FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Pa nama su je izbili. Poginuli na terenu za pisljivi bod i pored Petrovica kriminalca koji ih je gurao. Zato kad im zatreba ako Bog da hahah samo trpatiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:56Kujo iz Siminog Hana, gledaj dobro ovo orgijanje u BL.
- forza_juve
- Kontakt:
A mi se svi sprdali kada je to rekao, mi sve hoćemo pošteno pa eto tako nam se i vrati pošteno al u qrcu.zagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:56Neces bit sampion pa da ti Dinamovi igraci igraju to siguran budiforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:55A tek trener bivši kada je to najavio hehhehe
Treba ovdje sve bojkotovat, ako nećete voditi klub kako treba i staviti klub na zdrave i šampionske noge za uslove koje imamo onda i je trebate biti u foteljama.
UPRAVA NAPOLJE
Treba početi ko sissa plate ispod stola i plus muljaze sa sudijama i ostalim klubovima.
Savez neka ga puši
Na tronu može biti samo jedan
- LegendKiller
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Cisto, da pojedina braca ne pate i mastaju o titulu koja nije bila za nas od 1.3.2021
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ovaj pomjeso kuje hahaha lezbaca je rodom tamo ,mi smo izgubiki titulu u okrsaju sa Borce mozda u dogovoru dva kluba sve zivo i mrtvo im ...Gomis99 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:59Pa nama su je izbili. Poginuli na terenu za pisljivi bod i pored Petrovica kriminalca koji ih je gurao. Zato kad im zatreba ako Bog da hahah samo trpatiMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:56Kujo iz Siminog Hana, gledaj dobro ovo orgijanje u BL.
Normalno prijavis igraca na 500 kermi i umjesto porez drzavi das mu na ruke te pare i dovedes klasu igraca. Za pocetak cu se odjavit sa ove smecarske stranice. Pametne kone odavno ovo smece bojkotujuforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:00A mi se svi sprdali kada je to rekao, mi sve hoćemo pošteno pa eto tako nam se i vrati pošteno al u qrcu.zagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:56Neces bit sampion pa da ti Dinamovi igraci igraju to siguran budiforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:55
A tek trener bivši kada je to najavio hehhehe
Treba ovdje sve bojkotovat, ako nećete voditi klub kako treba i staviti klub na zdrave i šampionske noge za uslove koje imamo onda i je trebate biti u foteljama.
UPRAVA NAPOLJE
Treba početi ko sissa plate ispod stola i plus muljaze sa sudijama i ostalim klubovima.
Savez neka ga puši
- forza_juve
- Kontakt:
Ma nema pošteno više ništa, pa onda da vidimo kako ide dalje. Dobra lekcija ili šamar upravi i dobar zadatak za sljedeću sezonu sta i kakozagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:02Normalno prijavis igraca na 500 kermi i umjesto porez drzavi das mu na ruke te pare i dovedes klasu igraca. Za pocetak cu se odjavit sa ove smecarske stranice. Pametne kone odavno ovo smece bojkotujuforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:00A mi se svi sprdali kada je to rekao, mi sve hoćemo pošteno pa eto tako nam se i vrati pošteno al u qrcu.
Savez neka ga puši
- robertkosar
- Kontakt:
Sad ce obojica kod cetnika kacavende da ih zguza pricesti u znak zahvlnosti. A mogli su i Milokradu uspu se saget i popusit

- ElCartel11
- Kontakt:
Prestani ti tebra pišati pa ces vidjeti belaja
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mafijaški dogovori , šta se ima oglašavati ?Historicar je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:05Sabrina, **** ti lezbejsku majku, hocete li se oglasiti povodom ove lakrdije i prokockanih +13.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- forza_juve
- Kontakt:
Ovo zalijepit svima u svlačionicu i na čelo. Kada budu pili kafe i jeli kolače neka vide klosari jedni.
Sabri qrac omotat sa ovim člankom pa kada izvadi kitu neka vidi
-
- Kontakt:
Znaci opet nije do Vinka i Hadzije i Sabrinerobertkosar je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:04Sad ce obojica kod cetnika kacavende da ih zguza pricesti u znak zahvlnosti. A mogli su i Milokradu uspu se saget i popusit![]()
![]()

pa dobro, da nisu dobili ostali bi bez evrope, ovako idu u Konferencijsku ligu i cekaju nasskoroalen je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:09Gledaj profesionalizma u Engleskoj. Tottenham koji je faktički bez ambicija nabije Leicestera u gostima i time gurne gradskog rivala Chelsea u Ligu prvaka, iako je Chelsea Tottenhamu izbio titulu iz ruku prije 5 godina. Kod nas kad neko dođe u tu situaciju, vrati s kamatom, još ti se u facu smiju.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, adoado, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Combattente87, Cwirek, Fudo, HyperOS, insimadop, James1987, johntravolta123, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, zagorski i 336 gostiju.