FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabrina OUT maca diskrecija IN!
Tuku igrače i onda zbrišu, nisu čekali policiju. Ostali smo bez kupa zbog navijača.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Syebace nas kuja iz Siminog hana k'o sto je onomad Bimo Jusufranic sjebao GRAS
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Sto nisi dosao da branis balerine?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- robertkosar
- Kontakt:
Ko naruci ove da napadaju igrace??? Runda fam Svrakic ili neka treca legenjda FK Sarajeva
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ja sam pisao o ovome da ce se desiti, ismijavali su me kao kakvi navijaci. Al evo 70 % uprave je vec promjenjeno, trener i SD sve pod pritiskom navijaca.
Stalno sam pisao o bahacenju uprave odnosno o njihovom ne znanju odnosno nisu znali kako da suradjuju s ljudima koji ih okružuju. Nisu osluskivali puls i misli su da su svemočni.
Stalno sam pisao o bahacenju uprave odnosno o njihovom ne znanju odnosno nisu znali kako da suradjuju s ljudima koji ih okružuju. Nisu osluskivali puls i misli su da su svemočni.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odluci se, jel Vinko, jel celava ubleha ili Sabrina ?
Mislim, tvoje misljenje, briga me, ali promjenio si krivca jedno 100 puta
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pa jesili.ti musko Bgt??Jesil ikad u zivotu imao ijedan belaj?
Primio.ili dobio vazda se od policije bjezalo kad se desi belaj.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Objavio Hole story, izgleda neokrznut
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo ultra mentalita.. Nadam se da će neko od ovih ultrasa sutra imati sina koji će igrati fudbal pa kad ne bude rezultata da mu neki novi ultrasi na isti način objasne gdje je problem..
A i vjerujem da je Nam oduševljen poduzetništvom i hrabrošću naših navijača, pa očekujem da sad pošalje duplo više para nego što je slao do sada...
Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih....
A i vjerujem da je Nam oduševljen poduzetništvom i hrabrošću naših navijača, pa očekujem da sad pošalje duplo više para nego što je slao do sada...
Ne trebaju nama neprijatelji pored nas samih....
- LegendKiller
- Kontakt:
ajde nemoj biti ograničen, nisam ništa opravdavao, samo dajete glupa poređenja. Ovo u Vardaru i kod nas nije ista situacija. Slično je i ovo što navodite kao šta bi navijači bajerna i psg-a rekli. Šta će reći, klubovi im godinama u vrhu, svako bi po jedan kiks halalio. Mi godinama tavorimo na dnu, tek malo izvrili iznad površine, pa sad treba pustiti da nas opet zakucaju na dno. Umjesto da idemo ka tom nekom evropskom iskoraku mi se vraćamo nazad, i normalno da će navijači reagovati. Da je učinjen iskorak, pa se desio kiks, niko njima pola riječi rekao. Ali ovako potrošiš desetine miliona maraka da bi se borio za Evropu.fks74 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:42I to opravdanje da neko ode i pretuče nečije dijete. Neko je njih doveo da tu igraju, nije niko sam došao. I oni su igrali zato što nisi mogao boljeg dovesti. I treba neko otići i ubiti u njemu i ono malo volje i znanja u njemu. Ovo ne može biti nikako normalno, normalan čovjek i navijač to neće podržati. Ovo je sramota i ja ih podržavam, ako ne žele igrati kup. Iza to će biti krivi navijači. Tući igrače koje neko drugi plaća, dođe na utakmicu 2 milje i oni hoće nešto da odlučuju. Dovedite Rundu, naka plaća obaveze kiflama. J.bo vas on i Švrakić u dupe.LegendKiller je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:33da je Sarajevo polusezonu igralo sa juniorima, niko ne bi pola rijeći rekao igračima. Ovako smo igrali sa preplaćenim poluigračima predvođeni sa isto tako preplaćenim stručnim štabom, i za 10 tekmi izgubili 17 bodova u odnosu na konkurenta.PeppermintSA je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:04Apropo dešavanja u Butmiru. Bez premca najveći makedonski fudbalski klub, skopski Vardar, ove sezone ispao je iz prve lige Makedonije mada je jesenji dio takmičenja završio na petom mjestu s realnim šansama da u nastavku prvenstva odbrani titulu osvojenu prošle sezone. U pitanju je klub koji je prije tri godine, savladavši moćnog Fenerbahçea u playoffu, zaigrao grupnu fazu Lige Evrope; klub u koji je, poput Sarajeva, ušao strani kapital u vlasništvu ruskog milijardera Sergeja Samsonenka; klub sa najmodernijim trening kampom na prostorima tzv regiona izgrađen otprilike kad i naš u Butmiru; klub koji svoje domaće utakmice igra na stadionu koji je prije nekoliko godina ugostio finale UEFA-inog Super kupa; čiji je rukometni klub, zahvaljujući rečenom prilivu ruskog novca u dva navrata postajao prvak Evrope! Međutim, kriminalan (ne)rad uprave te ispolitizovani odlazak ruskog vlasnika koji se pokazao kao pravi dželat, doveo je Vardar u situaciju da najprije dvije godine zaredom ne dobije evropsku licencu, a da ga ove zime napusti čak trinaest igrača, uz kompletan stručni štab! Dakle, umjesto da u proljetni dio šampionata uđe sa šampionskim ambicijama koje dolikuju najvećem klubu jedne zemlje, Vardar je bio primoran istrčati sa juniorima predvođenim novim trenerskim timom koji je radio volonterski. Vardar je naime dugovao sedam plata igračima i uposlenicima, vukao je milionska dugovanja zbog katastrofalnog (ne)rada upravnih organa koji nisu bili u stanju iskoristiti Samsonenkov sedmogodišnji staž na čelu kluba kako bi razvili samoodrživi model klupskog poslovanja te je stoga Vardar, koji je fudbalskom svijetu podario legende poput Darka Pančeva, Vasila Ringova, Ilije Najdoskog, Dragog Kanatlarovskog, Kirila Dojčinovskog, Blagoja Vidinića i Metodija Spasovskog, ispao u drugi rang takmičenja gdje će se takmičiti sa kojekakvim mjesnim zajednicama i selima. Međutim, odgovor Vardarovih navijača organizovanih kroz navijačku grupu “Komite” bio je potpuno drugačiji od onoga što smo imali priliku vidjeti danas u Butmiru. Oni su najprije pokrenuli veliku akciju kupovine ulaznica koja je rezultirala TRI puta rasprodatim stadionom Toše Proeski (33.460 sjedećih mjesta) i s preko 90.000 eura u klupskoj kasi za isplatu plata. Nakon što je ekipa ispala iz lige, navijači su je organizovano posjetili kako bi podržali igrače. Ja sam bijesan zbog izgubljene titule te smatram da neko mora odgovarati za lakrdiju koja nam je priređena, no ovo što se danas desilo je NEDOPUSTIVO. Ako će nam išta doći glave, onda je to naš pitarluk.
Tako da ova situacija u Vardaru i ova naša nisu ni blizu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zayebancija na stranu.
Sve se može komentarisati, svako na svoj način gleda ovu situaciju. Neko je u pravu, neko nije itd.
Znate li pravi uzrok sunovrata kluba i ekipe, ja ne,
ali zdravi razum mi nalaže da razmislim i hronološki poredam stvari.
Bilo je dobrih poteza uprave, znate svi, rezultati itd.
Greške koje su se ponavljale iznova pokušale su se sakriti friziranim izjavama, otkazima redom, imenovanjima itd.
Radom uprave nisam zadovoljan jer obzirom na uslove u kojima radi i sredstava kojim raspolaže, u ovakvoj sredini, rezultati su poražavajući.
Sve to skupa implicira da je neko ukrao nešto ili jednostavno nisu u stanju raditi taj posao kako treba.
Ako je krađa u pitanju kriva je direktorica što nije prijavila i na vrijeme reagovala.
Ako je to u pitanju ona je kriva jer je i imenovala kradljivca.
Ako je bila u talu, kriva je.
Ako ne zna za krađu, kriva je.
Ako je krala kriva je.
Ako nije niko ništa ukrao opet je kriva jer ne zna raditi taj posao.
Imali smo šansu da napredujemo, nismo. Kriva je
Ne trudite se prat' beze.
Sve se može komentarisati, svako na svoj način gleda ovu situaciju. Neko je u pravu, neko nije itd.
Znate li pravi uzrok sunovrata kluba i ekipe, ja ne,
ali zdravi razum mi nalaže da razmislim i hronološki poredam stvari.
Bilo je dobrih poteza uprave, znate svi, rezultati itd.
Greške koje su se ponavljale iznova pokušale su se sakriti friziranim izjavama, otkazima redom, imenovanjima itd.
Radom uprave nisam zadovoljan jer obzirom na uslove u kojima radi i sredstava kojim raspolaže, u ovakvoj sredini, rezultati su poražavajući.
Sve to skupa implicira da je neko ukrao nešto ili jednostavno nisu u stanju raditi taj posao kako treba.
Ako je krađa u pitanju kriva je direktorica što nije prijavila i na vrijeme reagovala.
Ako je to u pitanju ona je kriva jer je i imenovala kradljivca.
Ako je bila u talu, kriva je.
Ako ne zna za krađu, kriva je.
Ako je krala kriva je.
Ako nije niko ništa ukrao opet je kriva jer ne zna raditi taj posao.
Imali smo šansu da napredujemo, nismo. Kriva je
Ne trudite se prat' beze.
Zadnja izmjena: obiteljskicovjek, dana/u 24 maj 2021, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ako imaš m.da tući igrače, tuci se i sa policijom.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Na kujino AMIN i celava ubleha i Vinko su bili tu gdje su bili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:59Odluci se, jel Vinko, jel celava ubleha ili Sabrina ?
Mislim, tvoje misljenje, briga me, ali promjenio si krivca jedno 100 puta
Igrači će odmah na trening.
Hahahaha ne boli batine koliko kazne...
Tugo moja...
FK SARAJEVO.
- robertkosar
- Kontakt: