u zadnjih 10 godina ?
Gledam gol Sureza pa lik iz Valadolida mu bukvalno dodao loptu i ostavio ga 1 na 1 sa golmanom. 
Porediti Suareza koji nije dao gol 6 godina u gostima CL sa Lewom je za ozbiljan slučaj kod psihijatra.
Porediti Suareza koji nije dao gol 6 godina u gostima CL sa Lewom je za ozbiljan slučaj kod psihijatra.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakva rasprava. Nesto tipa ronaldo messi.
Jednim je bolji lewat a drugim kanibal i nece niko nikog ubjedit u suprotno.
U njihovom primeu bi izabrao prije kanibala a u ovom trenutku lewata
Jednim je bolji lewat a drugim kanibal i nece niko nikog ubjedit u suprotno.
U njihovom primeu bi izabrao prije kanibala a u ovom trenutku lewata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.