FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Feridaga
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Feridaga » 24 maj 2021, 14:25

Zamisli ti demagoga da ono žali onoga koji ce do kraja mjeseca uzeti 50-60milja koje nije ni u snu zaradio jos se sepuri.Branite vi jel ove sto nam priredise ovu smijuriju?Odes na 2-3utakmice derbi i europu eventualno kupis clansku ili neku sitnicu ali uglavnom palamudis preko tastature daleko od svega,i ti bi kao trebao biti mjerodavan osudjivati ovaj potez onih koji su tu uvijek bili.i h dobru i zlu i po kisi snjegu itd...

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 24 maj 2021, 14:25

Ja sam sinoc pisao ako je neko upratio, da se ovo sprema, ona budala mi tako sinoc rece, da su pripreme u toku, i tako i bi na kraju..Ja sam se nadao da je to suplja, da nece biti nasilja, ali ybg, najgore mi je radi renomea kluba sto se ovo desava

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 24 maj 2021, 14:26

slika

Bilo je ovoga i vani, ali u ovoj situaciji kod nas mislim da ce biti kontraproduktivno. Sutra ce neko potencijalno dobro pojacanje vidjeti ovo. Ko god dodje da igra za nas kaze jedva ceka da zaigra pred navijacima i ti isti vjerni navijaci ulete na trening. Ako ce se ikome paliti šamari onda to zasluzuju ljudi koji su donosili odluke unutar kluba, kao i svi iz NFSBIH. Zavisi je li tacna informacija, ali mi je isto smijesno ako je istina da su samo Hodzic i Jukic lose prosli. Igraju lose to stoji, Hodzic jos gore od Jukica jer ovaj ne dobija cesto priliku, ali svejedno. Pidro, Velkoski, PEJOVIC, Susic, Hebibovic i mnogi drugi, svi su oni katastrofa. Ne znam je li sabotaza ili nesto drugo razlog lose igre, ali ovako cemo samo ostati osakaceni u finalu kupa. Summa summarum pojedini igraci jesu ti koji igraju lose, ali za cjelokupnu situaciju u klubu ima mnogo mnogo mnogo vecih krivaca od njih.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 24 maj 2021, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 maj 2021, 14:27

vedinjo98 je napisao/la:
24 maj 2021, 14:26
slika

Bilo je ovoga i vani, ali u ovoj situaciji kod nas mislim da ce biti kontraproduktivno. Sutra ce neko potencijalno dobro pojacanje vidjeti ovo. Ko god dodje da igra za nas kaze jedva ceka da zaigra pred navijacima i ti isti vjerni navijaci ulete na trening. Ako ce se ikome paliti šamari onda to zasluzuju ljudi koji su donosili odluke unutar kluba, kao i svi iz NFSBIH. Zavisi je li tacno, ali mi je isto smijesno ako je istina da su samo Hodzic i Jukic lose prosli. Igraju lose to stoji, Hodzic jos gore od Jukica jer ovaj ne dobija cesto priliku, ali svejedno. Pidro, Velkoski, PEJOVIC, Susic, Hebibovic i mnogi drugi, svi su oni katastrofa. Ne znam je li sabotaza ili nesto drugo razlog lose igre, ali ovako cemo samo ostati osakaceni u finalu kupa. Summa summarum pojedini igraci jesu ti koji igraju lose, ali za cjelokupnu situaciju u klubu ima mnogo mnogo mnogo vecih krivaca od njih.
Jasta i Sporting ove sezone uze titulu
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 maj 2021, 14:28

Pitar6785 je napisao/la:
24 maj 2021, 14:23
Tatamata1946 je napisao/la:
24 maj 2021, 14:10
JavierBosnia je napisao/la:
24 maj 2021, 13:19

Znaci ti u svakon slucaju podrzavas nasilje i udaranje, demonstriranje neke sile i sl?

Mozes li nam samo jos reci gdje si to naucio, na ulici, u kuci, jesi li ti tukao djevojku/zenu i tako?
A sta ti podrzavas da se neko bogati preko kluba i za svoj (ne)rad bude pohvaljen.
Kod nas se naucilo u svim oblastima da pare nestanu i nikom nista. Pa hocete li ikad doci pameti?

Kad su bili oni veliki protesti svi su okrivili huligane sto su izgorile neke historijske knjige i nikom nista nastavili se po starom u drzavi. Tako se i zavrsise protesti, prica otisla u drugom pravcu. Niko nista ne odgovara u drzavi za kradje ali svi su okrivili ove huligane i slozili se da do tog nije trebalo doci
Koje kradje, su se desile.

830 hiljada maraka dug kad imas skupu ekipu i zadesite korona a ne izgubis nijednog igraca radi toga. Nijedan igrac nije koristio sindikat dobili sve licence, 0 km od ulaznica gubitak i ono malo sadake sto smo dobivali od sponzora i 830 k marak duga.

Mi vec kroz ligu imamo 320 k km da naplatimo igranjem u evropi minimum da odma ispadnemo u prvom klu jos 300 k km to je 630 k km sto moze da isplati svav dug sto imamo na plate igracima. Prodajom kove djokanovica milicevica i oslobadjanjem budzeta od igraca koji ne zadovoljavaju i dovodjenjem dobri pojacanja opet cemo bit glavni konkurenti za titulu i bices na pozitivnoj nuli u najgorem slucaju u minusu od 500-600 k km sto nemoze niko u bh osim borca kojeg drzava dodik finansira radi glasova a ni to nebi pomoglo da vico neradi sto je vec u 3 mjeseca voadanja totalno doveo prvenstvo u pitanje
Prodaš li navedene znači odmah ti trebaju tri igrača u prvoj postavi.
Obzirom kako dovodimo, pod velikim znakom pitanja.
Dosta je ovih kojima ističe ugovor....tu imaš par igrača kojih će se lagano biti riješiti jer su realno višak.
Sad ostaje da se vidi hoće li i biti tako.
Ove ostale koji bi mogli biti višak moraš ili trpiti ili slati negdje na posudbu do isteka ugovora.
Od svih navedenih prihoda moraš dati tekuće zaostale plate i platiti sve obaveze, znači ostane ti krompir.
Vidjećemo dokle će se stići u Evropi. Mogu se fine pare uzeti od KL.
Koševo Zapad

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 24 maj 2021, 14:28

vedinjo98 je napisao/la:
slika

Bilo je ovoga i vani, ali u ovoj situaciji kod nas mislim da ce biti kontraproduktivno. Sutra ce neko potencijalno dobro pojacanje vidjeti ovo. Ko god dodje da igra za nas kaze jedva ceka da zaigra pred navijacima i ti isti vjerni navijaci ulete na trening. Ako ce se ikome paliti šamari onda to zasluzuju ljudi koji su donosili odluke unutar kluba, kao i svi iz NFSBIH. Zavisi je li tacna informacija, ali mi je isto smijesno ako je istina da su samo Hodzic i Jukic lose prosli. Igraju lose to stoji, Hodzic jos gore od Jukica jer ovaj ne dobija cesto priliku, ali svejedno. Pidro, Velkoski, PEJOVIC, Susic, Hebibovic i mnogi drugi, svi su oni katastrofa. Ne znam je li sabotaza ili nesto drugo razlog lose igre, ali ovako cemo samo ostati osakaceni u finalu kupa. Summa summarum pojedini igraci jesu ti koji igraju lose, ali za cjelokupnu situaciju u klubu ima mnogo mnogo mnogo vecih krivaca od njih.
Ako budu davali 100% od sebe,I ne budu sebe stavljali isored kluba,nece biti Marisana,vec podrska navijaca.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 14:29

Protiv upada moze biti samo najveci neprijatelj kluba ili sabrin vaginolizac. A dobro sam zapamtio nickove za buduce diskusije. IP vam vjerovatno iz simin hana.
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 maj 2021, 14:29

feniksptica je napisao/la:
24 maj 2021, 14:24
I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Tvoje Delije bi igrače na onaj tenk povješale da se slikaju s tobm, da su ovako prokockali osvojenu titulu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 maj 2021, 14:30

vedinjo98 je napisao/la:
slika

To potencijalno pojačanje ako bude pojačanje neće imati ovakav tretman, uostalom ni Hodžić ni Jukić nisu dobili to striktno zbog loše igre nego sto su glumili mangupe jutros(naročito Hodžić)
12. igrač kluba iz Titove 38b

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 maj 2021, 14:30

joker90 je napisao/la:
24 maj 2021, 14:29
I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Tvoje Delije bi igrače na onaj tenk povješale da se slikaju s tobm, da su ovako prokockali osvojenu titulu.
Smijesan si postao s tom mrznjom.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 24 maj 2021, 14:32

Jel moguce da se pokusava stvoriti slika il si za ovu upravu il si za husrefa, rundu, zeku i co. Analogno anamo onima amar/miske. Znaci ako si protiv ovih ubleha iz uprave koji su nam zadali udarac od kojeg cemo se tesko oporaviti, odmah si za mahalu, a nikako da zelis normalno, transparentno funkcionisanje kluba
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2021, 14:32

joker90 je napisao/la:
Degenek opravdan, jedino tajming loš, trebao se bar kup sačekati, pa onda degenečit levate do kraja godine. Valjda Slino Sušić i Peja dobiju porciju, oni su je jedino zaslužili onako s apetitom.
Kako će dobiti porciju kada ne treniraju, kažu da je Tino u Splitu.. ovako je isto počeo u Hajduku pa su ga navijači presretali u gradu, sutradan postao daleko najbolji igrač HNL-a.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 24 maj 2021, 14:33

Neće ti nista reci, jer sad sjede negdje i fale jedan drugog kako su ih nalupali, stoka. Klub treba da zastiti, od ovakvih, sebe a i igrače. Niko ne opravdava gubljenje 13 bodova. Ali ko si da bijes nekoga? Ovde se cijeli Nogometni savez ukljucio da Sarajevo ne osvoji nista, a oni iz sudiski organizacija i raznih fukcija, koje kao predstavljaju Kanton Sarajevo, su direktno ucestvovali u namjestanju utakmica. Sto ti silni navijaci njima ne rekose nesto.
Ubjedjen sam da je ovo isplanirano da ne osvojimo KUP, svaka cast vrsiocima radnje
Evo i oni tebe selame!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 maj 2021, 14:33

24 maj 2021, 14:30
joker90 je napisao/la:
Samo od ovih ko ja su gore ulizice ko ti što idu u legla četništva i aplaudiraju i slikaju se tamo, **** bez ponosa ikakvog.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 maj 2021, 14:33

19BordoBijeli46 je napisao/la:
24 maj 2021, 14:28
vedinjo98 je napisao/la:
slika

Ako budu davali 100% od sebe,I ne budu sebe stavljali isored kluba,nece biti Marisana,vec podrska navijaca.
Tačnije ako su svjesni svog kvaliteta a la Hodzic, Krle, Hebib i ostali "magovi" naravno da nece doci jer ce dobiti po pici. I bolje neka se tako razmislja. Bravo HORDE po milioniti put, ljubi vas brat.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 24 maj 2021, 14:35

SAMO DOĐITE NA TRENING I VAS ISTO!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 14:36

obrijanopile je napisao/la:
24 maj 2021, 14:33
Neće ti nista reci, jer sad sjede negdje i fale jedan drugog kako su ih nalupali, stoka. Klub treba da zastiti, od ovakvih, sebe a i igrače. Niko ne opravdava gubljenje 13 bodova. Ali ko si da bijes nekoga? Ovde se cijeli Nogometni savez ukljucio da Sarajevo ne osvoji nista, a oni iz sudiski organizacija i raznih fukcija, koje kao predstavljaju Kanton Sarajevo, su direktno ucestvovali u namjestanju utakmica. Sto ti silni navijaci njima ne rekose nesto.
Ubjedjen sam da je ovo isplanirano da ne osvojimo KUP, svaka cast vrsiocima radnje
Ukupno postova:
2 | Pretraži postove korisnika/ca
NEMA NAZAD

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 24 maj 2021, 14:36

Trebaju mjenjati to kvartalno placanje plata. Plati ljudima svaki mjesec i zdravo. Ili ono kasnjenje polaska na pripreme...
Kazu cekaju se pare iz Vijetnama. Pa posudi dok dodju pare pa kasnije vrati ali izbjegni probleme koji nas na kraju puno kostaju

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2021, 14:37

Uprava mora shvatiti da su navijaci mnogo bitni, ne trebaju navijaci da vode klub al moras pronaci nacin da imas dobar odnos s navijacima. Tako i s onom publikom koja nije u navijackom fazonu, tako i sa bivsim igracima, s ljudima koji te okružuju. Ovi su s svima zakuhali s navijacima, s roditeljima, s novinarima, s savezom ni s kim dobar odnos nemaju. Ko ce ih podrzati sad kad ne ide?? Da su pravi svi bi mi stali iza uprave al ovako ne.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 maj 2021, 14:37

joker90 je napisao/la:
24 maj 2021, 14:33
24 maj 2021, 14:30
joker90 je napisao/la:

Samo od ovih ko ja su gore ulizice ko ti što idu u legla četništva i aplaudiraju i slikaju se tamo, **** bez ponosa ikakvog.
Ko je ba ulizica. Jesi svjestan koliko pojma nemas. Pa dok ste svi sutili preko zime samo smo nas 2-3 pisali da to nista ne valja da Hadzija mora ic da moraju doc bolji igraci i da ce bit kasno na ljeto. Sto ste tad svi sutili, tad je trebalo pritisnut i stisnut na vrijeme. Nego ste i vi bili zaludjeni bodovnom prednoscu. Nego vi ne razmisljate na duze staze nego samo sad i u ovom trenutku. Sad ga mozes **** svakako, steta je nacinjena. Nista pozitivno od ovog neces imat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, crnehorde, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mosarajvosa83, napoleon72 i 33 gosta.