Ma hajte molim vas,pa zna Sabra kako i sta treba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma hajte molim vas,pa zna Sabra kako i sta treba
Krunu Jurcica cijenim ali je menadzerski trener i neko ko je preko hns-a i dinama usao u sheme po Aziji. Na kraju krajeva i preskup je..skoroalen je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:49Domaći treneri su nesposobni a za regionalne/evropske nemamo para. Mislim na dobre regionalne trenere, a ne neke Ješiće, Krčmareviće, Jarnije, Kostiće itd. Moja želja je Kruno Jurčić, al mogu mislit kakve uslove je imao u Aziji, mjesečna plata vjerovatno na nivou godišnje koju bi ovdje dobio.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:31Ja iskreno ne vidim nikog ko se trenutno vrti tu po PL od trenera da je za nas.
U smislu da će nešto unaprijediti. Da nas vodi onako na ler to može i Dženo.
Znači Milanović godišnje uzeo skoro trećinu Veležovog budžeta.
A šta tek reći za sisinu prciju, ovo za plate je fkt nevjerovatno. Tolike plate na naše uslove i obala predstava na terenu je za svaku osudu.
Ja sam čuo od jarana da Velež svaki mjesec treba cirka 180.000 KM.
4- 5 strašnih igrača ali prioritet veza i napad uz redovna i dobra primanja ne treba im trener. Pa onda sa njima ubacivati akademce da igraju.skoroalen je napisao/la: ↑24 maj 2021, 10:25Da možete birat između top pojačanja i lošeg trenera, ili top trenera a slabijih igrača, šta biste izabrali? Budžet za oboje sigurno nemamo. Sad je pitanje, da li bi bilo bolje dovest nekog poput Zekića a roster popunit akademcima i pojačanjima iz Premijer lige, ili dovest 3-4 strašna igrača a za trenera Varešanovića/Nalića/Bošnjakovića?
Nema od njega ništa.skoroalen je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:49Domaći treneri su nesposobni a za regionalne/evropske nemamo para. Mislim na dobre regionalne trenere, a ne neke Ješiće, Krčmareviće, Jarnije, Kostiće itd. Moja želja je Kruno Jurčić, al mogu mislit kakve uslove je imao u Aziji, mjesečna plata vjerovatno na nivou godišnje koju bi ovdje dobio.Shategabri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:31Ja iskreno ne vidim nikog ko se trenutno vrti tu po PL od trenera da je za nas.
U smislu da će nešto unaprijediti. Da nas vodi onako na ler to može i Dženo.
samo top pojačanja, da se ne gleda ova smrt od fudbala.skoroalen je napisao/la: ↑24 maj 2021, 10:25Da možete birat između top pojačanja i lošeg trenera, ili top trenera a slabijih igrača, šta biste izabrali? Budžet za oboje sigurno nemamo. Sad je pitanje, da li bi bilo bolje dovest nekog poput Zekića a roster popunit akademcima i pojačanjima iz Premijer lige, ili dovest 3-4 strašna igrača a za trenera Varešanovića/Nalića/Bošnjakovića?
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bilosta, Bing [Bot], bordobijeli, Dave, HordasFks, klasik, Lecler, Pitaristok, Proximic, Rule_hz, tuitamo, Varijantas8 i 107 gostiju.