Pravopisnu grešku je lakše ispraviti nego penale za Milan zar ne.?
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Romagnoli13
- Kontakt:
U tvom slučaju ne. Jer tačka i upitnik ne mogu zajedno.Saurman je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:14Pravopisnu grešku je lakše ispraviti nego penale za Milan zar ne.?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Važno da je Milan i sumnjivi penali mogu zajedno.Mada namještanje utakmica nije strano Milanu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:25
U tvom slučaju ne. Jer tačka i upitnik ne mogu zajedno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sergio conceicao ce biti novi trener napolija
simone inzaghi, bar po njegovj izjavi mnogo blizi odlasku, nego ostanku, iako je rekao da ce cekati novi ugovor jos tri dana, sto vise govori da u klubu nisu sigurni da zele njegov ostanak, nego sto on ne zeli ostati... gattuso bi mogao biti novi trener
simone inzaghi, bar po njegovj izjavi mnogo blizi odlasku, nego ostanku, iako je rekao da ce cekati novi ugovor jos tri dana, sto vise govori da u klubu nisu sigurni da zele njegov ostanak, nego sto on ne zeli ostati... gattuso bi mogao biti novi trener
ULTIM'ORA - Bomba del CdS: ADL ha scelto, Conceiçao sarà il nuovo allenatore del Napoli!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ja mislim da tebe i roditelji mrze, gdje god dođeš siješ negativu i izazivaš da te ljudi pljuju u komentarima.Saurman je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:53Važno da je Milan i sumnjivi penali mogu zajedno.Mada namještanje utakmica nije strano Milanu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:25
U tvom slučaju ne. Jer tačka i upitnik ne mogu zajedno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
GeriOldman
- Kontakt:
Trio Hakimi Barella Lukaku moraju biti sastavni dio svakog izbora najboljeg tima sezone. Dodati tu De Vrija, ostali nek se redaju kako hoće.
1921
Tačno je da je Jurić češkao jajca zadnja 2 mjeseca (od zadnjih 12 utakmica su izgubili 8 ako se ne varam) i jedino su "zapeli" ovu zadnju protiv Napolija (neću ulaziti u to jel im neko obećao premije ali i ako jest sve je po zakonu), ali samo će zaostali talijani prozivat njega što mu se ekipa borila a neće Gasperinija čija je Atalanta očito igrala s "pola gasa " protiv Milana. Žabarski mentalitetPogba je napisao/la: ↑24 maj 2021, 08:48"Juriću, večeras ste presudili tko će u Ligu prvaka. Umjesto Napolija, tamo ste poslali Juventus. Vaša Verona večeras je bila potpuno drugačija od izdanja u kojima smo je gledali proteklih tjedana. Koliko teško vam je bilo...?" krenuo je Ugolini.
Trener Verone na to je bijesno prekinuo novinarsko pitanje: "Odmah na početku ogromno sranje! Morali biste poštovati Veronu, ne možete pričati tako o nama! Morate nam pokazati poštovanje, je li vam to jasno?! I morate gledati Veronine utakmice tijekom cijele sezone!"
Novinar je uskočio: "Dopustite mi da završim...", ali Jurić ga je poklopio: "Ne, nećete vi ništa završiti! Neću pričati s vama jer morate pokazati poštovanje, a to ne radite, je li vam jasno? Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete!"
Novinar Skya je opet pokušao: "Juriću, vi ne poštujete mene. Ne dopuštate mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u zadnje vrijeme."
Jurić je na to do kraja poludio: "Dosta, odlazim! Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u zadnje vrijeme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša momčad je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate mi se ispričati zbog vašeg sramnog ponašanja. Odmah mi se ispričajte!" viknuo je Jurić i otišao iz kadra.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ista Verona odigrals protiv Juventusa 2 puta X svasta kakve zavjere ..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne samo dobro protiv Juveta, nego su dobili i Milana i Napolija itd, ali Verona iz provog dijela sezone i Verona s kraja nije ista ekipa, pogledaj im samo formu. Ali doduše pola ekipa iz Serije A kada izbore opstanak prestaju ozbiljno igrat' i zato bih ja skratio ligu na 18.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pa to je ekipa koja se uvijek dobro postavi protiv top 4-5 ekipa, niko Veronu nije razbio, nego se dobro namucio za bodove.Biscione je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:29Ne samo dobro protiv Juveta, nego su dobili i Milana i Napolija itd, ali Verona iz provog dijela sezone i Verona s kraja nije ista ekipa, pogledaj im samo formu. Ali doduše pola ekipa iz Serije A kada izbore opstanak prestaju ozbiljno igrat' i zato bih ja skratio ligu na 18.
Samo onima koji su ocekivali da se Verona sinoc skloni je ovo iznenadjenje problem je u Napoliju sto centra posteno nisu presli, cak i gol su dali neregularno faul nakon kornera.
Ali ovaj novinar postavlja takve teze ispade da su trebali pustiti Napoli, to je bas neprofesionalno.
I zadnji rezultati su svi egal utakmice, vjerovatno nisu ni srece imali na to je Juric i aludirao, samo ih Sampa dobila 2 razlike a Laziu i Interu samo u tom dijelu nisu dali gol izgubili obje 1-0
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Beduin
- Kontakt:
sumLJivo? Uceram ti uciteljici bosansko-podrinjskog jezika.
Jesil pogled'o ove dosudjene penale protiv Atalante, jesul sumLJivi ili su uobicajeni u Seria A ove sezone?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Vala Atalanta je itekako zapela, narocito u drugom poluvremenu kad su imali negativan rezultat. Imali nekoliko dobrih suteva na gol, nisu se stedili u duelima sto govore i kartoni, a da ne govorim na samom kraju utakmice i onaj crveni karton. Medjutim, ni Milan nije bio Bog zna na nekom nivou, ali su u odbrani ginuli i nisu davali previse prostora napadacima Atalante. Kad je Muriel usao i poceo pritiskati Milan svojim prodorima i sutevima, sasro sam se.
Ako si gledao utakmicu mogao si ispratiti u par navrata i reakcije trenera i ona silna negodovanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- zamorano1plus8
- Kontakt:

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nista epidemioloske mjere? Okupljanje maksimalno 30 ljudi na otvorenom, pa se povecalo na 50,70
Official and confirmed. Roberto De Zerbi is the new Shakhtar Donetsk head coach, agreement reached and signed until June 2023.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.