FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 24 maj 2021, 13:47

bordobijeli je napisao/la:
24 maj 2021, 13:32
Zasto uprava bjezi, ako vole klub i rade posteno zasto stalno bjeze od navijaca, od novinara opcenito od javnosti. Ja sam pisao da ce im se bahatost i ne zanimanje za navijace obiti i glavu i evo sad to imaju.
Zasto mislis da bjeze, i koja uprava bilo kojeg kluba u bh je transparantnija, koja to uprava ima vise titula koja je uprava imala problem sa stadionom koji smo mi imali koja je uspjeka to rijesit..

De ba ne serte sa tom transporetnoscu.

Dinamo 5x manje izlazi javno
Cz takodje

Jel NAM milijarder vlasnik kluba dao izjavu prije 4-5 dana sve je rekao..

Cak je javno izasao i rekao da imamo finaciski problema..

Savez vico m tel petev

Dodik bl drasko izbori

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 maj 2021, 13:48

Arnelv52 je napisao/la:
24 maj 2021, 12:44
Eno u Francuskoj PSG zijanio titulu a milijarde ulupali u ekipu. Skuplji im je jedan igrač nego cijela ekipa Lillea, a skoro skuplji im je i drugi igrač nego cijela ekipa Lillea pa opet ne dižu revoluciju. Samo ovi naši iz balvan ekipe bi sve nešto na revoluciju svrgavalo i postavljalo.

Gledam neki dan i ibretim se šta neki mangup piše Edisu Kusturici. Nikakvog poštovanja prije svega prema starijoj osobi a da ne spominjem poštovanje prema čovjeku koji je nešto i doprinio klubu i ekipi. Isto je to ta priča i sa Dinom i sa Sabrinom, Vinkom, Emirom i tako dalje. Odnos do Sabrine kao žene je ogledalo našeg društva a nema čega se nisam načitao i kakvih sve uvreda da čovjeku sa imalo zdravim razumom bude muka.

Niko vam to neće prihvatiti da ste vi mudonje i mačo tipovi ako tako govorite. Iz tog govora se vidi jedino da ste zaostali, glupi, tupi i najvažnije da nemate pojma o čemu govorite.

Gore kolega spominje nekog zatvoraša. Neka oprosti i on i komšija mu ja sa takvim ljudima nemam ništa. On ne može biti navijač mog kluba. Njegovo je da tuca kamen i to je sve. Takvim bih ja zabranio da se približe stadionu a kamoli da se zovu navijačima. I ovo što su upali... to je samo poziv da se podupla uplata zaštitarskim agencijama pa da dva-tri čovjeka sa oružjem stoje na ulazu od kampa a ne da dopuštaš sitnim narkomanima da ti upravljaju klubom.
:clap:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 13:50

forza_juve je napisao/la:
24 maj 2021, 13:46
holyman je napisao/la:
24 maj 2021, 13:43
Pitar6785 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:38

Zasto bas sad kad je citav svijet u katastrofalnon financiskoj organizacion situaci, zasto sad kad je stadion nakon 75 godina dosao u nase ruke, i to u ruke koje nisu svezane vec ruke koje ga mogu i javno je receno hoce dovest u 4 tu kategoriju. Sto bas sad kad imamo mogucnost osvoit kup. Zeli te cele bajramovic husare i pm po klubu..

Dali su HZ zastitile klub, sa ovim cinom, ili je zastita trebala se trazit pred savezom pa i uefom i fifom..

Da bilo je kurcibolje bilo je ne zalaganja bilo je lose igre, al dovoljno smo bili kvalitetni da odbranimo DK, al savez je odlucio prvaka.

Ista stvar se desila

Leotara
Onaj drugi srbski klub sto nepistoji vise zaboravio sam ime
Brotnjo
Zrinjski

Kako ci presjednik dolazi tako klubovi bivaju prvaci

M tel generalni sponzor lige i borca i reprezentacije i to postao kad je vico postao presjednik.
Vico, savez i dodik ni u jednom trenutku nisu pomislili da se bore za titulu sve dok nas nisu yebali na kosevu i to apsolutno zasluzeno. Njima su problem bili kmeljo, siroki, tuzla, velez i zrinjski. Kada su vidjeli da smo mi u rasulu, onda sto da ne, poklopiti sve
Ma sami smo sebe yebali, što zbog qrcobolje, bojkota, neznanja igrača, opuštanja, taktike, nespremnosti ma nema čega nema. Mi smo sami krivi kao klub a je Vico ili neko drugi. Halo ba 13 bodova prosut je umjetnost neviđena do sada
Ma pokusavaju odbraniti neodbranjivo.
Alo bolan nije sezona samo zadnjih 6-7 kola. Od derbija 0 0 na sugavici je sve krenulo, opominjalo se da trener mora da leti poslije prvog kola i da smo gola kharina, ali ne, vinkara je dosao na grbavicu po bod, igramo koliko nam treba, nadoci cemo, tempiramo formu, duga zimska pauza itd itd.
Nema ovdje izgovora koliko god uzaludno pokusavali odbraniti bilo koji segment kluba.
NEMA NAZAD

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 maj 2021, 13:50

Jukić je dobio koji šaku jer je rastavljao od Dusana , Hebibovic ko metak pobjegao , nisu ga mogli stići , mislim da još trci prema Konjicu !!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 maj 2021, 13:52

HeraklitMracni je napisao/la:
24 maj 2021, 13:50
Jukić je dobio koji šaku jer je rastavljao od Dusana , Hebibovic ko metak pobjegao , nisu ga mogli stići , mislim da još trci prema Konjicu !!
trci on ka Vrapcicima
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

antilan
Kontakt:

Post Postao/la antilan » 24 maj 2021, 13:52

Pitar6785 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:47
bordobijeli je napisao/la:
24 maj 2021, 13:32
Zasto uprava bjezi, ako vole klub i rade posteno zasto stalno bjeze od navijaca, od novinara opcenito od javnosti. Ja sam pisao da ce im se bahatost i ne zanimanje za navijace obiti i glavu i evo sad to imaju.
Zasto mislis da bjeze, i koja uprava bilo kojeg kluba u bh je transparantnija, koja to uprava ima vise titula koja je uprava imala problem sa stadionom koji smo mi imali koja je uspjeka to rijesit..

De ba ne serte sa tom transporetnoscu.

Dinamo 5x manje izlazi javno
Cz takodje

Jel NAM milijarder vlasnik kluba dao izjavu prije 4-5 dana sve je rekao..

Cak je javno izasao i rekao da imamo finaciski problema..

Savez vico m tel petev

Dodik bl drasko izbori
Brate uz duzno postovanje ,pojma nemas sta se desava u klubu od rumenog preko sabrine do talova i raznih licnih interesa ..objavljuju se standardne stvari ali kad pocnu maske padati raja ce se sjebati ..

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 24 maj 2021, 13:53

Cekaj,davala im se podrska nekoliko puta ovo proljece,vjerovalo u njih da ce doci do konacnog cilja,i oni nam ovako vracaju? Sta treba sada uraditi? Zamoliti ih da igraju? Kako drugacije ocitat bukvicu ovim balerinama,da konacno shvate da igraju za SARAJEVO? Samo je nasilan put ostao,dosta je bilo usmenih opomena.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 maj 2021, 13:54

Arnelv52 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:40
To što neko sebe zove navijačem ne proizvodi nikakva posebna prava. Nigdje ne piše da ti ako si navijač možeš upadati na treninge, nigdje ne piše da te neko nešto pita ako si navijač, nigdje ne piše da imaš ikakve posebne povlastivce osim onih koje ti je klub, po svojoj želji, omogućio. Tvoje je da dodješ na stadion, mašeš zastavicom i kad naši imaju loptu vičeš: "Go, Sarajevo, go!" I tu se tvoja prava završavaju.

To što neko razbija tv po kući, brže stari ili bilo šta drugo to nije problem kluba nego vlastiti problem i treba sam da se nauči bolje nositi sa životom.
Ali nije uredu da ljudima kasne plate a imas najveci budjet u ligi. Nije uredu ni da ti ljudi zbog toga bojkotuju tvoj klub kojeg volis i zivis za njega jer neko nije znao rasporediti pare a za to je masno placen. Normalno da navijacima prekipi jer igraci tvrde da je problem sto nemaju plata. Opet neki navijaci koji imaju mjesecno hiljadu ne mogu da shvate da neko bojkotuje njegov klub jer mu kasni plata mjesec-dva koja iznosi 10 hiljada.
I na kraju deblji kraj izvukose i igraci i navijaci a oni koji dijele pare otisli s radnog mjesta do daljnjeg a dnevnice kapaju i raste dug kluba. I opet oni su gospoda za neke a ovi sto imaju jedva hiljadu mjesecno i placaju karte i ostale artikle iz kluba su budale sto se nerviraju i sta se oni petljaju

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 24 maj 2021, 13:55

:opaopa:
holyman je napisao/la:
holyman je napisao/la:

Vico, savez i dodik ni u jednom trenutku nisu pomislili da se bore za titulu sve dok nas nisu yebali na kosevu i to apsolutno zasluzeno. Njima su problem bili kmeljo, siroki, tuzla, velez i zrinjski. Kada su vidjeli da smo mi u rasulu, onda sto da ne, poklopiti sve
Ma sami smo sebe yebali, što zbog qrcobolje, bojkota, neznanja igrača, opuštanja, taktike, nespremnosti ma nema čega nema. Mi smo sami krivi kao klub a je Vico ili neko drugi. Halo ba 13 bodova prosut je umjetnost neviđena do sada
Alo bolan nije sezona samo zadnjih 6-7 kola. Od derbija 0 0 na sugavici je sve krenulo, opominjalo se da trener mora da leti poslije prvog kola i da smo gola kharina, ali ne, vinkara je dosao na grbavicu po bod, igramo koliko nam treba, nadoci cemo, tempiramo formu, duga zimska pauza itd itd.
Nema ovdje izgovora koliko god uzaludno pokusavali odbraniti bilo koji segment kluba.
Borac je Guran od strane Vice ali mi smo sami sebe izgurali i izblamirali se.
Nismo gola dali iz utakmice u utakmicu i nešto govorimo da nas je neko drugi yebo.
Vazda neko drugi kriv.
Ja sam vazda realan bio, davao sam podršku Vinku ali kada nije išlo nije i sada kažem isto sami smo sebi krivi a ne neki Vico, Borac,Dodik,Masoni, tornada, korona i šta ja znam već.
Najstabilniji klub u državi doveli do propasti i svi se usutili u upravi kontajuci nabili smo Vinka i Hadziju i sada je sve super.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 maj 2021, 13:55

benko21 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:52
HeraklitMracni je napisao/la:
trci on ka Vrapcicima
Zna li iko gdje zakrzljala spodoba sad stanuje? Nekad je u mom komsiluku iznajmljivao garazu dok je vozio Passat CC.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 maj 2021, 13:58

Najjače je ovo javno osuđivanje na zvanicnoj stranici, a ne osuđuju javno rumenog sto je klub sjebo za 800 000...majku im lopovsku svima...
12. igrač kluba iz Titove 38b

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 maj 2021, 13:59

holyman je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:38
holyman je napisao/la:
24 maj 2021, 13:21
Klub se probao udaljiti od takozvanih legendi i to apsolutno podrzavam, ali od navijaca nije i nece uspjeti nikad. Tako ti je to na citavoj planeti. Navijaci su jedini koji opstaju i ne mjenjaju klubove. Netransparentan rad, zakasnjele odluke u svakoj situaciji i mnogo mutni poslovi su neki od razloga da gledamo ovo sto se desava. Svi cete da letite
Zasto bas sad kad je citav svijet u katastrofalnon financiskoj organizacion situaci, zasto sad kad je stadion nakon 75 godina dosao u nase ruke, i to u ruke koje nisu svezane vec ruke koje ga mogu i javno je receno hoce dovest u 4 tu kategoriju. Sto bas sad kad imamo mogucnost osvoit kup. Zeli te cele bajramovic husare i pm po klubu..

Dali su HZ zastitile klub, sa ovim cinom, ili je zastita trebala se trazit pred savezom pa i uefom i fifom..

Da bilo je kurcibolje bilo je ne zalaganja bilo je lose igre, al dovoljno smo bili kvalitetni da odbranimo DK, al savez je odlucio prvaka.

Ista stvar se desila

Leotara
Onaj drugi srbski klub sto nepistoji vise zaboravio sam ime
Brotnjo
Zrinjski

Kako ci presjednik dolazi tako klubovi bivaju prvaci

M tel generalni sponzor lige i borca i reprezentacije i to postao kad je vico postao presjednik.
Kazes vico dodik ni ujednom trenutku nisu pomislili da se bore za titulu, a kad su vidjeli da smo u radulu onda nas poklopili. Dali borac bas ima tako losu ekipu da nemoze nas dobit na kosevu. Pogledaj prvu utakmicu 4-2 pogledaj i utakmicu u bl. U obje utakmice su vidili u bl dva puta..

13 bodova poraz od borca te stavlja na +10.

Imas tezi raspored imas sliucajeve bjeljina pa velez pa sbpa zrinjski gdje sudija daje 5 (7) bodova borcu

Pa imas velez pa zrnjski pa tc gdje ti sudija uzima 5 bodova

Pa crveni pa zuti pa nema suspenzije vranjesa ilu trenera sb

I NA KRAJU STO NIKO NE PISE OVDE DUG BORCA PREMA GOLMANU GDJE SMO TREBALI POBJEDIT 3:0 za zelenim stolom sto bi nama islo u korist u u medju omjerma itd itd.

To sto borac nije razmisljo do 5 kola u nastavku o tituli to je zato sto nije mogao znat kakocemo mi igrat al da je planiran scenarijo da ce se gurat i dato do znanja igracima borca da ce imat 12 igraca u savezu jeste sto mnogo vise znaci nego ovde sto se pise

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 maj 2021, 14:00

Hztesanj je napisao/la:
24 maj 2021, 13:58
Najjače je ovo javno osuđivanje na zvanicnoj stranici, a ne osuđuju javno rumenog sto je klub sjebo za 800 000...majku im lopovsku svima...
Moras ih razumjeti, pod stresom su pa ne znaju sta pisu. Yebem li im rod i porijeklo.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 24 maj 2021, 14:01

Tatamata1946 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:54

Ali nije uredu da ljudima kasne plate a imas najveci budjet u ligi. Nije uredu ni da ti ljudi zbog toga bojkotuju tvoj klub kojeg volis i zivis za njega jer neko nije znao rasporediti pare a za to je masno placen. Normalno da navijacima prekipi jer igraci tvrde da je problem sto nemaju plata. Opet neki navijaci koji imaju mjesecno hiljadu ne mogu da shvate da neko bojkotuje njegov klub jer mu kasni plata mjesec-dva koja iznosi 10 hiljada.
I na kraju deblji kraj izvukose i igraci i navijaci a oni koji dijele pare otisli s radnog mjesta do daljnjeg a dnevnice kapaju i raste dug kluba. I opet oni su gospoda za neke a ovi sto imaju jedva hiljadu mjesecno i placaju karte i ostale artikle iz kluba su budale sto se nerviraju i sta se oni petljaju
+1
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 24 maj 2021, 14:02

Hztesanj je napisao/la:
24 maj 2021, 13:58
Nestadose uhljebi koji su ovdje danonocno branili rumeno smeće sto se utali sa Seatima.

Sve se ovo davno spominjalo da ce doci na naplatu, i evo dođe, a miševi se posakrivaše u rupice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 24 maj 2021, 14:03

NisamInSajder je napisao/la:
24 maj 2021, 14:01
Tatamata1946 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:54

+1
+1
ORIGINAL 1987

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 14:05

24 maj 2021, 13:55
:opaopa:
holyman je napisao/la:

Borac je Guran od strane Vice ali mi smo sami sebe izgurali i izblamirali se.
Nismo gola dali iz utakmice u utakmicu i nešto govorimo da nas je neko drugi yebo.
Vazda neko drugi kriv.
Ja sam vazda realan bio, davao sam podršku Vinku ali kada nije išlo nije i sada kažem isto sami smo sebi krivi a ne neki Vico, Borac,Dodik,Masoni, tornada, korona i šta ja znam već.
Najstabilniji klub u državi doveli do propasti i svi se usutili u upravi kontajuci nabili smo Vinka i Hadziju i sada je sve super.
Pa to je bas ono kada ne uputimo radniku udarac na gol 90 minuta i u 2 minute preokrenemo na 2-1. Vidjelo se da je svaka pobjeda na individualni kvalitet, da vinkovog udjela u pobjedi nema, ali dzaba, odmah svima zamazane oci tom pobjedom, odmah smo najjaci a mene napadali jer mi "bilo krivo" sto smo pobjedili. Tipicni bosnjo ne vidi dalje ispred nosa.
NEMA NAZAD

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 24 maj 2021, 14:05

Arnelv52 je napisao/la:
24 maj 2021, 13:40
To što neko sebe zove navijačem ne proizvodi nikakva posebna prava. Nigdje ne piše da ti ako si navijač možeš upadati na treninge, nigdje ne piše da te neko nešto pita ako si navijač, nigdje ne piše da imaš ikakve posebne povlastivce osim onih koje ti je klub, po svojoj želji, omogućio. Tvoje je da dodješ na stadion, mašeš zastavicom i kad naši imaju loptu vičeš: "Go, Sarajevo, go!" I tu se tvoja prava završavaju.

To što neko razbija tv po kući, brže stari ili bilo šta drugo to nije problem kluba nego vlastiti problem i treba sam da se nauči bolje nositi sa životom.
A gdje je poštovanje za navijače koji kišnu na tribini, idu na gostovanja, kupuju u fan shopu, zive za klub???
De ne prdi glupostima " go go Sarajevo".
Gdje su igrači pa da kažu e dosta više nismo zaslužili primanja mi se sami odričemo zbog loših rezultata. Gdje je uprava koja se proziva a ta ista uprava imala je bezuslovnu podršku???
Okey ne treba udarati ali treba ih na sve načine bojkotovati, sve što se tiče kluba bojkotovat dok se ne riješi situacija.
Žive za klub je naša patetika. Bosanci volimo da patetišemo pa je i to "živim za klub" dio istog folklora i tradicije. Vjeruj mi da bi klub kao klub bio najsretniji da svi živimo za sebe i svoju porodicu jer bi od toga naš klub imao najveće koristi.

Sponzorski ugovori su u pravilu najveći prihodi fudbalskog kluba a sponzor kad dodje prvo što gleda je koliko ima navijača a drugo što gleda je koliko je dubok džep tih navijača. Beko će ti dati dobre pare da ga reklamiraš jer Beko na veš mašini zaradi dobre pare pa mu nije teško da i tvojih par procenata ugura negdje u prodajnu cijenu.

A Beko veš mašinu neće kupiti ovakvi kao ovi momci koji su upali na stadion. Njima vjerovatno i dalje mama pere veš kod kuće. Firmi Beko ima smisla da pokaže veš mašinu nekom ko ima posao, porodicu i živi za sebe i tu porodicu.

To je direktna finansijska šteta koju takvi navijači nanose našem klubu misleći da se cijeli klub vrti oko njih.

A uprava, igrači... ima direktor, upravni odbor pa zatim skupština. To se ne rješava na ulici.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 maj 2021, 14:06

Sta nam napravise gabor sabra uprava predvodjena vaginkom. Iz sramote u sramotu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 maj 2021, 14:06

Samo ja mislim da je ovaj danas upad na trening tek početak šta bi još moglo tu da bude...
Uglavnom slijedi težak period
12. igrač kluba iz Titove 38b

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, keli, kogmagie46, MokraKifla, Vanja8 i 82 gosta.