FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Udruženje premijerligasa 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- RollingPaper
- Kontakt:
Sorry na upad
Imate najbolji golmanski duo u ligi i ekipa vam nije losa
Pozdrav
Pozdrav
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:52Sorry na upad
Pozdrav

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Zao mi je Maksimovica jer je zrtva taktike i jer nemamo kvalitetnog lijevog beka. Ne znam zasto u ovakvim utakmicama ne igra Islamovic.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovi nasi idioti igraju za Zrinjski koji ce nas sutra prvom prilikom naguziti kroz neke svoje planove i uz pomoc sudijske organizacije.
A onaj pusta Borcu da na Tusnju naprave novi travnjak kao da mi nemamo u gradskom budzetu za toga novac.
Kakvi idioti nismo bolje ni zasluzili.

A onaj pusta Borcu da na Tusnju naprave novi travnjak kao da mi nemamo u gradskom budzetu za toga novac.
- FranckRibery
- Kontakt:
Pa bolje bez beka igrati nego sa Islamovicem
- Beduin
- Kontakt:
Glupsone jedan mi igramo fudbal, fer i korektno prema svima, a ne sutra da nas neki ismijava za obraz. Velez je ipak kvalitetnija i ekipa i zasluzeno pobjedjuju.
Sta trebamo cekati na 5KM od vas jazavaca, pocrkali bi da od takvih poput tebe zavisimo.
Sta trebamo cekati na 5KM od vas jazavaca, pocrkali bi da od takvih poput tebe zavisimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kakve ti teorije zavjere pravis to pas maslom ne moze pojesti. Igramo za sebe, Velez bolji zasluženo ce dobiti i cao.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:39Ovi nasi idioti igraju za Zrinjski koji ce nas sutra prvom prilikom naguziti kroz neke svoje planove i uz pomoc sudijske organizacije.![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ma pravi se lik uvijek pametan. Uvijek ima na sve komentar neki. Igrat maksimalno protiv svih, pa ko je kvalitetniji od nas, nek nas dobije, a nikom se ne naguzitSunderland je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:46Kakve ti teorije zavjere pravis to pas maslom ne moze pojesti. Igramo za sebe, Velez bolji zasluženo ce dobiti i cao.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:39Ovi nasi idioti igraju za Zrinjski koji ce nas sutra prvom prilikom naguziti kroz neke svoje planove i uz pomoc sudijske organizacije.![]()
Volim tebe, više od sebe
tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:39Ovi nasi idioti igraju za Zrinjski koji ce nas sutra prvom prilikom naguziti kroz neke svoje planove i uz pomoc sudijske organizacije.![]()

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Igraju za pare, nisu se ovako borili prvih 20 utakmica u sezoni kako se bore danas.
Onaj tamo prosi od Dodika travnjak
Na sta se sve spustaju, naredne sezone ce doci Zrinjski ovdje na Tusanj i imati sudjenje 90-10. Nikad od nas kluba, klub za potkusurivanje.
Onaj tamo prosi od Dodika travnjak

Na sta se sve spustaju, naredne sezone ce doci Zrinjski ovdje na Tusanj i imati sudjenje 90-10. Nikad od nas kluba, klub za potkusurivanje.
-
- Kontakt:
Ma daleko je on od pametnog. Procita sto pisu pitari napaceni i onda ovdje pise.antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:48Ma pravi se lik uvijek pametan. Uvijek ima na sve komentar neki. Igrat maksimalno protiv svih, pa ko je kvalitetniji od nas, nek nas dobije, a nikom se ne naguzitSunderland je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:46Kakve ti teorije zavjere pravis to pas maslom ne moze pojesti. Igramo za sebe, Velez bolji zasluženo ce dobiti i cao.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:39Ovi nasi idioti igraju za Zrinjski koji ce nas sutra prvom prilikom naguziti kroz neke svoje planove i uz pomoc sudijske organizacije.![]()
Sloboda je moja nacija
Puno bolji Velez, zasluzeno dobili, nama nista ne znaci tako da idemo dalje. 

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Čestitke Slobodaši, neka ste ovako igrali i grizli, za koga god, ali neka ste.
Tuzlak1987 povuci se makar s ove teme, kad s foruma nećeš nikad. Tvoje neboluze i teorije veze s mozgom nemaju.Sunderland je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:46Kakve ti teorije zavjere pravis to pas maslom ne moze pojesti. Igramo za sebe, Velez bolji zasluženo ce dobiti i cao.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:39Ovi nasi idioti igraju za Zrinjski koji ce nas sutra prvom prilikom naguziti kroz neke svoje planove i uz pomoc sudijske organizacije.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Igramo za sebe kako i treba igrati, isto protiv svih.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:39Ovi nasi idioti igraju za Zrinjski koji ce nas sutra prvom prilikom naguziti kroz neke svoje planove i uz pomoc sudijske organizacije.![]()
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Mi smo za sebe igrali i uvijek cemo posteno do kraja. Vi bili bolji i pobjedili i cao. Nema tu puno price
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.