FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli ti demagoga da ono žali onoga koji ce do kraja mjeseca uzeti 50-60milja koje nije ni u snu zaradio jos se sepuri.Branite vi jel ove sto nam priredise ovu smijuriju?Odes na 2-3utakmice derbi i europu eventualno kupis clansku ili neku sitnicu ali uglavnom palamudis preko tastature daleko od svega,i ti bi kao trebao biti mjerodavan osudjivati ovaj potez onih koji su tu uvijek bili.i h dobru i zlu i po kisi snjegu itd...
Ja sam sinoc pisao ako je neko upratio, da se ovo sprema, ona budala mi tako sinoc rece, da su pripreme u toku, i tako i bi na kraju..Ja sam se nadao da je to suplja, da nece biti nasilja, ali ybg, najgore mi je radi renomea kluba sto se ovo desava

Bilo je ovoga i vani, ali u ovoj situaciji kod nas mislim da ce biti kontraproduktivno. Sutra ce neko potencijalno dobro pojacanje vidjeti ovo. Ko god dodje da igra za nas kaze jedva ceka da zaigra pred navijacima i ti isti vjerni navijaci ulete na trening. Ako ce se ikome paliti šamari onda to zasluzuju ljudi koji su donosili odluke unutar kluba, kao i svi iz NFSBIH. Zavisi je li tacna informacija, ali mi je isto smijesno ako je istina da su samo Hodzic i Jukic lose prosli. Igraju lose to stoji, Hodzic jos gore od Jukica jer ovaj ne dobija cesto priliku, ali svejedno. Pidro, Velkoski, PEJOVIC, Susic, Hebibovic i mnogi drugi, svi su oni katastrofa. Ne znam je li sabotaza ili nesto drugo razlog lose igre, ali ovako cemo samo ostati osakaceni u finalu kupa. Summa summarum pojedini igraci jesu ti koji igraju lose, ali za cjelokupnu situaciju u klubu ima mnogo mnogo mnogo vecih krivaca od njih.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 24 maj 2021, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jasta i Sporting ove sezone uze tituluvedinjo98 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:26
Bilo je ovoga i vani, ali u ovoj situaciji kod nas mislim da ce biti kontraproduktivno. Sutra ce neko potencijalno dobro pojacanje vidjeti ovo. Ko god dodje da igra za nas kaze jedva ceka da zaigra pred navijacima i ti isti vjerni navijaci ulete na trening. Ako ce se ikome paliti šamari onda to zasluzuju ljudi koji su donosili odluke unutar kluba, kao i svi iz NFSBIH. Zavisi je li tacno, ali mi je isto smijesno ako je istina da su samo Hodzic i Jukic lose prosli. Igraju lose to stoji, Hodzic jos gore od Jukica jer ovaj ne dobija cesto priliku, ali svejedno. Pidro, Velkoski, PEJOVIC, Susic, Hebibovic i mnogi drugi, svi su oni katastrofa. Ne znam je li sabotaza ili nesto drugo razlog lose igre, ali ovako cemo samo ostati osakaceni u finalu kupa. Summa summarum pojedini igraci jesu ti koji igraju lose, ali za cjelokupnu situaciju u klubu ima mnogo mnogo mnogo vecih krivaca od njih.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Prodaš li navedene znači odmah ti trebaju tri igrača u prvoj postavi.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:23Koje kradje, su se desile.Tatamata1946 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:10A sta ti podrzavas da se neko bogati preko kluba i za svoj (ne)rad bude pohvaljen.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:19
Znaci ti u svakon slucaju podrzavas nasilje i udaranje, demonstriranje neke sile i sl?
Mozes li nam samo jos reci gdje si to naucio, na ulici, u kuci, jesi li ti tukao djevojku/zenu i tako?
Kod nas se naucilo u svim oblastima da pare nestanu i nikom nista. Pa hocete li ikad doci pameti?
Kad su bili oni veliki protesti svi su okrivili huligane sto su izgorile neke historijske knjige i nikom nista nastavili se po starom u drzavi. Tako se i zavrsise protesti, prica otisla u drugom pravcu. Niko nista ne odgovara u drzavi za kradje ali svi su okrivili ove huligane i slozili se da do tog nije trebalo doci
830 hiljada maraka dug kad imas skupu ekipu i zadesite korona a ne izgubis nijednog igraca radi toga. Nijedan igrac nije koristio sindikat dobili sve licence, 0 km od ulaznica gubitak i ono malo sadake sto smo dobivali od sponzora i 830 k marak duga.
Mi vec kroz ligu imamo 320 k km da naplatimo igranjem u evropi minimum da odma ispadnemo u prvom klu jos 300 k km to je 630 k km sto moze da isplati svav dug sto imamo na plate igracima. Prodajom kove djokanovica milicevica i oslobadjanjem budzeta od igraca koji ne zadovoljavaju i dovodjenjem dobri pojacanja opet cemo bit glavni konkurenti za titulu i bices na pozitivnoj nuli u najgorem slucaju u minusu od 500-600 k km sto nemoze niko u bh osim borca kojeg drzava dodik finansira radi glasova a ni to nebi pomoglo da vico neradi sto je vec u 3 mjeseca voadanja totalno doveo prvenstvo u pitanje
Obzirom kako dovodimo, pod velikim znakom pitanja.
Dosta je ovih kojima ističe ugovor....tu imaš par igrača kojih će se lagano biti riješiti jer su realno višak.
Sad ostaje da se vidi hoće li i biti tako.
Ove ostale koji bi mogli biti višak moraš ili trpiti ili slati negdje na posudbu do isteka ugovora.
Od svih navedenih prihoda moraš dati tekuće zaostale plate i platiti sve obaveze, znači ostane ti krompir.
Vidjećemo dokle će se stići u Evropi. Mogu se fine pare uzeti od KL.
Koševo Zapad
- 19BordoBijeli46
Ako budu davali 100% od sebe,I ne budu sebe stavljali isored kluba,nece biti Marisana,vec podrska navijaca.vedinjo98 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:26
Bilo je ovoga i vani, ali u ovoj situaciji kod nas mislim da ce biti kontraproduktivno. Sutra ce neko potencijalno dobro pojacanje vidjeti ovo. Ko god dodje da igra za nas kaze jedva ceka da zaigra pred navijacima i ti isti vjerni navijaci ulete na trening. Ako ce se ikome paliti šamari onda to zasluzuju ljudi koji su donosili odluke unutar kluba, kao i svi iz NFSBIH. Zavisi je li tacna informacija, ali mi je isto smijesno ako je istina da su samo Hodzic i Jukic lose prosli. Igraju lose to stoji, Hodzic jos gore od Jukica jer ovaj ne dobija cesto priliku, ali svejedno. Pidro, Velkoski, PEJOVIC, Susic, Hebibovic i mnogi drugi, svi su oni katastrofa. Ne znam je li sabotaza ili nesto drugo razlog lose igre, ali ovako cemo samo ostati osakaceni u finalu kupa. Summa summarum pojedini igraci jesu ti koji igraju lose, ali za cjelokupnu situaciju u klubu ima mnogo mnogo mnogo vecih krivaca od njih.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Protiv upada moze biti samo najveci neprijatelj kluba ili sabrin vaginolizac. A dobro sam zapamtio nickove za buduce diskusije. IP vam vjerovatno iz simin hana.
NEMA NAZAD
Tvoje Delije bi igrače na onaj tenk povješale da se slikaju s tobm, da su ovako prokockali osvojenu titulu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To potencijalno pojačanje ako bude pojačanje neće imati ovakav tretman, uostalom ni Hodžić ni Jukić nisu dobili to striktno zbog loše igre nego sto su glumili mangupe jutros(naročito Hodžić)vedinjo98 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:26
12. igrač kluba iz Titove 38b
- feniksptica
- Kontakt:
Smijesan si postao s tom mrznjom.joker90 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:29Tvoje Delije bi igrače na onaj tenk povješale da se slikaju s tobm, da su ovako prokockali osvojenu titulu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SarajevoForza
- Kontakt:
Jel moguce da se pokusava stvoriti slika il si za ovu upravu il si za husrefa, rundu, zeku i co. Analogno anamo onima amar/miske. Znaci ako si protiv ovih ubleha iz uprave koji su nam zadali udarac od kojeg cemo se tesko oporaviti, odmah si za mahalu, a nikako da zelis normalno, transparentno funkcionisanje kluba
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako će dobiti porciju kada ne treniraju, kažu da je Tino u Splitu.. ovako je isto počeo u Hajduku pa su ga navijači presretali u gradu, sutradan postao daleko najbolji igrač HNL-a.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Neće ti nista reci, jer sad sjede negdje i fale jedan drugog kako su ih nalupali, stoka. Klub treba da zastiti, od ovakvih, sebe a i igrače. Niko ne opravdava gubljenje 13 bodova. Ali ko si da bijes nekoga? Ovde se cijeli Nogometni savez ukljucio da Sarajevo ne osvoji nista, a oni iz sudiski organizacija i raznih fukcija, koje kao predstavljaju Kanton Sarajevo, su direktno ucestvovali u namjestanju utakmica. Sto ti silni navijaci njima ne rekose nesto.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Ubjedjen sam da je ovo isplanirano da ne osvojimo KUP, svaka cast vrsiocima radnje
Evo i oni tebe selame!
Samo od ovih ko ja su gore ulizice ko ti što idu u legla četništva i aplaudiraju i slikaju se tamo, **** bez ponosa ikakvog.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:30Smijesan si postao s tom mrznjom.joker90 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:29Tvoje Delije bi igrače na onaj tenk povješale da se slikaju s tobm, da su ovako prokockali osvojenu titulu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tačnije ako su svjesni svog kvaliteta a la Hodzic, Krle, Hebib i ostali "magovi" naravno da nece doci jer ce dobiti po pici. I bolje neka se tako razmislja. Bravo HORDE po milioniti put, ljubi vas brat.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:28Ako budu davali 100% od sebe,I ne budu sebe stavljali isored kluba,nece biti Marisana,vec podrska navijaca.vedinjo98 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:26
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
SAMO DOĐITE NA TRENING I VAS ISTO!
Ukupno postova:obrijanopile je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:33Neće ti nista reci, jer sad sjede negdje i fale jedan drugog kako su ih nalupali, stoka. Klub treba da zastiti, od ovakvih, sebe a i igrače. Niko ne opravdava gubljenje 13 bodova. Ali ko si da bijes nekoga? Ovde se cijeli Nogometni savez ukljucio da Sarajevo ne osvoji nista, a oni iz sudiski organizacija i raznih fukcija, koje kao predstavljaju Kanton Sarajevo, su direktno ucestvovali u namjestanju utakmica. Sto ti silni navijaci njima ne rekose nesto.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Ubjedjen sam da je ovo isplanirano da ne osvojimo KUP, svaka cast vrsiocima radnje
2 | Pretraži postove korisnika/ca
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Trebaju mjenjati to kvartalno placanje plata. Plati ljudima svaki mjesec i zdravo. Ili ono kasnjenje polaska na pripreme...
Kazu cekaju se pare iz Vijetnama. Pa posudi dok dodju pare pa kasnije vrati ali izbjegni probleme koji nas na kraju puno kostaju
Kazu cekaju se pare iz Vijetnama. Pa posudi dok dodju pare pa kasnije vrati ali izbjegni probleme koji nas na kraju puno kostaju
-
- Kontakt:
Uprava mora shvatiti da su navijaci mnogo bitni, ne trebaju navijaci da vode klub al moras pronaci nacin da imas dobar odnos s navijacima. Tako i s onom publikom koja nije u navijackom fazonu, tako i sa bivsim igracima, s ljudima koji te okružuju. Ovi su s svima zakuhali s navijacima, s roditeljima, s novinarima, s savezom ni s kim dobar odnos nemaju. Ko ce ih podrzati sad kad ne ide?? Da su pravi svi bi mi stali iza uprave al ovako ne.
- feniksptica
- Kontakt:
Ko je ba ulizica. Jesi svjestan koliko pojma nemas. Pa dok ste svi sutili preko zime samo smo nas 2-3 pisali da to nista ne valja da Hadzija mora ic da moraju doc bolji igraci i da ce bit kasno na ljeto. Sto ste tad svi sutili, tad je trebalo pritisnut i stisnut na vrijeme. Nego ste i vi bili zaludjeni bodovnom prednoscu. Nego vi ne razmisljate na duze staze nego samo sad i u ovom trenutku. Sad ga mozes **** svakako, steta je nacinjena. Nista pozitivno od ovog neces imatjoker90 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:33Samo od ovih ko ja su gore ulizice ko ti što idu u legla četništva i aplaudiraju i slikaju se tamo, **** bez ponosa ikakvog.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, crnehorde, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83, napoleon72 i 33 gosta.