FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel neko slucajno gleda Velež - Sloboda, pretpostavljam da se Žižovićevi na glavu bacaju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Generalni sekretar saveza.Historicar je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:33Adnan Džemiđić, bivši nam direktor i sin naše legende Keme Džemiđića rahmetli, odmah uz Vicu Zeljkovića u loži.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jad cemer tuga sramota... Jesam zaboravio neku rijec?
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Tuzlanske seljacine zapinju protiv nas veleza itd a naguzuju se borcu, zrinjskom.. nema mi odvratnijih ljudi od tuzlaka...
Zadnja izmjena: Static, dana/u 23 maj 2021, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
- 19BordoBijeli46
Da je nama dopusteno da budu navijaci na stadionu i da prekoracimo broj i bjezimo Borcu 3 boda. Registrovali bi 0 3 za Radnik
- forza_juve
- Kontakt:
Niko nije protiv nas zapeo, druga je stvar što mi ne znamo opalit po golu a kamoli da zabijemo
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- bhchampion099
- Kontakt:
Ne smiju pobijediti, bas tako.
Kako ovo sve izgleda ofirno, ne bi me čudilo da je bila neka ucjena, ili Borac sampion il raspad sistema lige isl...
Ne treba biti naivan, gdje samo naivac moze vjerovati da mozes izgubiti onoliko bodova i ovakva nasa igra, a penali i ostalo sto se sviralo Borcu, bez komentara.
Kako ovo sve izgleda ofirno, ne bi me čudilo da je bila neka ucjena, ili Borac sampion il raspad sistema lige isl...
Ne treba biti naivan, gdje samo naivac moze vjerovati da mozes izgubiti onoliko bodova i ovakva nasa igra, a penali i ostalo sto se sviralo Borcu, bez komentara.
Samo Saraj'vo!
Ovo sto je Cioffi uradio za Akademiju, Dzemidzic je uradio za klub prije Kusturice i TanaHistoricar je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:33Adnan Džemiđić, bivši nam direktor i sin naše legende Keme Džemiđića rahmetli, odmah uz Vicu Zeljkovića u loži.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tuzlu za Pale Miloradeeeeeeeeee
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ma znam Morto brate, nekako mi ga jadno vidjeti pored tog zlikovca i kriminalca.MortemHz je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:45Generalni sekretar saveza.Historicar je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:33Adnan Džemiđić, bivši nam direktor i sin naše legende Keme Džemiđića rahmetli, odmah uz Vicu Zeljkovića u loži.
Ovi nasi kao da se trude da narodu ogade fudbal
-
- Kontakt:
pozdrav svim pichkoliscima
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Gdje ces hodzica zaboraviti.HeraklitMracni je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:41Nadam se da je ovo zadnja utakmica u FK Sarajevo : Pidri , Hebibu , daj boze i Mesanovicu , Handzicu i Milanovicu , jos sam koga zaboravio ?
Vi gledate utakmicu jhahahaha
Ma šta očekivati Velkoski i Hebibovic nam igraju 

- LegendKiller
- Kontakt:
Gledajući ovi poluvrijeme bas kontam neće valjda pusiti Radniku.
Ako fakat puste radniku, za mene će ova uprava, trener i igrači biti veći cetnici od onih koji su pucali po gradu! Za mene neće biti razlike između Džene i Radovana
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.