FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zao mi je i dusa me boli za sve borce i šehide koji su polozili zivot za ovu zemlju a dobili lopovsku drzavu.
Nazalost ovdje dok se ne zavrsi ono sto se pocelo 95'god nema hajra. A to ce biti kad tad!!!
Nazalost ovdje dok se ne zavrsi ono sto se pocelo 95'god nema hajra. A to ce biti kad tad!!!
daaavnih dana jeli smo viršle igraci povracali od napora treninga od 15 minuta jer su skapavali od glavi, i danas u 2021 oni pišu po forumu šta vam je?
PRESTANITE PISATI
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 23 maj 2021, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Zrinjski zbog Vice ostade bez Evrope.
Zanimljivo ni jedne rijeci na ovom portalu ili od saveza na sudjenje prije se barem suspneduje sudija za lose sudjenje ovo sad je totalni mrak. Treba bez obzira na ublehe u klubi dic se na savez i ublehe u savezu i napustiti ovaj cetnicki portal kao neki pametniji ljudi sto su prije uradili
Također brate ovo je pretužno
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
SA ČIM NAS BORAC DRŽI U ŠACI ?
ŠTA JE TOLIKO VELIKO, DA NE SMIJEŠ POGLEDATI NA GOL PROTIV SLOBODE I MDK ?
DANAS POČINJEŠ IGRATI TEK POSLIJE 2-0 U BL, 3 KOMADA ZABILI ZA 9 MINUTA ???????
ŠTA JE TOLIKO VELIKO, DA NE SMIJEŠ POGLEDATI NA GOL PROTIV SLOBODE I MDK ?
DANAS POČINJEŠ IGRATI TEK POSLIJE 2-0 U BL, 3 KOMADA ZABILI ZA 9 MINUTA ???????
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Teovanje teorijama zavjere pa niste normalni allahami 

Ja sutra idem da predam za pasoš,
yebo nam je alija sve sa potpisivanjem dejtona
Treba pitati siminhansku lezbaču.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
:
A mi da smo bili oni od prosle godine nista nas ne bi zaustavilo ,zaustavile su nas snage iz kluba svojim odlukama i to je to na kraju ce Rusija i Amerika biti krivci za ovu blamazu ...
Skrivaj se kuravo koliko mozes.
Patetika sehidi rat cetnici
A mi da smo bili oni od prosle godine nista nas ne bi zaustavilo ,zaustavile su nas snage iz kluba svojim odlukama i to je to na kraju ce Rusija i Amerika biti krivci za ovu blamazu ...
Skrivaj se kuravo koliko mozes.
-
- Kontakt:
Ovaj portal odavno ima bliske odnose sa Savezom, nedavno su Vicu ugostili u onom cirkus podcastu.zagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:41Zanimljivo ni jedne rijeci na ovom portalu ili od saveza na sudjenje prije se barem suspneduje sudija za lose sudjenje ovo sad je totalni mrak. Treba bez obzira na ublehe u klubi dic se na savez i ublehe u savezu i napustiti ovaj cetnicki portal kao neki pametniji ljudi sto su prije uradili
- forza_juve
- Kontakt:
Trandza izvadila qrac i sve nas pospricala lagano 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Siroki nece u Evropu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Isamarat igrace za pocetak
Prije bi rekao nesposobni političari željni novca pa će pljunuti i u šehide, njihove porodice i nas sve.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Zna li iko moze li borac igrati LS na svom stadionu ili bi morali u zenicu, jer ako ce u zenici eto nam prilike da im naplatimo ovo sve, par baklji svana na teren i racisticko huktanje i noga im je i kazna drakonska
yebala nam je lezbača znanje
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije samo plate, njihov nacin vodjenja kluba i njihove odluke su najveci uzrok ovog stanja u klubu.Inijesta je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:35Ovom debilu ovo nije prvi put, vec je jednom napusto trening zimus i pravio sranje, slazem se da je Uprava najodgovarnija za plate al se isto tako zna da ce svaku marku naplatit igrac na kraju, al ovi nasi su igrace sve samo ne profesionalciNisamInSajder je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:32
NisamInSajder je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:23Nama ono Jukic presjedio cijelu polusezonu na klupi. Smjesne odluke od uprave do trenera. Najmanje su ovdje igraci krivi, najmanje ili nikako. I svaka cast upravi, kad je uspjela klub dovesti do tog da igraci zele da odu iz kluba i pored plata, uslova itd..
Eto veliku vecinu igraca necete gledat naredne sezone, samo ostaje pitanje ko ce to igrati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bordobijeli, N3R3D, VolimoSarajevo i 75 gostiju.