FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbolja uprava 6 mjeseci nije platila igrace i kad su trebali da ih zasitete ne javljaju se na telefon. E svaka cast, bas su najbolji
Svaka cast Hordama, samo mi je krivo sto pjevac nije bio tu da i on fasuje. Sabrina je obecala transparentnost na jednoj od press konferencija, a ne smije da odgovori navijacima na otvoreno pismo pa se onda cudi i pise naka slagirana saopstenja. Ona je blago receno nesposobna za ovaku funkciju i treba sama da da ostavku da ne bi bila otjerana, a bice ako ne ode sama
Ovo je bilo 2018. Uzeli su titulu ove godine. Znaci mi smo po ovome 2024. pred Vjecnom.Aduka87 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:27Jasta i Sporting ove sezone uze tituluvedinjo98 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:26
Bilo je ovoga i vani, ali u ovoj situaciji kod nas mislim da ce biti kontraproduktivno. Sutra ce neko potencijalno dobro pojacanje vidjeti ovo. Ko god dodje da igra za nas kaze jedva ceka da zaigra pred navijacima i ti isti vjerni navijaci ulete na trening. Ako ce se ikome paliti šamari onda to zasluzuju ljudi koji su donosili odluke unutar kluba, kao i svi iz NFSBIH. Zavisi je li tacno, ali mi je isto smijesno ako je istina da su samo Hodzic i Jukic lose prosli. Igraju lose to stoji, Hodzic jos gore od Jukica jer ovaj ne dobija cesto priliku, ali svejedno. Pidro, Velkoski, PEJOVIC, Susic, Hebibovic i mnogi drugi, svi su oni katastrofa. Ne znam je li sabotaza ili nesto drugo razlog lose igre, ali ovako cemo samo ostati osakaceni u finalu kupa. Summa summarum pojedini igraci jesu ti koji igraju lose, ali za cjelokupnu situaciju u klubu ima mnogo mnogo mnogo vecih krivaca od njih.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
Sad se sjetih da na zimu kad sam trazio da Emir ide i ti si me ismijavao. A sad trazis da idu svi redom..de dozovi se malo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sabrina je bivsa, slicno kao i Dino nakon "pisma podrske". Nadamo se samo da ce to biti cim prije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sljedeci put ce uprava svoje pusiqurce s ovog foruma pozvati da stite igrace.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 15:02Najbolja uprava 6 mjeseci nije platila igrace i kad su trebali da ih zasitete ne javljaju se na telefon. E svaka cast, bas su najbolji
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Pustite se sile i suplje. Ako nekoga od vas na poslu kaznjavaju batinama recite pa cemo se organizovati da tu firmu ugasimo. A bilo kakva upotreba sile nakon svega sto smo prezivjeli i prozivjeli u zadnjih 30 nema opravdanja.
Kad imas tako dobru memoriju, trebao si se sjetiti svih desavanja na Marakani prije nego sto si otisao da pratis Zvezdu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 15:05Sad se sjetih da na zimu kad sam trazio da Emir ide i ti si me ismijavao. A sad trazis da idu svi redom..de dozovi se malo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Apsolutno podržavam ovaj čin, ionako nas voze u provaliju, ovo neka bude šlag na tortu 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ja, i? Je li to znaci da sam bot ili mozda, glavom i bradom, Sabrina ? Ti si, kada si se prvi put logovao, odmah imao 1000 postova?holyman je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:36Ukupno postova:obrijanopile je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:33Neće ti nista reci, jer sad sjede negdje i fale jedan drugog kako su ih nalupali, stoka. Klub treba da zastiti, od ovakvih, sebe a i igrače. Niko ne opravdava gubljenje 13 bodova. Ali ko si da bijes nekoga? Ovde se cijeli Nogometni savez ukljucio da Sarajevo ne osvoji nista, a oni iz sudiski organizacija i raznih fukcija, koje kao predstavljaju Kanton Sarajevo, su direktno ucestvovali u namjestanju utakmica. Sto ti silni navijaci njima ne rekose nesto.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24I hoce l rec Horde koga su udarile il ih je stid ? Upravu krivim sto ne imenuje trenera i SD. Ogromne greske
Ubjedjen sam da je ovo isplanirano da ne osvojimo KUP, svaka cast vrsiocima radnje
2 | Pretraži postove korisnika/ca
P.S. evo ga treci
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 24 maj 2021, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Današnji potez navijača u startu osuđujem.
Nije to pravi način, nije zbog više razloga.
Ova uprava nije to zaslužila, trebali su biti prvi, znam da su i oni bili u planu ali pobjegoše majku im yebem.
Ovo je trebalo završiti sa par lomova, izbijenim zubima i zamotanim glavama, ako su se ****.
Nadam se da momci neće napraviti ovako kardinalnu grešku u ugodnom časkanju sa upravom, prvenstveno vlasnicom vazdavlažnepicke zbog lizanja forumaša sa teme.
Nije to pravi način, nije zbog više razloga.
Ova uprava nije to zaslužila, trebali su biti prvi, znam da su i oni bili u planu ali pobjegoše majku im yebem.
Ovo je trebalo završiti sa par lomova, izbijenim zubima i zamotanim glavama, ako su se ****.
Nadam se da momci neće napraviti ovako kardinalnu grešku u ugodnom časkanju sa upravom, prvenstveno vlasnicom vazdavlažnepicke zbog lizanja forumaša sa teme.
- feniksptica
- Kontakt:
Je l to i vas udaraju na poslu sto lose radite jer nema plate ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Onda mi moramo trazit da NAM proda ili digne ruke od kluba.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:45Postupci HZ pokazuju da zele borbenost igraca I slicno,I transparentnost uprave.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:41Ja da sam Nam ja bi 500 k € poslo isplatltio plate dug kluba i digo ruke.
Jer navijaci koji za godinu dana su uplatili 60 k km bolje znaju da sabrina krade nego NAM . NAM NIJE MILIJARDER al vodi firmu milijardera i odgovara toj grupaci koja je teska oko 16 milijardi dolara i koja je vlasnik kluba.
POSTUPCI HZ pokazuju u kojem smjeru hoce da klub ide a to je smjer lokalni patriota koji u zivotu nisu vidjeli milion dolara a be miljardu
NAM NIKAD NIKAD nece dopustit da SABRINA ili bilo ko drugi iznese u javnosti pojedinosti ugovora poslovanja itd..NIKAD
A TO JE I JAVNO REKAO SA PODRSKOM SABRINE.
I ubjedjen sam da cemo ici pravim putem dok god NAM ILI NEKI DRUGI VLASNIK BUDE TAKO RADIO. VLASNIK ZNA KOLIKO MOZE HOCE DA POTROSI I STA ON ZELI ZA LOVU KOJU ULOZI AKO SE NJEGOVE ZELJE NE OSTVARI ON ODSTRANI DIREKTORA MENAGERE ITD POSTAVI DRUGE. A navijacima ako se nesvidjaju ambicije vlasnika protest skupljanje love odkup kluba i to je to
BORBENOST JESTE LOSA to se slazem i radi toga vinko i ss i vecina igraca treba da dobije otkaz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam jesmol cestitali upravi na titulama koje smo osvojili dok su oni bili tu ?? Ja nisam, nisam ni pomislio na njih tad. Isto kao sad kad smo izgubili titulu. Vjerovatno ni vi niste cestitali upravi a sad kritikujete i tjerate..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Cak su iz saveza zabranili da plate dajemo igracima.PeakyBlinders je napisao/la: ↑24 maj 2021, 15:10Ujedinio se savez da ne ošutamo Slobodi i Mladosti na gol![]()
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 maj 2021, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sad ga sigurno ne osvajamao, jer su "navijaci" odradili ono za sto su placeni ili huskani. "Cestitam" horde, veoma inteligentnobordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:57Ko kaze kup osvajamo.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:55Sta su uradili pogresno osim ove izgubljene titule koja je oteta od strane SAVEZA TACNIJE VICA I SUDIJA.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:37Uprava mora shvatiti da su navijaci mnogo bitni, ne trebaju navijaci da vode klub al moras pronaci nacin da imas dobar odnos s navijacima. Tako i s onom publikom koja nije u navijackom fazonu, tako i sa bivsim igracima, s ljudima koji te okružuju. Ovi su s svima zakuhali s navijacima, s roditeljima, s novinarima, s savezom ni s kim dobar odnos nemaju. Ko ce ih podrzati sad kad ne ide?? Da su pravi svi bi mi stali iza uprave al ovako ne.
Sta je to Klub ostetio navijace od dolaska TAN| NAM osim igranja 3 utakmice u zenici, al moramo bit svjesni da rjesavanje stadiona nije ko setanjem kroz park. Ljudi su i taj problem rijesili
Dug od 830 k km koji je narastao za 15-20 k km ne osnovuca vec kamata.
Skola se ugasila jet ljudi gase ono sto prvo nema nikakvu korist klubu plus pravi gubitak klubu toliki da mozemo dovest na gidisnjem nivou najbolja 2 mlada igraca( u akademiju) koji postoje u bh.
Imamo kamp niko u bh nema bolji, otvorili akademiju koja je vec pokazala sa ima potencijala. Doveli trenera FIORENTINE pa to dinamo iz ZAGREBA nebi lako mogo sebi priustit..
Svake sedmice imas 50 minuta interview sa jednim od igrace uprave trenera..
Imamo na jaci ss.. (vinko ss jeleskivic dok su bili)
Najaci igracki kadar mislim individualno
Ija sam za opciju da se NA KRAJU sezone sjede i pogleda svaci rad ucinak i onaj koje zadovoljio super ostaje u kkubu ko nije noga i to je to.
A ovako su navijaci SARAJEVA dali i kup borcu
Evo i oni tebe selame!
Najbolji predsjednik uprave koju je imao FKS.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:56Ti si ovako bas pametan, a nikad mi ne odgovori sta misliš o Jahicu, znam da si ga mnogo hvalio kao najboljeg predsjednika ikad.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 maj 2021, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vico slagir'o ovih 6-7 invalida u klubuPeakyBlinders je napisao/la: ↑24 maj 2021, 15:10Ujedinio se savez da ne ošutamo Slobodi i Mladosti na gol![]()

Igrači će odmah na trening.
Sabrina nece otici, na glavu se sve legende nabile al nece...Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:58Bas tako,Sabrina da ima stida otisla bi sama da ne dolazi do ovoga,a posto je budala, ona se ovim stanjem u klubu ponosi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače