FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ovo nije naš rat. Mirno spavajte, rata biti neće“
Alija Izetbegović
Alija Izetbegović
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Napisah na opcenito, al evo pitat cu i ovdje
Jel to trebamo imati 99 bodova nakon 33 kola da bi bili prvaci?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- 19BordoBijeli46
- feniksptica
- Kontakt:
Evo oept poceli uprava napolje..lajanje na zidove. Kako vam ne dosadi. Ako se dokaze ista protiv uprave otice. Yebem vas glupe za sportski dio odgovaraju sportisti, za sve ostalo uprava..
Yebem i onog ko kaze sami smo krivi. VI TAKVI STE NEPRIJATELJI KLUBA. Jedva docekali samo da mozete pljuvat po upravi. Boli vas qurac sta nam rade sve drugi
Yebem i onog ko kaze sami smo krivi. VI TAKVI STE NEPRIJATELJI KLUBA. Jedva docekali samo da mozete pljuvat po upravi. Boli vas qurac sta nam rade sve drugi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa ovako nas cak ni oni ne bi obrukali.. ne mogu da vjerujem da ovo opravdavate

- feniksptica
- Kontakt:
Uprava kriva sto je opet Hebibovic promasio 100%. Uprava mu rekla da masi.
Gledaj ti ovo usutili se misevi bili a sad opet najglasniji. Ne treba nama niko, nasi ce nas unistit
Gledaj ti ovo usutili se misevi bili a sad opet najglasniji. Ne treba nama niko, nasi ce nas unistit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakvo odustajanje od kluba ?
Šta je sa vama ?
Nije moguće odustati od samog sebe, od svoje srži.
Ljudi dolaze i odlaze, danas je uprava tu, sutra već nije !
A SARAJEVO JE UVIJEK TU I UVIJEK ĆE BITI
Polako će se očistiti kancer, samo sabur.
Čini mi se da su ove nove Horde dosta dobra ekipa, gledajući onaj fan shop, dopise, obilježavanja.
Neki problematični članovi su svakako sada u zatvoru.
Oni mogu biti ta pokretačka snaga, kao nekada.
Ovo nije ni prva , ni posljednja bitka.
Imamo još puno važnih utakmica.
Šta je sa vama ?
Nije moguće odustati od samog sebe, od svoje srži.
Ljudi dolaze i odlaze, danas je uprava tu, sutra već nije !
A SARAJEVO JE UVIJEK TU I UVIJEK ĆE BITI
Polako će se očistiti kancer, samo sabur.
Čini mi se da su ove nove Horde dosta dobra ekipa, gledajući onaj fan shop, dopise, obilježavanja.
Neki problematični članovi su svakako sada u zatvoru.
Oni mogu biti ta pokretačka snaga, kao nekada.
Ovo nije ni prva , ni posljednja bitka.
Imamo još puno važnih utakmica.

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dejavu decembra 2019, doduse ovo je samo gora verzija toga..
Ide sada jedno dobrih mjesec dana objavljivanja "UPRAVA NAPOLJE", i psovanja svima u klubu, kome god da se stigne.
Eee tito dragi, gdje ce ko sa nama..I cca za godinu ipo nas opet sve ovo ispocetka ceka

De samo recite ako ce te kaciti svakih 5 sek uprava napolje i samo psovati, da ne citam ovaj pdf bar dok ne bude nesto za trenera. Nista necete postici s time, NAM JAVNO DAO PODRSKU SABRINI I NJENOM TIMU, nemamo mi sta tjerati..
I kada tesko je..
Ide sada jedno dobrih mjesec dana objavljivanja "UPRAVA NAPOLJE", i psovanja svima u klubu, kome god da se stigne.
Eee tito dragi, gdje ce ko sa nama..I cca za godinu ipo nas opet sve ovo ispocetka ceka

De samo recite ako ce te kaciti svakih 5 sek uprava napolje i samo psovati, da ne citam ovaj pdf bar dok ne bude nesto za trenera. Nista necete postici s time, NAM JAVNO DAO PODRSKU SABRINI I NJENOM TIMU, nemamo mi sta tjerati..
I kada tesko je..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Ovi sto su govorili uprava napolje su se usutili kad se titula proslavlja. Evo ih opet nazad.
Ljudi za sportski neuspjeh tjeraju upravu. Zapravo, to im je oduvijek bio kriv, nisu oni glupi. Znaju dobro sta rade
Ljudi za sportski neuspjeh tjeraju upravu. Zapravo, to im je oduvijek bio kriv, nisu oni glupi. Znaju dobro sta rade
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hadzibegic, direktor
Bolic je u gradu, sportski direkror
Barbarez koji zeli i izjavio da bi prihvatio bilogdje trenerski posao.
Manite se spominjanja Runda, Svrakica da bi opravdali ove gubare i smeća prodana.
Bolic je u gradu, sportski direkror
Barbarez koji zeli i izjavio da bi prihvatio bilogdje trenerski posao.
Manite se spominjanja Runda, Svrakica da bi opravdali ove gubare i smeća prodana.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Barbarez koji 11 godina pauzira, ni djecu ne trenira i da nas uzme. Pa da vi opet psujete djecu i njemu da mu zelite smrt. Nije to legenda zasluzila. A da je toliko talentovan za trenera neko bi to prepoznao u ovih 11 godina
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pod uslovom da je intervju njegov, nemamo sta pricati o tjeranju. POSTUJEM tudje misljenje, ali isto tako mislim da mi ne mozemo utjecati u mjeri, u kolikoj moze VLASNIK.Kroz sve ovo teško vrijeme, pokušavajući popraviti posljedice, direktorica Buljubašić je kontinuirano podržavala nas kao strane vlasnike i uspjela je izbjeći najgori scenarij za klub. Potpuno smo prepoznali njenu sposobnost upravljanja i podržavamo njen tim, a istinskim navijačima FK Sarajevo poručujem da bi i oni tako trebali uraditi
Barbarez kao SD OK, ali ne bi ga ja volio vidjeti u ulozi trenera.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Uprava postavlja sportski segment.feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:18Evo oept poceli uprava napolje..lajanje na zidove. Kako vam ne dosadi. Ako se dokaze ista protiv uprave otice. Yebem vas glupe za sportski dio odgovaraju sportisti, za sve ostalo uprava..
Ali sta ce im onda klub bez navijaca,odnosno bez podrske navijaca,cak i otvorenog sukoba i neprijateljstva sa navijacima,je li im to cilj?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:26Pod uslovom da je intervju njegov, nemamo sta pricati o tjeranju. POSTUJEM tudje misljenje, ali isto tako mislim da mi ne mozemo utjecati u mjeri, u kolikoj moze VLASNIK.Kroz sve ovo teško vrijeme, pokušavajući popraviti posljedice, direktorica Buljubašić je kontinuirano podržavala nas kao strane vlasnike i uspjela je izbjeći najgori scenarij za klub. Potpuno smo prepoznali njenu sposobnost upravljanja i podržavamo njen tim, a istinskim navijačima FK Sarajevo poručujem da bi i oni tako trebali uraditi
Barbarez kao SD OK, ali ne bi ga ja volio vidjeti u ulozi trenera.
A ovaj gubitak titule i prokockanih 13 bodova,uz sve ove price o prodaji i sumnjivim radnjama vodi upravo ka tome.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa je l uprava smijenila isti segment zbog neuspjeha ??? Pa pogrijesi svako na svijetu s nekom procjenom.. samo ovdje se odmah tjera. Zbog toga kakvi jesmo i nikad necemo napredovatbordobijeli je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:28Uprava postavlja sportski segment.feniksptica je napisao/la: ↑23 maj 2021, 21:18Evo oept poceli uprava napolje..lajanje na zidove. Kako vam ne dosadi. Ako se dokaze ista protiv uprave otice. Yebem vas glupe za sportski dio odgovaraju sportisti, za sve ostalo uprava..
Onaj ko slusa navijace na svijetu najebe ( sem Bayerna, al on je bas unikatan). JEr navijac ne moze bit realan i razmisljat hladnom glavom za svoj klub. A ovdje se pokazalo da mnogi imaju neke interese na ovom forumu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: bvsic, keli, Napapijri, rimljanin90, ShojaStojan i 62 gosta.