FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2021, 13:15

Da je Subrina i uprava izasla pred navijace nista se nebi desilo. Al ne mogu oni kad se oduvijek skrivaju preko statusa i saopštenja i to oni napišu saopštenje pa kazu tako zeli vecinski vlasnik. Da su iskreni i rade posteno nebi se skrivali i gurali pod tepih sve. Napravili su
S Koreju od kluba.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 24 maj 2021, 13:15

Iako nam Hz xy puta izvuku zivce sa onom silnom pirotehnikom i izbijanjem para klubu na "bezveznim" tekmama, ipak im se za ovaj potez mora reci svaka cast, to sto mi s.eremo za tastaturama nista promijeniti nece, vise ce uticaja imati ovaj njihov potez, radikalan istina ali nije bilo druge.
Samo smatram da igraci nisu jedini krivci ovog sunovrata, jako mnogo ljudi iz Uprave je krivo za sve marifetluke koje provode. Istina igračima se mjesecima duguju plate, ali sve ce oni to naplatiti ali one njihove qrcobolje je svima preko glave, cast pojedinim igračima koji su bili korektni ovog proljeca.
Nikad mi na zelenu granu nećemo, uvijek restart nakon jedne dvije dobre sezone nažalost.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2021, 13:16

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
24 maj 2021, 13:13
Kriva je uprava, a najveći krivac onaj ko je angazovao tu upravu.
Ako ulazes pare, ne možeš davati klub u ruke Senadu Jahicu, Ilijevskom, Sabrini.
Na čelo kluba treba da postavljaš ljude koji su stručnjaci za fudbal, sa iskustvom.

Dakle upravi noga, i Nam da dovede novu upravu, sa predispozicijama navedenim iznad. Jedino temeljito rješenje problema.
Nam podržava Sabrinu, to je problem. Jedino da ''sama'' odstupi, ne vidim drugi način.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 maj 2021, 13:16

Navijači Sarajeva jutros su upali i fizički napali igrače u Trening kampu u Butmiru.

Fudbaleri Sarajeva su trenirali na jednom od terena kada je grupa navijača utrčala na teren i postrojila igrače. Neko od navijača fizički je napao Dušana Hodžića, te su verbalno vrijeđali sve igrače.

FK Sarajevo je sve prijavio policiji koja vrši istragu, a saznajemo da je klub zatvorio svoju zgradu i sve uposlenike poslao kući. Čak tri policijska vozila PU Ilidža stigla su u Butmir i osigurala igrače Sarajeva.

Navijači Sarajeva su nezadovoljni što je njihov tim prokockao veliku prednost nad Borcem u borbi za titulu, gašenjem škole fudbala, te još nekim potezima Uprave Bordo kluba.
Sarajevo ljubavi moja.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 maj 2021, 13:16

Evo pise da su Kovacevic, Fanimo, Djokanovic, Milicevic i Dupovac pohvaljeni i postedjeni od kritika navijaca a ostali su izkritikovani a neki kojinsu bili ratobotni kao Dusan Hodjic jos i fasovali

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 24 maj 2021, 13:17

MaroonBjelave je napisao/la:
24 maj 2021, 12:49

Jasta buraz, eno i sranja u Palestini a ovdje hvala Bogu ne puca
Nema Palestina sa ovim ništa. Eno PSG je u ligi gdje je najbogatiji i najuredjeniji klub uspio da prokocka titulu. Drugu ili treću otkako je šeik vlasnik. Dinamo je 2004/05 završio ligu na sedmom mjestu. City je čekao četri sezone prije nego je osvojio titulu. Šta su trebali navijači Citya da urade poslije prve Guardioline sezone? Da otjeraju sve živo od Soriana do Guardiole? Bayern je u Njemačkoj najbogatiji klub pa im se opet desi da ne osvoje titulu.

Nije titula naše vlasništvo pa da igramo sezonu kako bi je na kraju samo proslavili.

Sabrina kao direktorica nije zadužena samo za sportski dio kluba, tu su i drugi dijelovi: administracija, razvoj i tako dalje. Ustvari ona nije zadužena za mnogo toga jer su te stvari (bile) delegirane na druge. Ne možeš nešto voditi da se ti pitaš za sve, moraš delegirati ali eto.

Imamo klub koji je nemoguće voditi na komercijalnom osnovu. Sport kod nas nije komercijalna grana privrede. Imamo klub koji kao najveći u državi ne može da posluje na break-evenu a kod nas se nadju ljudi da pametuju, kaže "imamo jedanest miliona budžet". Zaboravljaju da za normalan klub tebi treba još jedna nula; da je 110 miliona budžet pa i da razumijem. Tih 11 miliona to je 11 dobrih igrača u modernom fudbalu.

Nijedan sponzorski ugovor koji mi potpišemo nije na komercijalnom principu. To su sve sadake, donacije. Sa druge strane naša sportska i organizacijska infrastruktura ne da nije razvijena nego je sve što je još najskuplje za napraviti pred njom. Sa treće strane nemaš i ne možeš da očekuješ dugoročnu stabilnost.

Mislim generalno je lud ko se tog posla prihvati. Ne znam koliko ljudi uopće još imamo koji će pokušati na mišiće i entuzijazam napraviti nešto pa će brzo ispuhat jer će vidjeti da to ne može tako.

FK Sarajevo može biti projekat koji će kroz desetak godina davati neke vidljivije rezultate ili ne može biti ništa tj. može tavoriti po našoj ligi. A imajući u vidu da smo mi nacija koja ne zna ništa dugoročno graditi znam koja opcija je nama privlačnija. Mi bi sad klub zadužili za 50 miliona samo da se plasiramo jednom u ligu prvaka pa poslije nas nek vraća ko hoće.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 maj 2021, 13:18

MortemHz je napisao/la:
24 maj 2021, 13:16
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
24 maj 2021, 13:13
Kriva je uprava, a najveći krivac onaj ko je angazovao tu upravu.
Ako ulazes pare, ne možeš davati klub u ruke Senadu Jahicu, Ilijevskom, Sabrini.
Na čelo kluba treba da postavljaš ljude koji su stručnjaci za fudbal, sa iskustvom.

Dakle upravi noga, i Nam da dovede novu upravu, sa predispozicijama navedenim iznad. Jedino temeljito rješenje problema.
Nam podržava Sabrinu, to je problem. Jedino da ''sama'' odstupi, ne vidim drugi način.
Yebala mu Sabrina zenu
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 maj 2021, 13:19

Osttribine je napisao/la:
24 maj 2021, 13:15
Iako nam Hz xy puta izvuku zivce sa onom silnom pirotehnikom i izbijanjem para klubu na "bezveznim" tekmama, ipak im se za ovaj potez mora reci svaka cast, to sto mi s.eremo za tastaturama nista promijeniti nece, vise ce uticaja imati ovaj njihov potez, radikalan istina ali nije bilo druge.
Samo smatram da igraci nisu jedini krivci ovog sunovrata, jako mnogo ljudi iz Uprave je krivo za sve marifetluke koje provode. Istina igračima se mjesecima duguju plate, ali sve ce oni to naplatiti ali one njihove qrcobolje je svima preko glave, cast pojedinim igračima koji su bili korektni ovog proljeca.
Nikad mi na zelenu granu nećemo, uvijek restart nakon jedne dvije dobre sezone nažalost.
Znaci ti u svakon slucaju podrzavas nasilje i udaranje, demonstriranje neke sile i sl?

Mozes li nam samo jos reci gdje si to naucio, na ulici, u kuci, jesi li ti tukao djevojku/zenu i tako?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 24 maj 2021, 13:19

Zna li se koliko je ko pretrčao?
ORIGINAL 1987

traorea
Kontakt:

Post Postao/la traorea » 24 maj 2021, 13:20

feniksptica je napisao/la:
24 maj 2021, 13:14
holyman je napisao/la:
24 maj 2021, 13:09
Napapijri je napisao/la:
24 maj 2021, 12:57
Jest brat Feniks agilan u odbrani. Koromanu su auto prevrtali u Dunav, ganjali ih po gradu, pa nesto ne vidim da je to smetalo da Zvezda dovede Marina, Falcinellia i slicne zvijezde?!
Mora se odbraniti uprava nebitno koliko glupo nesto napisao i osramotio se
Hahah smijesno presmijesno. Malo i zalosno da juniore udarate ?? I to da podrzim ? Djecu kluba tvog grada ??
Ne znam ni iedno ime iz uprave i boli me k za njih. Nit su dovodili igrace nit postavljali taktike nit igrali
Gdje pise da je udaren junior?

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 maj 2021, 13:21

7.5 mil na plate da bi bili drugi. Borac 2.5 i prvi. Umjetnost.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 13:21

Klub se probao udaljiti od takozvanih legendi i to apsolutno podrzavam, ali od navijaca nije i nece uspjeti nikad. Tako ti je to na citavoj planeti. Navijaci su jedini koji opstaju i ne mjenjaju klubove. Netransparentan rad, zakasnjele odluke u svakoj situaciji i mnogo mutni poslovi su neki od razloga da gledamo ovo sto se desava. Svi cete da letite
NEMA NAZAD

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 24 maj 2021, 13:21

PeakyBlinders je napisao/la:
24 maj 2021, 13:19
Zna li se koliko je ko pretrčao?
Policija zaplijenila catapult

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 24 maj 2021, 13:22

Pejovic ako misli da se izvukao prevario se, ti ćeš tek da najebes mamu tj prodanu jrbem
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 24 maj 2021, 13:22

90minut je napisao/la:
24 maj 2021, 13:01
REKOH VAM JA.

Koga briga šta tamo neki pojedini forumaši misle nek' dođu naredni put na trening da ih brane i vi ce te da budete na tapeti!
+1
ORIGINAL 1987

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 maj 2021, 13:22

sonpenn je napisao/la:
24 maj 2021, 13:05

Danas je prije zakazanog treninga prvog tima FK Sarajevo u Trening centar Butmir upala grupa mladića, koja je fizički nasrnula na igrače koji su se u momentu tu nalazili. Reakcijom ostalih prisutnih sukob je brzo prekinut bez većih posljedica.

Klub najoštrije osuđuje čin upada u TC i napada na igrače, te informiše javnost da će poduzeti sve pravne i druge korake u cilju zaštite igrača i drugog osoblja.

Zbog narušene sigurnosne situacije, prekinut je današnji trening, a u pitanje je doveden kompletan trenažni proces provotimaca uoči finalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine koja je na rasporedu u srijedu 26. maja u Zenici.

Rukovodstvo FK Sarajevo svjesno je nezadovoljstva navijača uslijed konačnog rezultata u okviru m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, te razumije i podržava svaki vid konstruktivne kritke, ali huliganstvo i fizički obračun sa bilo kim nije dopustiv
Ne znam odakle pisu ova saopstenja kad su minut poslije desavanja u Butmiru zakljucali zgradu Kluba i svi kucama pobjegli, uz obavjest da ne dolaze na posao do kraja sedmice ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 24 maj 2021, 13:23

24 maj 2021, 13:09
NisamInSajder je napisao/la:
24 maj 2021, 13:06
24 maj 2021, 13:05
Ko je jos od igraca “dobio” ?? Nema skrivanja sad..
"Dobili" su svi oni koji nisu trebali.
Samo me interesuje je l kod od akademaca juniroa dobio ??
Dervisagic.
Samo :shhh: ne prica se o tome...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 24 maj 2021, 13:23

Njih boli **** za izgubljenu titulu i prosutih 13 bodova,uz brukanje kluba,dok mi kosu cupamo,I ne mozemo da spavamo zbog njihove kurcobolju koja je granice presla. MI ZIVIMO ZA SARAJEVO,VI ZIVITE OD SARAJEVA!!!!!
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 maj 2021, 13:24

Kamuflazn je napisao/la:
24 maj 2021, 13:21
7.5 mil na plate da bi bili drugi. Borac 2.5 i prvi. Umjetnost.
Znaci otprilike savez i sudije 5 mil.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2021, 13:25

Svi bi kao na lijep način rjesavali :rol:
To isto kad te lik u klubu udari, a ti mu dodjes i kazes ako ponovis ovo se bum opasno naljutil na tebe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, NeSamSafetee, PeppermintSA i 55 gostiju.