Ne moze te Jokic razigrati ako ti ne mozes da pogodis otvoren sut.. Eto, 1/10 kazu sutali na njegove pasove mislim ono... Porter 11/11 za 2, i 1/10 za 3..umjesto da forsira ulaz jer vidi da ide, on siluje trojke, Rivers fula otvorene suteve, Green, Millsap... Najbolje jos da Jokic moze za njih i pogadjati. Jbg, Murray je igrao veliku ulogu u ekipi da rastereti ostale igrace i da imaju otvorene suteve, ovako bez njega i Bartona, ne moras ih vecinu ni cuvatibombaysaphire je napisao/la: ↑23 maj 2021, 16:45Portland je već u prvoj utakmici uradio ono što im je trebalo , pobjeda na gostovanju , Jokić razigrao sebe ne i saigrače .
Još će više pritisnuti ostale saigrače , a Jokić neka bude a la Kobe ja dao 50 poena, ekipa izgubila .
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
eto ispade jokic sebican i da juri statistike. e sta sve ljudi nece prevaliti preko jezika tj tastature.
Dobro dosli u MVP world, nemozes kriviti ekipu kad ti ko MVP nisi digao svoj nivo iz RS...
Jos da Brada uzme titulu i ova sezona kompletna, Curry je dokazao odnosno potvrdio vec poznato (da je prevara obicna)
odigran je samo 1 mec u PO za sada
sezona 26p -> PO 34p ukupno gledano slican % suta po efikasnosti (malo losiji sut iz vana ali malo bolji sut za 3)
sezona 11 skokova -> PO 16
asisti 8 -> 1
znaci jedino je omanuo sa asistencijama a ostalo je digao za 30-45% od prosjeka (uz manje gresaka). a asisti koliko od njega toliko zavise i od saigraca. jer on moze sebi izboriti sut, moze dati kos, moze se izboriti za loptu i skociti i moze dodati loptu slobodnom igracu ali ne moze pogoditi za njega.
Miami i New York.

Pa i Epi je veci strucnjak od ove neznalice Avdica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ali zato mozes kriviti igraca koji odigra mec sa 34 poena i 16 skokova na 52% iz igre i 43% za 3? Pri tome na cije asistencije saigraci sutiraju 1/10.
Pa od home court ekipa Denver je bio najpozeljniji protivnik. Ljudima je juce Rivers igrao u prvoj petorci, a do prije mjesec je bio na pragu ispadanja iz lige i da pocne nastupati za neke Pekinske patke. Kao da nije dovoljan problem sto nema Murraya, nego u trenutnoj situaciji nemas ni Bartona ni Doziera koji je igrao odlicnu sezonu. Dvojica veoma vaznih igraca u rotaciji, koliko god Barton bio praznoglav.
Ja ne znam je li samo za mene, ali zdrav Portland je ocigledan favorit u ovoj seriji. Ne znam kakve bi partije Jokic morao pruziti da prodju ovu rundu, mozda nekih 30-13-10 u prosjeku.
ako denver ispadne onda izkljucivo zbog Jokica jer ne pravi ekipu boljom to je jasno tezki individualac
dobre guzove ima Belma
Najbolji visoki paser svih vremena ne cini saigrace boljim. Bravo genijalac.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ko je gledao utakmicu sinoc, kakav je Brada hvata li formu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kako se bezobrazno ignorisu povrede Denvera u ovim raspravama
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
to mu je u stvari i najbolje sta radi. da pravi igrace boljim.
I kladionice ih imaju kao favorite, najgori moguci matchup za Denver jer su najbolja suterska ekipa od one 4 koje su mogli dobiti, al hajde, nije smak svijeta ako ispadnes bez 2 startera i vrlo bitnog igraca s klupe, problem bi bio da su svi tu a da ispadnes jbg.dscile je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:30Ali zato mozes kriviti igraca koji odigra mec sa 34 poena i 16 skokova na 52% iz igre i 43% za 3? Pri tome na cije asistencije saigraci sutiraju 1/10.
Pa od home court ekipa Denver je bio najpozeljniji protivnik. Ljudima je juce Rivers igrao u prvoj petorci, a do prije mjesec je bio na pragu ispadanja iz lige i da pocne nastupati za neke Pekinske patke. Kao da nije dovoljan problem sto nema Murraya, nego u trenutnoj situaciji nemas ni Bartona ni Doziera koji je igrao odlicnu sezonu. Dvojica veoma vaznih igraca u rotaciji, koliko god Barton bio praznoglav.
Ja ne znam je li samo za mene, ali zdrav Portland je ocigledan favorit u ovoj seriji. Ne znam kakve bi partije Jokic morao pruziti da prodju ovu rundu, mozda nekih 30-13-10 u prosjeku.
Malo cudno, ali treba vise forsirati Howarda, on bi mogao do odredjenog nivoa iskopirati sto Murray radi
13 šuteva Bradoni. Prava delta.
Da vodu nosi najboljem igraču na svijetu Durantu to je i očekivano.
Nisam očekivao da će i Irvingu vodu nositi
Ma u ovim uslovima ispadanje sigurno nije niti smak svijeta niti neko iznenadjenje.JHam je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:45I kladionice ih imaju kao favorite, najgori moguci matchup za Denver jer su najbolja suterska ekipa od one 4 koje su mogli dobiti, al hajde, nije smak svijeta ako ispadnes bez 2 startera i vrlo bitnog igraca s klupe, problem bi bio da su svi tu a da ispadnes jbg.dscile je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:30Ali zato mozes kriviti igraca koji odigra mec sa 34 poena i 16 skokova na 52% iz igre i 43% za 3? Pri tome na cije asistencije saigraci sutiraju 1/10.
Malo cudno, ali treba vise forsirati Howarda, on bi mogao do odredjenog nivoa iskopirati sto Murray radi
Bitno je da imas Jokica od 26 godina, Murraya od 24, Gordona koji im je savrsen fit i godinama i ulogom, Portera koji je mladji i pravi iskorak ove sezone, Morrisa na vrhunskom ugovoru.. Dalje je sve na ljudima iz uprave i kakve ce poteze praviti, jer imaju savrsenu osnovu i makar 5 godina pred sobom da napadaju prsten.
Daleko vise se brinem za moj Boston nego za buducnost Denvera.
Ljudi kad gledaju na nekog superstara ignorisu cinjenicu s kim igra u tom trenutku.dscile je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:30Ali zato mozes kriviti igraca koji odigra mec sa 34 poena i 16 skokova na 52% iz igre i 43% za 3? Pri tome na cije asistencije saigraci sutiraju 1/10.
Njima isto igrao on sa Kampacom ili Bartonom, PJ-em itd...
Doduše obično ti što to pišu i ne pogledaju utakmice već samo boxscore.
Denveru ce biti problem zadrzati neke igrace, Porteru ide ugovor, kao i Gordonu uskoro, Barton ima player option, ali tu eto imas Doziera i mozes jeftino zadrzati Riversa, morat ce se ganjati neki trade vjerovatno a i od Howarda ocekujem dobre minute dogodinex on moze biti nama ono sto je Clarkson u UTA. Zeke bi trebao biti vec dogodine bolji od Millsapa, ali Green se slabo uklopioz svaku petu odigra dobro. Vidjet cemo. Na Maloneu je sad da pokaze kakav je trener i da se prilagodi, Porter je imao par finih blokada, treba njega staviti na R-Cov a ne Gordona. Gordon je imao finu utakmicu a igrao samo 28 minuta, PO nije mjesto gdje gledas da ugodis svim igracima, ubaci Millsapa, Greena, ako ih ne ide vadi odma i vrati Gordona/Portera i probaj s McGee-em, probaj i sa Nnajiem koji nije los ni suter za 3 ni odbrambeni igrac, imamo mi i dalje finu klupu ali Malone je trenutno ne koristi kako treba. Isto sto me nervira, igranje Jokica citavu prvu i trecu, i onda u 4oj kad se lomi on ti je na klupi, radije ga izvadi nakon 8 minuta trece, tad je vec kraj svi umoreni, ima i dosta faulova, presjeka utakmice da moze sogurno odmoriti dobrih 10ak minuta do 4e sto mu je i vise nego dovoljno i vracaj ga. Dzaba 30ppg ako moze ici na 40 u toj utakmici jbm ga.. Treba i Shaqa malo ubaciti da igra odbranu, nek napravi koji faul, iznervira Lillarda i CJa, sve su to neke sitnice koje ce Malone mijenjati iz utakmice u utakmicu ali ne u toku utakmixe iz nekog razloga, zacrta sebi 8 9 igraca i njih igra makar nista ne pokazali u toj utakmici. Ono sto je zanimljivo, Denver je u zadnje 2 godine cini mi se izgubio sve prve utakmice pa su onda nadoknadjivali u gostimadscile je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:57Ma u ovim uslovima ispadanje sigurno nije niti smak svijeta niti neko iznenadjenje.JHam je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:45I kladionice ih imaju kao favorite, najgori moguci matchup za Denver jer su najbolja suterska ekipa od one 4 koje su mogli dobiti, al hajde, nije smak svijeta ako ispadnes bez 2 startera i vrlo bitnog igraca s klupe, problem bi bio da su svi tu a da ispadnes jbg.dscile je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:30
Ali zato mozes kriviti igraca koji odigra mec sa 34 poena i 16 skokova na 52% iz igre i 43% za 3? Pri tome na cije asistencije saigraci sutiraju 1/10.
Bitno je da imas Jokica od 26 godina, Murraya od 24, Gordona koji im je savrsen fit i godinama i ulogom, Portera koji je mladji i pravi iskorak ove sezone, Morrisa na vrhunskom ugovoru.. Dalje je sve na ljudima iz uprave i kakve ce poteze praviti, jer imaju savrsenu osnovu i makar 5 godina pred sobom da napadaju prsten.
Daleko vise se brinem za moj Boston nego za buducnost Denvera.
@SF6 ne ignorise niko, nego je ljudima gust da pljuju po igracima koji nisu njihovi miljenici, i da se prave pametni, a da sad Jokic odvede DEN do finala konferencije isti ti bi se usutili i ne bi napisali ni jedan fin komentar o istom, znaju sta ce izazvati odredjene komentare i odgovore na to njihovo, pogotovo padobranci koji samo idu od teme do teme da je useru
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 23 maj 2021, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakav Harden, pao u zaborav lik, niko ga vise ni ne spominje
vidjet cemo hoce li mu KD dozvoliti da u sljedecoj sutne vise od 13 puta na kos
20 poena, 10 slobodnih

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.