FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad nas Radnik preslusa 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Apsulutno podrzavam samo SARAJEVO i uspjeh SARAJEVA, i naravno da sam da svako ko neradi svoj posao ili ga radi nedovoljno dobro treba da leti, al takodje nisam za smjenu nekoga samo zato sto navijaci smatraju da je neko kriv i vrse pritisak, a nemaju uvid u sve cinjenice. Tacno je da navijaci u vecini slucajeva su upravu al u zadnje 3 - 4 godine su imali fula.
Neka mi neko ovde napise posteno, dali je iko ovde smatrao da odlazak amara i benjamina uz dovodjenje mesanovica i cmiljenica Nije dovoljno da sacuvamo 9 bodova nad 2 plasiranom ekipom i to u samo 14 kola. A da nepricamo o borcu kojeg smo svi vidjeli maksimalno na 4 mjestu al da izbori evropu kroz kup..
Treba sve cinjenice stavit na sto kad se prvenstvo zavrsi, treba da se ustanovi zasto smo imali losu igru i lose rezultate u zadnjih 14 utakmica. Koje kriv za prodaju tatara rahmanovica koje kriv sto vinko nije smjenjen kad i sd, koje dovodio pojacanja koje podrzava ta pojacanja to su neke stvari koje ja vidim kao navijac i za koje bi se trebalo ustanovit odgovornost i kaznit te osobe. Takodje moze se desit da je NAM to htio i naredio al njega nemozemo kaznit odpustit.
Takodje necu da pristanem na tezu slobode borca i nekih ovde koji govore mi smo samo krivi i borac je osvoio titulu na posten nacin, i da se kao ko fol mi bavimo sobom i gledamo sebe i mi kad smo pravi netreba da se boimo ni vice ni borca.. To je teza sa kojom se ja kao navijac SARAJEVA i covjek koji voli BIH nikad slozit necu, i tvrdim da je sudjenje bilo kao u zadnje 3-4 godine ili bolje i sa ovakvom losom igrom bi bili prvaci.. i imali bi minimu 6-7 vise od 2 go plasirane ekipe..
Jer zuti kartoni nedosudjeni penali ubijaju moral disciplinu, dok dosudjeni penali kad gubis 1-0 u 88 minuti koji vise nisu nego jesu koji pritiv tebe nikad nebi bili svirani donose prevagu, kao i offside oritiv zrinjskog kao i nama dosudjen crveni nedosudjen penal u tc. Ko tvrdi da pogresne odluke sudija nisu donijele borcu titulu on veze sa nogometom nema, TAKODJE TO NESMIJE BIT IZGOVOR DA SE NETREBAMO MI INTERNO POGLEDAT U OCI I USTANOVIT PAD IGRE, KAO I TO DA NETREBAMO JOS JACE POKUSAT DOGOVORIT UDRUZENJE PL BH. Mislim da bi imali posrsku i od zrinjskog i od sb
Neka mi neko ovde napise posteno, dali je iko ovde smatrao da odlazak amara i benjamina uz dovodjenje mesanovica i cmiljenica Nije dovoljno da sacuvamo 9 bodova nad 2 plasiranom ekipom i to u samo 14 kola. A da nepricamo o borcu kojeg smo svi vidjeli maksimalno na 4 mjestu al da izbori evropu kroz kup..
Treba sve cinjenice stavit na sto kad se prvenstvo zavrsi, treba da se ustanovi zasto smo imali losu igru i lose rezultate u zadnjih 14 utakmica. Koje kriv za prodaju tatara rahmanovica koje kriv sto vinko nije smjenjen kad i sd, koje dovodio pojacanja koje podrzava ta pojacanja to su neke stvari koje ja vidim kao navijac i za koje bi se trebalo ustanovit odgovornost i kaznit te osobe. Takodje moze se desit da je NAM to htio i naredio al njega nemozemo kaznit odpustit.
Takodje necu da pristanem na tezu slobode borca i nekih ovde koji govore mi smo samo krivi i borac je osvoio titulu na posten nacin, i da se kao ko fol mi bavimo sobom i gledamo sebe i mi kad smo pravi netreba da se boimo ni vice ni borca.. To je teza sa kojom se ja kao navijac SARAJEVA i covjek koji voli BIH nikad slozit necu, i tvrdim da je sudjenje bilo kao u zadnje 3-4 godine ili bolje i sa ovakvom losom igrom bi bili prvaci.. i imali bi minimu 6-7 vise od 2 go plasirane ekipe..
Jer zuti kartoni nedosudjeni penali ubijaju moral disciplinu, dok dosudjeni penali kad gubis 1-0 u 88 minuti koji vise nisu nego jesu koji pritiv tebe nikad nebi bili svirani donose prevagu, kao i offside oritiv zrinjskog kao i nama dosudjen crveni nedosudjen penal u tc. Ko tvrdi da pogresne odluke sudija nisu donijele borcu titulu on veze sa nogometom nema, TAKODJE TO NESMIJE BIT IZGOVOR DA SE NETREBAMO MI INTERNO POGLEDAT U OCI I USTANOVIT PAD IGRE, KAO I TO DA NETREBAMO JOS JACE POKUSAT DOGOVORIT UDRUZENJE PL BH. Mislim da bi imali posrsku i od zrinjskog i od sb
Gledaj dodika, sjeme mu se zatrlo !
Stadion pun u bl, ovi ne yebu nikoga bukvalno !
Stadion pun u bl, ovi ne yebu nikoga bukvalno !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jel ovo distanca.Dabogda im
Bombu neko bacio na sred stadiona.E moje Sarajevo..
Bombu neko bacio na sred stadiona.E moje Sarajevo..
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
PIDRO YEBEM TI UMRLE
HALO U BL STADION ISPUNJEN 90%
Brate, mogao je i Grad Sarajevo isto uraditi. Nije nama tu kriv Dodik, nego naši Dodici.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Rekli 3000 navijača
Srbi nisu isli u rat zato sto nisu BIH dozivljavali svojom drzavim, srbi su isli u rat upravo radi ovog sto dodik vico tacnije da rade sta hoce kako hoce i da nikom ne polazu racun. Da nema suda koji njima nesto znaci da vladaju svoim i tudjim narodima kao diktatori i da niko nesmije zucnut.
Pogledajte crkvu u dvoristu FATE ORLOVIC.
Pogledaj ovo pustaju navijace
Prekidaju ligu
Sudija krade
Vode savez
A mi sutimo, ne netrebamo sutit trebamo dic glas i poslat poruku svima pa i srbima u rs da smo se mi borili i da cemo se borit da svak mora postovat zakon i ponasat se pozakonu
Pogledajte crkvu u dvoristu FATE ORLOVIC.
Pogledaj ovo pustaju navijace
Prekidaju ligu
Sudija krade
Vode savez
A mi sutimo, ne netrebamo sutit trebamo dic glas i poslat poruku svima pa i srbima u rs da smo se mi borili i da cemo se borit da svak mora postovat zakon i ponasat se pozakonu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čitavu su ligu namjestili, misliš da ih boli krc za brojem navijača?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gore od svega,bar meni,su mediji pa i ovaj usrani portal,jel to niko nema muda da napise ono sto svi mi vidimo,na stranu nase katastrofalne igre,ebo li vam Vico sve novinarsko,docekali ste svojih 5 minuta da se nasladjujete,svima vam Sarajevo trn u oku...
Hebib će ostati upamćen po tome što je qrčina sa najdužim stažom u klubu. Ovakvi poput njega su tjerani nakon pola godine.
Gori sam ja sto se jos nadam i pratim rezultat u BL
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma ova ekipa je pala totalno psihicki jos kad Kleta vidim sa onim gipsom od prve ne moze se ni gledat ovo a sumnjam da ce uzeti Kup jedino ako ima od one price nesto Borcu liga nama Kup a da dobijemo igrom njih to je tesko
Strasno sta su uradili od one ekipe iz prve sezone gdje smo mjelji sve
Strasno sta su uradili od one ekipe iz prve sezone gdje smo mjelji sve
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nema se ovdje više šta pratiti. Ova utakmica može poslužiti samo tome da se definitivno utvrdi lista za odstrel po završetku sezone.
Mozda se desi cudo i bude x i bl, ali i mi da dobijemo tesko..koje su kite nasi igraci za nepovjerovati
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Lecler, napoleon72, skoJaa, Tatamata1946, Zagor i 68 gostiju.