FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 13:26

Zasto nisu nalupani kova i andrej?
Kada dajes 100% od sebe bez nekih bojkota pa makar ispustio 70 bodova prednosti, neces nikada imati problema.
NEMA NAZAD

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 maj 2021, 13:27

Ja ne mogu vjerovati sto ovde sve citam.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 maj 2021, 13:28

Puno raja ocekuje od amatera i bosnja koji ne bi znali trafiku voditi. Kleptomani i malokapacitarni insani su se uvalili u klub, uhljebili, pustili korijenje i jos se pitaju sto je ovakva situacija. Isto ko da gledam SDA kadar. Cude se sto se sto se ljudi bune kad kradu. Nisam za to nikad da igrace treba udarat, ali ovi su to zasluzili u neku ruku, ali generalno to su igraci koji su zalutali u klub i krivi su oni koji su ih doveli. Uprava mora podnijeti ostavku, jer moze biti svakakvih problema kod nas, ali najvise po njih, mislim na licnoj osnovi. Baljak i co. su zavrsili kako su zavrsili, i oni su se bahatili, ali umalo ih nisu lincovali navijaci na Kosevu, Sabrina tad jos uvijek tutu u rikverc gurala i izgleda da nije upoznata sa sredinom kod nas. Djaba tebi neki ''gazda'' daleko od desavanja, kad tebi dodje 10 ljudi i nafata te negdje i ubije hljeb u tebi. Djaba ti sve u tom trenutku. Zato upamet Sabrinice.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 maj 2021, 13:29

ElCartel11 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:25
Svi bi kao na lijep način rjesavali :rol:
To isto kad te lik u klubu udari, a ti mu dodjes i kazes ako ponovis ovo se bum opasno naljutil na tebe.

Jest, jest trebale su Horde otici i reci Hodzicu i kompaniji vratite nam nase igracke ne druzimo se vise. A sve i da je tacno za Dervisagica, ako je stao u odbranu majmuna Hodzica onda nek je i on dobio po pičiću.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 maj 2021, 13:29

Tatamata1946 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:16
Evo pise da su Kovacevic, Fanimo, Djokanovic, Milicevic i Dupovac pohvaljeni i postedjeni od kritika navijaca a ostali su izkritikovani a neki kojinsu bili ratobotni kao Dusan Hodjic jos i fasovali
:mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 maj 2021, 13:31

slika
Evo sad mi jedan drug piše komentarisemo ovo sve, i evo sta kaže on kao neutralan navijač.

Ovo je Bogu plakat...
12. igrač kluba iz Titove 38b

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 maj 2021, 13:31

Trebalo se samo malo ranije sa ovim dok su tu bili vinko i pejovic pa da se i oni cepiraju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2021, 13:32

Zasto uprava bjezi, ako vole klub i rade posteno zasto stalno bjeze od navijaca, od novinara opcenito od javnosti. Ja sam pisao da ce im se bahatost i ne zanimanje za navijace obiti i glavu i evo sad to imaju.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 13:35

Treba se ujediniti i skupiti momcima za kaznu koju dobiju, nek se zna da imaju podrsku svakog istinskog navijaca FKS
NEMA NAZAD

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2021, 13:36

Od ekipe koja je gazila sve ispred sebe, zavrsila godinu 2020 bez poraza, otisla sa +9 na odmor, ovog Vicinog prvaka na Kosevu ubila 4:2 a mogli jos koji dati, u BL sa igracem MANJE dosli do 2:2, do ekipe koja je ispustila +13 i ostala vrlo vjerovatno bez oba trofeja.
Treba to znati uraditi svaka čast svakom ko je učestvovao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 maj 2021, 13:38

holyman je napisao/la:
24 maj 2021, 13:21
Klub se probao udaljiti od takozvanih legendi i to apsolutno podrzavam, ali od navijaca nije i nece uspjeti nikad. Tako ti je to na citavoj planeti. Navijaci su jedini koji opstaju i ne mjenjaju klubove. Netransparentan rad, zakasnjele odluke u svakoj situaciji i mnogo mutni poslovi su neki od razloga da gledamo ovo sto se desava. Svi cete da letite
Zasto bas sad kad je citav svijet u katastrofalnon financiskoj organizacion situaci, zasto sad kad je stadion nakon 75 godina dosao u nase ruke, i to u ruke koje nisu svezane vec ruke koje ga mogu i javno je receno hoce dovest u 4 tu kategoriju. Sto bas sad kad imamo mogucnost osvoit kup. Zeli te cele bajramovic husare i pm po klubu..

Dali su HZ zastitile klub, sa ovim cinom, ili je zastita trebala se trazit pred savezom pa i uefom i fifom..

Da bilo je kurcibolje bilo je ne zalaganja bilo je lose igre, al dovoljno smo bili kvalitetni da odbranimo DK, al savez je odlucio prvaka.

Ista stvar se desila

Leotara
Onaj drugi srbski klub sto nepistoji vise zaboravio sam ime
Brotnjo
Zrinjski

Kako ci presjednik dolazi tako klubovi bivaju prvaci

M tel generalni sponzor lige i borca i reprezentacije i to postao kad je vico postao presjednik.

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 24 maj 2021, 13:39

ElCartel11 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:36
Od ekipe koja je gazila sve ispred sebe, zavrsila godinu 2020 bez poraza, otisla sa +9 na odmor, ovog Vicinog prvaka na Kosevu ubila 4:2 a mogli jos koji dati, u BL sa igracem MANJE dosli do 2:2, do ekipe koja je ispustila +13 i ostala vrlo vjerovatno bez oba trofeja.
Treba to znati uraditi svaka čast svakom ko je učestvovao.
I onda kazu treba sve mirnim putem,bez nasilja. NIKADA NECE NAUCITI MIRNIM PUTEM!
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 24 maj 2021, 13:40

To što neko sebe zove navijačem ne proizvodi nikakva posebna prava. Nigdje ne piše da ti ako si navijač možeš upadati na treninge, nigdje ne piše da te neko nešto pita ako si navijač, nigdje ne piše da imaš ikakve posebne povlastivce osim onih koje ti je klub, po svojoj želji, omogućio. Tvoje je da dodješ na stadion, mašeš zastavicom i kad naši imaju loptu vičeš: "Go, Sarajevo, go!" I tu se tvoja prava završavaju.

To što neko razbija tv po kući, brže stari ili bilo šta drugo to nije problem kluba nego vlastiti problem i treba sam da se nauči bolje nositi sa životom.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 24 maj 2021, 13:42

Pitar6785 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:38
holyman je napisao/la:
Klub se probao udaljiti od takozvanih legendi i to apsolutno podrzavam, ali od navijaca nije i nece uspjeti nikad. Tako ti je to na citavoj planeti. Navijaci su jedini koji opstaju i ne mjenjaju klubove. Netransparentan rad, zakasnjele odluke u svakoj situaciji i mnogo mutni poslovi su neki od razloga da gledamo ovo sto se desava. Svi cete da letite
Zasto bas sad kad je citav svijet u katastrofalnon financiskoj organizacion situaci, zasto sad kad je stadion nakon 75 godina dosao u nase ruke, i to u ruke koje nisu svezane vec ruke koje ga mogu i javno je receno hoce dovest u 4 tu kategoriju. Sto bas sad kad imamo mogucnost osvoit kup. Zeli te cele bajramovic husare i pm po klubu..

Dali su HZ zastitile klub, sa ovim cinom, ili je zastita trebala se trazit pred savezom pa i uefom i fifom..

Da bilo je kurcibolje bilo je ne zalaganja bilo je lose igre, al dovoljno smo bili kvalitetni da odbranimo DK, al savez je odlucio prvaka.

Ista stvar se desila

Leotara
Brotnjo
Zrinjski

M tel generalni sponzor lige i borca i reprezentacije i to postao kad je vico postao presjednik.
👍👍👍
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 maj 2021, 13:42

slika
Sarajevo ljubavi moja.

antilan
Kontakt:

Post Postao/la antilan » 24 maj 2021, 13:43

bordobijeli je napisao/la:
24 maj 2021, 13:32
Zasto uprava bjezi, ako vole klub i rade posteno zasto stalno bjeze od navijaca, od novinara opcenito od javnosti. Ja sam pisao da ce im se bahatost i ne zanimanje za navijace obiti i glavu i evo sad to imaju.
Pejovic je platio 20.000svoj ugovor da bi dosao iz Srbije nama.momak izdrzava porodicu a plate nema. Sabrina ga odstranila iz ekipe jer se zalio. susic u splitu pije kafu iako je vracen u ekipu

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 24 maj 2021, 13:43

Arnelv52 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:40
To što neko sebe zove navijačem ne proizvodi nikakva posebna prava. Nigdje ne piše da ti ako si navijač možeš upadati na treninge, nigdje ne piše da te neko nešto pita ako si navijač, nigdje ne piše da imaš ikakve posebne povlastivce osim onih koje ti je klub, po svojoj želji, omogućio. Tvoje je da dodješ na stadion, mašeš zastavicom i kad naši imaju loptu vičeš: "Go, Sarajevo, go!" I tu se tvoja prava završavaju.

To što neko razbija tv po kući, brže stari ili bilo šta drugo to nije problem kluba nego vlastiti problem i treba sam da se nauči bolje nositi sa životom.
A gdje je poštovanje za navijače koji kišnu na tribini, idu na gostovanja, kupuju u fan shopu, zive za klub???
De ne prdi glupostima " go go Sarajevo".
Gdje su igrači pa da kažu e dosta više nismo zaslužili primanja mi se sami odričemo zbog loših rezultata. Gdje je uprava koja se proziva a ta ista uprava imala je bezuslovnu podršku???
Okey ne treba udarati ali treba ih na sve načine bojkotovati, sve što se tiče kluba bojkotovat dok se ne riješi situacija.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 13:43

Pitar6785 je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Ista stvar se desila

Leotara
Brotnjo
Zrinjski

Vico, savez i dodik ni u jednom trenutku nisu pomislili da se bore za titulu sve dok nas nisu yebali na kosevu i to apsolutno zasluzeno. Njima su problem bili kmeljo, siroki, tuzla, velez i zrinjski. Kada su vidjeli da smo mi u rasulu, onda sto da ne, poklopiti sve
NEMA NAZAD

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 24 maj 2021, 13:45

Arnelv52 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:40

Navijaci imaju potpuno pravo da traze objasnjenje za izgubljenu titulu,i prosute bodove,koje oni nisu dobili. Trazila se uprava,uprava se sakrila. Isto tako,kao direktorica kluba,nemas pravo da mislis da si veca od kluba,ili kao igrac,da imas to misljenje. Klub ne moze bez navijaca,navijaci bez kluba. Zasto onda Fanimo i ona 4 nisu dobili batine? Jer su davali 101% od sebe,za razliku od nekih,cija je kurcobolja ogromna. Navijaci ako su nezadovoljni,naravno da ce se zaliti i da ce traziti odgovore,koje nisu dobili. Drugacijeg postupka nema.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 24 maj 2021, 13:46

holyman je napisao/la:
24 maj 2021, 13:43
Pitar6785 je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Ista stvar se desila

Leotara
Brotnjo
Zrinjski

Vico, savez i dodik ni u jednom trenutku nisu pomislili da se bore za titulu sve dok nas nisu yebali na kosevu i to apsolutno zasluzeno. Njima su problem bili kmeljo, siroki, tuzla, velez i zrinjski. Kada su vidjeli da smo mi u rasulu, onda sto da ne, poklopiti sve
Ma sami smo sebe yebali, što zbog qrcobolje, bojkota, neznanja igrača, opuštanja, taktike, nespremnosti ma nema čega nema. Mi smo sami krivi kao klub a je Vico ili neko drugi. Halo ba 13 bodova prosut je umjetnost neviđena do sada
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.