I kazu Vico kriv, Vico namjestio

PA OVO KOPERFILD NE BI USPIO POKRAST KAKO POJEDINI GOVORE, I PRICE DA NISMO SMJELI UZET TITULU I TAKO NESTO JE U KRAJNJU RUKU SMIJESNO I GLUPO.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I kazu Vico kriv, Vico namjestio
A najboljeg trenera smo imali, najboljeg kondicionog i najbolju upravu. Kako nas varaju smjesno,odlazite uhljebi i nesposobnjakovici
Zato sam ja rekao neki dan,ona koliko je sposobna, da vodi tim poput Radnika ili Slobode ugasili bi se za 3 godine.Inijesta je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:02Jel fakat neko misli da smo mi toliko jak Klub da Borac s Vicom mora da se dogovara s nama, ispisali se ljudi po nama momacki i pisat ce se naredni period i nikom im nista ne moze, doslo njihovo vrijeme, poklopili sve a posebno balije u savezu i to je to ...a za pisanje ove sezone po nama , e to prvenstveno trebamo zahvalit nasim uhljebima u Klubu, preplacenim piqkama na terenu, kod nas je opsti raspad i rasulo, haj te plate sto se cekaju od Nama( to ce i biti isplaceno) , al da nisu sposobni da bar premije igracima oni namaknu( nek svakom po 1-2 milje daju to je 50 milja max) e to je vec vrhunac nesposobnosti, u kakvo smo kurcu dobro ce biti ako nam novi Sd bude Sabrina a trener Hurem Samira
Mogli smo kao Olimpic gospodski izac19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:08Yebeni borac nam titulu uzeo,ne mogu da vjerujem,dodje mi da placem. Da mi je neko rekao da ce nam yebeni borac titulu uzet,smijao bi mu se u facu.Gasi klub gasi sve da se ne brukamo vise.
Tako je kriva je nasa uprava i nas sportski segment kluba. To jest nesposobni su. Naravno Vico je gurao borac i gurat ce ih. Al za gubitak titule i naseg pada smo iskljucivo mi krivi to jest uprava, treneri, igraci.Napapijri je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:12Je li moguce da krivite Savez i Vicu ili vi to sebe samo tjesite? Kakva crna prodaja, namjestanje, sta je vama? Mi smo ka.rina zahvaljujuci potezima vrle uprave i ka.rina smo postali onog dana kada nismo doveli adekvatne zamjene za Rahmanovica i Tatara. Ovaj spominje neke masovne grobnice. Druze, ko ti je diler, daj i nama malo u ova teska vremena?! Propustili 13 bodova i krivimo druge. Ko nas je.be kad smo dopustili da nam drugi kroje situaciju. Jedan bod, hej jedan bod protiv Borca i vjerovatno bi ih ohladili, priveli ovo kraju i slavili danas. Ovdje se neki pisaju na balije, pa ispadamo mi kao budale jer ne vjerujemo u neke sci fi price o namjestanju. Popisajte se na balije koje rade "volonterski". Unaprijed se izvinjavam drugu "VenamaHrabrih", ali ovaj puta nisam na potencirao pricu o nacionalnim torovima.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 31 gost.