Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Bez Mitchella doduse
LeBron pustio prvu, da se naloze malo ljudi
Ja još sebi ne mogu doći
Kakav je ono flop BronaNail for Real je napisao/la: ↑24 maj 2021, 07:59LeBron pustio prvu, da se naloze malo ljudi.
A nije jelalemsa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 08:40Kakav je ono flop Brona![]()
@shate
Nije mogao ni Curry jos je imao dvije prilike, prvo protiv Lal pa onda kao favorit choka protiv Memphisa, a vodi se da je za DeGroznog svemirski brod![]()
Pa jeste ali ne mozes DeGroznog kuditi zbog tog kad daleko bolji igrac propusti 2 sanse, u drugoj cisti favorit, kontradiktorno jeShategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 08:43A nije jel![]()
Baš loše trolaš![]()
A legacy ništa? Pihalemsa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:08Pa jeste ali ne mozes DeGroznog kuditi zbog tog kad daleko bolji igrac propusti 2 sanse, u drugoj cisti favorit, kontradiktorno je
Legacy je da je goat suter a ostalo cista prevara, i to je jedina istinaShategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:27A legacy ništa? Pih
Pa ima tu nekih trofeja.alemsa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:30Legacy je da je goat suter a ostalo cista prevara, i to je jedina istina
I ne pokusavam da ih poredim, Curry je od DeGroznog bolji za dvije klase. Nego ti kazem da ne mozes kuditi DeGroznog a braniti Currija, to je sve.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:38Pa ima tu nekih trofeja.
A bogme dvaput MVP.
Jest bio i dvaput najbolji scorer u pravu si.
Realno nemaš argumenata. Ono DeRozan vs Curry, mislim![]()
A fail jest, al generalno gledano Grizliji su bolja ekipa. Ekipa.
Njihova šansa je bila sa kilavim LAL.
Pa kritika svakako za ispadanje.alemsa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:43I ne pokusavam da ih poredim, Curry je od DeGroznog bolji za dvije klase. Nego ti kazem da ne mozes kuditi DeGroznog a braniti Currija, to je sve.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:38Pa ima tu nekih trofeja.
A bogme dvaput MVP.
Nista Memphis nije bolji da je Curry to sto ti mislis da jeste
Za te trofeje zasluzna ekipa gsw
Nije, da je sposoban ono bi uzo glatShategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:56Pa kritika svakako za ispadanje.alemsa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:43I ne pokusavam da ih poredim, Curry je od DeGroznog bolji za dvije klase. Nego ti kazem da ne mozes kuditi DeGroznog a braniti Currija, to je sve.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:38
Pa ima tu nekih trofeja.
A bogme dvaput MVP.
Nista Memphis nije bolji da je Curry to sto ti mislis da jeste
Za te trofeje zasluzna ekipa gsw
A i za ispadanje je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.