FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zdravka Mamica postaviti za diretkora i sportskog direktora ,napravio je najveci klub na balkanu i otjerase ga zbog sukoba sa vlascu ,lopov jeste ali rezultate niko osporiti ne moze i konekcije po cijelom svijetu a vidimo sta je ostavio Dinamu u amanet ,a ne ove rospije i rumene sise prvo sto su neznalice drugo jedina konekcija je Mladost kakanj i menadzer Husaric ,a druga stvar Zdravko ima pare kada bi zaskripilo a ove nase nema pas za sta da ujede za plata igracima nisu u stanju da obezbjede...
Znam da je ovo nemoguce ali opet sam uvjeren da gore od ovih ne moze .
Znam da je ovo nemoguce ali opet sam uvjeren da gore od ovih ne moze .
Kad vidim da uscuplic cestita titulu ovdje hajra nema. Mi smo dobro ograjisali i ovom klubu je potreban restart od cistacica do trenera. Sjeme vam ****
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I da im je trener najavio da ce nas popisati u srijedu(kao sto hoce s obzirom na invalide koje imamo u timu).Historicar je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:58Treba mu prvo neko javiti da smo danas igrali zadnju utakmicu u prvenstvu i da je finale kupa u srijedu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- NisamInSajder
- Kontakt:
@MortemHz Koliko si mu uzeo za reklamu?skoroalen je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:48Koga zanima neki realan forum, može posjetit link iz mog potpisa. Portal je prvenstveno o FMu al i o domaćem fudbalu, a ovo 387 znači da je probosanski orijentisan. Sve pokušaje nacionalizma siječemo u korijenu. Ja sam tito na stranici, i jedan štrumf al fin je, tako da neće bit problema.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I slusacemo standardne floskule u odgovorima, kao sto misice zele mir u svijetu ili glumci nakon osvojenog Oscara kad se zahvaljuju mami, tati, amidzinici i jetrvi.
Igrači će odmah na trening.
Sto je najgore nista al bas nista se promjeniti nece
doce opet neki SD ala celo i trener poput Vinka koji ne oskace ni po cemu,neki ce igraci otici( garant ne svi hadalji) dva mjeseca cemo pricat price o Nedimu Hadzicu i Beciraji a doci ce Cmilja vol 2 i tako ukrug evo godinama
doce opet neki SD ala celo i trener poput Vinka koji ne oskace ni po cemu,neki ce igraci otici( garant ne svi hadalji) dva mjeseca cemo pricat price o Nedimu Hadzicu i Beciraji a doci ce Cmilja vol 2 i tako ukrug evo godinama
Svi smo gledali tekme protiv Slobode i MDK, naši nisu smjeli da pogledaju na gol iako ovi nisu previše zapinjali.
Jel ovo istina ili ne ?
Razlika u našoj igri u prvenstvu i kupu.
Jel ovo istina ili ne ?
Danas smo igrali preslikanu tekmu kao sa Slobodom i MDK, sve dok Borac nije poveo sa 2-0, pa onda odjednom smo postali dobar tim i za 9 minuta dali 3 komada.
Jel ovo istina ili ne ?
Pejović je sklonjen iz tima jer je bio previše ofiran sa svojim pasovima i namjerno izgubljenim lopatama.
Naš klub sudija handri iz kola u kola, niko od igrača se ne buni i ne pravi pritisak na sudiju.
Jedini je Ahmet prijetio Petroviću poslije Tuzle Citya.
Za kraj , ako neko još nije progledao:
"Borac izgleda ne smije biti prvi, ne smije biti u vrhu. Borac je uvijek u problemu ako je u vrhu. E, pa Borac je prvi, Borac će biti prvi i Borac će biti šampion. To vam jasno kažem, a drugi klubovi, mi želimo da imamo sa svima korektne odnose, a bićemo korektni onoliko koliko su oni prema nama” Vlado Jagodić 04.10.2021.
Jel ovo istina ili ne ?
Razlika u našoj igri u prvenstvu i kupu.
Jel ovo istina ili ne ?
Danas smo igrali preslikanu tekmu kao sa Slobodom i MDK, sve dok Borac nije poveo sa 2-0, pa onda odjednom smo postali dobar tim i za 9 minuta dali 3 komada.
Jel ovo istina ili ne ?
Pejović je sklonjen iz tima jer je bio previše ofiran sa svojim pasovima i namjerno izgubljenim lopatama.
Naš klub sudija handri iz kola u kola, niko od igrača se ne buni i ne pravi pritisak na sudiju.
Jedini je Ahmet prijetio Petroviću poslije Tuzle Citya.
Za kraj , ako neko još nije progledao:
"Borac izgleda ne smije biti prvi, ne smije biti u vrhu. Borac je uvijek u problemu ako je u vrhu. E, pa Borac je prvi, Borac će biti prvi i Borac će biti šampion. To vam jasno kažem, a drugi klubovi, mi želimo da imamo sa svima korektne odnose, a bićemo korektni onoliko koliko su oni prema nama” Vlado Jagodić 04.10.2021.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Takodjer bit ce ispunjeno obecanje ono za ugovor s opcinom
Ne znam kad bi to moglo biti? Mozda u utorak pred utakmicu ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Eh ovako evo smo sad i zvanicno zijanili titulu.
Greske s nase strane smo izanalizirali na ovom pdfu milion puta tako da mislim da tu nemamo sta vise filozofirati. Jedino me zanima ovo za Fanima fkt. Sto se tice narednih radnji u klubu, sve cemo znati uskoro i jedino mozemo da cekamo.
Medjutim, ono sto je glavni problem je chetnicki lobi Borca u savezu, koji bhalije podrzavaju. Yebem ti muslimana koji dopusta da nam ovo rade nakon rata. Mars na Drini se slusa, dizu se tri prsta, vijore se srpske zastave. Milion puta sam rekao, da je sudjenje fer mi bi i dalje bili prvi. Ovime apsolutno ne opravdavam nikog u klubu, ali samo govorim cinjenice koje niko ne moze osporiti. Za sudjenje i lobi Borca ove sezone sve je takodjer receno, jer smo sve vidjeli. Pokusat urgirati u UEFI da eventualno pokusamo nesto. Imamo videodokaze kada su ostecene ekipe. Nasi snimci, snimci konkurenata i na kraju snimci svake utakmice Borca ove sezone. Idemo bar taj kup uzeti nekako. Nek ste nam zdravo Bordo braco mozda bude bolje 1946
Greske s nase strane smo izanalizirali na ovom pdfu milion puta tako da mislim da tu nemamo sta vise filozofirati. Jedino me zanima ovo za Fanima fkt. Sto se tice narednih radnji u klubu, sve cemo znati uskoro i jedino mozemo da cekamo.
Medjutim, ono sto je glavni problem je chetnicki lobi Borca u savezu, koji bhalije podrzavaju. Yebem ti muslimana koji dopusta da nam ovo rade nakon rata. Mars na Drini se slusa, dizu se tri prsta, vijore se srpske zastave. Milion puta sam rekao, da je sudjenje fer mi bi i dalje bili prvi. Ovime apsolutno ne opravdavam nikog u klubu, ali samo govorim cinjenice koje niko ne moze osporiti. Za sudjenje i lobi Borca ove sezone sve je takodjer receno, jer smo sve vidjeli. Pokusat urgirati u UEFI da eventualno pokusamo nesto. Imamo videodokaze kada su ostecene ekipe. Nasi snimci, snimci konkurenata i na kraju snimci svake utakmice Borca ove sezone. Idemo bar taj kup uzeti nekako. Nek ste nam zdravo Bordo braco mozda bude bolje 1946
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Valja otić do Vijetnama zabaćeno to.Historicar je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:58Treba mu prvo neko javiti da smo danas igrali zadnju utakmicu u prvenstvu i da je finale kupa u srijedu.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma to gleda ba 900 ljudi sa clanskim, ovi indijanci lupaju po fb pa sad dosli i ovde nesto ono da zahtjeva...
Meni je za one skaute talijane najjace...ali opet sportski je sad kljucan i sve ce bit jasno.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
skoroalen je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:48Koga zanima neki realan forum, može posjetit link iz mog potpisa. Portal je prvenstveno o FMu al i o domaćem fudbalu, a ovo 387 znači da je probosanski orijentisan. Sve pokušaje nacionalizma siječemo u korijenu. Ja sam tito na stranici, i jedan štrumf al fin je, tako da neće bit problema.![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Možemo izganjati suspenziju lige jedino i to da izvučemo lijepo sve i da bude potkrijepljeno videomaterijalom.
-Poveznica Vico - Dodik. (mješanje politike u sport)
-Žrijeb za kup , zabranili dolazak predstavnika kluba, Miske namjestio žrijeb
-Borčevo stanje na tabeli prije Vice, stanje na tabeli poslije Vice.
- mtel sponzor lige i sponzor kluba koji poslije polusezone odjednom postaje Real Madrid.(sukob interesa)
-Izjava Vlade Jagodića od 04.10.2021. (unaprijed sve dogovoreno)
-Izbor sudija, kazna Peljti , nekažnjavanje ostalih sudija poslije grešaka (glavni izvršioci ideje "borac šampion")
-Olimpik pokraden iz kola u kolo, istupili iz lige zbog nepravde
-MDK pokraden iz kola u kolo
-FKS pokradeno iz kola u kolo
- Pokradeni Radnik i Zrinjski protiv Borca
- Zabranjeno prisustvo publike, "rs" dobija saglasnost da mogu imati publiku. Pušteno 3000 uaznica, na stadionu bilo skoro 10 000 ljudi.
MA SVE JE ČISTO LJUDI, ŠTA VAM JE BAAAAA
Budimo realni, nije prvi put da se ovo događa, samo sad bode oči jer smo mi najveća šteta. Marš na Drinu se puštao i za vrijeme Begićevog mandata pa nikom ništa, Zrinjski osvajao ovakve titule (ne ovoliko ofirne al opet...), stadionima se vijorile hrvatske zastave i puštalo se Nema više dušo mostova, Lištica u onom finalu kupa pustila neku himnu HB, Bog zna šta je ono bilo... Jbg, sport je kod nas ogledalo države, sve su ovo političke igrice jer su izbori blizu. Biće bolje iduće godine, kad nacionalističke stranke opet dobiju izbore pa se povuku u mišije rupice, a narod nastavi živjet bijedno kao i do sad.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
De nek neko copy paste ovo Sabrini, kad vec ne zna sama poslatiTesto je napisao/la: ↑23 maj 2021, 20:16Možemo izganjati suspenziju lige jedino i to da izvučemo lijepo sve i da bude potkrijepljeno videomaterijalom.
-Poveznica Vico - Dodik. (mješanje politike u sport)
-Žrijeb za kup , zabranili dolazak predstavnika kluba, Miske namjestio žrijeb
-Borčevo stanje na tabeli prije Vice, stanje na tabeli poslije Vice.
- mtel sponzor lige i sponzor kluba koji poslije polusezone odjednom postaje Real Madrid.(sukob interesa)
-Izjava Vlade Jagodića od 04.10.2021. (unaprijed sve dogovoreno)
-Izbor sudija, kazna Peljti , nekažnjavanje ostalih sudija poslije grešaka (glavni izvršioci ideje "borac šampion")
-Olimpik pokraden iz kola u kolo, istupili iz lige zbog nepravde
-MDK pokraden iz kola u kolo
-FKS pokradeno iz kola u kolo
- Pokradeni Radnik i Zrinjski protiv Borca
- Zabranjeno prisustvo publike, "rs" dobija saglasnost da mogu imati publiku. Pušteno 3000 uaznica, na stadionu bilo skoro 10 000 ljudi.
MA SVE JE ČISTO LJUDI, ŠTA VAM JE BAAAAA
Taj Cmilja odigrao možda 17 minuta, strašan igrač i prevaga za titulu.forza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:56Ma ja zato doveli Mesanovica, Cmilju, zadržali levate u klubu čisto da se gomilaju troškovi jer ne smijemo osvojiti hahahhahahahTesto je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:47Ljudi, Sarajevo nije smjelo da osvoji titulu.
Sve je ovo unaprijed dogovoreno.
Ne znam zašto tačno, ali je vjerovatno razlog ovo:
Dogovor nama covid titula, kup prekinuti da ne osvoji željezničar slučajno, izjednačeni trofeji sa konama. Onda ove sezone borcu titula, a nama kup i mi sa kupom preskačemo željezničar po broju trofeja.
Prodali su igrače koji nisu željeli da učestvuju u režiranom prvenstvu.
Da je države, ko što nije, SIPA bi trebala iz našeg kluba uhapsiti Sabrinu, Emira Hadžića, Vinka, Pejovića jer oni dobro znaju zašto je Borac šampion.
Povod za dogovor je sukob Dodik - Stanivuković jer je Dodik izgubio BL.
Pomoću titule i jakog Borca, on ima cilj da vrati naklonost u BL i ojača poziciju u "rs"
Mešanović, malo da se zamažu oči jer su navijai ljuti zbog Rahmanovića i Tatara, vratili Husaru u klub.
Gomilaju se troškovi zbog menadžerskih talova, smiješno baš.
Da li vjerovati ovom Kasumu? Svasta nam je lijepo ispricao, ali da li je supljak ostaje da vidimo..
This time next year, we'll be millionaires!
Kad procitam komentare Balija "sta je sarajlice imali ste 13 bodova sta se zalihe" dodje mi da zapalim ovu drzavu
FC United Of Manchester !
Dok se to ne desi ja dizem ruke od ovog kluba,iako teska srca,ali nekako im se mora dati znak da nemaju podrsku navijaca i opcenito javnosti.
Nadam se i nekoj vrsti aktivnosti od strane HZ,ali da to ne bude neko huliganstvo ili neko okupljanje ispred McDonaldsa samo,vec neka dobro osmisljena aktivnost i pritisak prema Upravi i Namu.
Nisu cista posla sigurno,a i Sabrina i ostali iz Uprave imaju prljave ruke zivotom garantujem!Testo je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:47Ljudi, Sarajevo nije smjelo da osvoji titulu.
Sve je ovo unaprijed dogovoreno.
Ne znam zašto tačno, ali je vjerovatno razlog ovo:
Dogovor nama covid titula, kup prekinuti da ne osvoji željezničar slučajno, izjednačeni trofeji sa konama. Onda ove sezone borcu titula, a nama kup i mi sa kupom preskačemo željezničar po broju trofeja.
Prodali su igrače koji nisu željeli da učestvuju u režiranom prvenstvu.
Da je države, ko što nije, SIPA bi trebala iz našeg kluba uhapsiti Sabrinu, Emira Hadžića, Vinka, Pejovića jer oni dobro znaju zašto je Borac šampion.
Povod za dogovor je sukob Dodik - Stanivuković jer je Dodik izgubio BL.
Pomoću titule i jakog Borca, on ima cilj da vrati naklonost u BL i ojača poziciju u "rs"
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], haris004, InatSilniBosanski, Rajvosa4ever i 66 gostiju.