Ne tučem se sa balavcima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+1obiteljskicovjek je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:01Zayebancija na stranu.
Sve se može komentarisati, svako na svoj način gleda ovu situaciju. Neko je u pravu, neko nije itd.
Znate li pravi uzrok sunovrata kluba i ekipe, ja ne,
ali zdravi razum mi nalaže da razmislim i hronološki poredam stvari.
Bilo je dobrih poteza uprave, znate svi, rezultati itd.
Greške koje su se ponavljale iznova pokušale su se sakriti friziranim izjavama, otkazima redom, imenovanjima itd.
Radom uprave nisam zadovoljan jer obzirom na uslove u kojima radi i sredstava kojim raspolaže, u ovakvoj sredini, rezultati su poražavajući.
Sve to skupa implicira da je neko ukrao nešto ili jednostavno nisu u stanju raditi taj posao kako treba.
Ako je krađa u pitanju kriva je direktorica što nije prijavila i na vrijeme reagovala.
Ako je to u pitanju ona je kriva jer je i imenovala kradljivca.
Ako je bila u talu, kriva je.
Ako ne zna za krađu, kriva je.
Ako je krala kriva je.
Ako nije niko ništa ukrao opet je kriva jer ne zna raditi taj posao.
Imali smo šansu da napredujemo, nismo. Kriva je
Ne trudite se prat' beze.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zakrzljali Hebib, limun Pidro, kapiten, guza s Jezera, pjevač, amidzin satirani, Jukic, halali ako sam jos nekog zaboravio.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Ne lazi,ako je neko dvolican ovdje to si ti,celavog prozivam od prosle godine,dok si ga ti branio,vinka nikada nisam previse ni hvalio ni kritikovao,dok nije poceo prosipati bodove,a Sabrina nikada nije ni bila za Sarajevo,uglavnom poslije svega ona kao Direktorica je najvise kriva,ona potpisuje dogovara, predlaze i sve ostalo,i uostalom vinka sam spomenuo jer je ovaj lik navalio samo sd i trener krivi,niko vise,al hajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:59Odluci se, jel Vinko, jel celava ubleha ili Sabrina ?
Mislim, tvoje misljenje, briga me, ali promjenio si krivca jedno 100 puta
-
- Kontakt:
Evo Osijek je primjer kako se radi, kako se ulaze, nema laznih obecanja, nema šuplje price. Ljudi djelima pokazuju, vratili legendu kluba Bjelicu vodi sportski dio, grade stadion, dobijaju redovne plate i ne prosipaju šuplju pricu. Dosta vise prodavanja magle, price o iskoraku, europi, a sve šuplja nigdje nas nema. Plate ne dobijaju, ne prodajes kvalitetno, izgubio si titulu, nemas trenera ni SD,akademija sve lošija, mjenjas neke ljude u upravi a u suštini nista. Igrajte s juniorima bolje ce biti bar cemo znati sta i kako je, ovako silna obecanja i ocekivanja a u stvari nista, prosipanje iz šupljeg u prazno.
-
- Kontakt:
Jos uvijek nisam vidio tekst na ovom portalu o skandaloznom sluzbenom urucenju pehara u BL uz chetnichku pjesmu 'mars na Drini'
POSTO OBRAZ REDAKCIJO sportsport.ba??
POSTO OBRAZ REDAKCIJO sportsport.ba??
-
- Kontakt:
Sad kad neko dodje s teorijom :
Ma ovo je Sabra narućila ulet, da rastjera i raskine
ugovore s škartom u ekipi.
Ma ovo je Sabra narućila ulet, da rastjera i raskine
ugovore s škartom u ekipi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta dvolican sam jer se ipak pokazalo da je SD lose radio, pa sam promijenio misljenje ? A jos sam u februaru govorio sve po zasluzi, ako bude pogodio Cmiljanicem na dobitku smo, a rekao sam jos tada da ga treba otjerati ako fula ovaj rok, i sta bi na krajuSanchez1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:10Ne lazi,ako je neko dvolican ovdje to si ti,celavog prozivam od prosle godine,dok si ga ti branio,vinka nikada nisam previse ni hvalio ni kritikovao,dok nije poceo prosipati bodove,a Sabrina nikada nije ni bila za Sarajevo,uglavnom poslije svega ona kao Direktorica je najvise kriva,ona potpisuje dogovara, predlaze i sve ostalo,i uostalom vinka sam spomenuo jer je ovaj lik navalio samo sd i trener krivi,niko vise,al hajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:59Odluci se, jel Vinko, jel celava ubleha ili Sabrina ?
Mislim, tvoje misljenje, briga me, ali promjenio si krivca jedno 100 puta

Nista ona ne potpisuje sto se tice igraca, imas za to SD-a, treba ti samo odobrenje vlasnika.
Ove ostale stvari dogovara direktorica i to treba dobro ispitati kako je radjeno. Ako Nam idalje stoji pri tome da podrzava Sabrinu, tesko cemo mi navijaci je otjerati, sve da radi i najgori posao. Ma da po meni ima tu svacije krivice, dio je naravno i Sabrinin. Ma da iskreno mislim da se i ovo moze rijesiti, bilo je i gorih perioda za nas, pa smo prezivili
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 24 maj 2021, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evo kaze Vico da je Borac posteno osvojio titulu.
Yebem ti drzavu i sistem u kojem zivim.
Yebem ti drzavu i sistem u kojem zivim.
-
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Ma amidza Tan je i dalje glavni i Tito. Nam ne mrda prstom dok ovaj ne kaže, onda ovaj naredi Sabrini pa trandza dalje daje upute. Mi imamo milijardera vlasnika ali se samo malo sklonio u stranu i to je to. Te igre mi nikada nećemo znati niti smo dorasli tome, neće amidza da se ofira kao vlasnik a ne da pare, ovako pusti malo na kapaljku radi humanosti 

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Inace Tottenham, Roma, Renns, Villareal, i Union Berlin ce biti u kvalifikacijama 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jes, jes, Vico vam je kriv.

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
€MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:35Ma ja, ni u Zvezdu i Partizan nece niko da dodje zbog navijaca.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:31Znaci ego grupe bio povrijedjen jer nisu ocekivali da igraci uzvrate il jos gore prvi krenu. Al haj
Udarat vlastite igrace dno dna. Nebitno sta je bilo.
Ne shvatate da ce ovo ostavit dugorocnije posljedice. Ko ce doc kad zna da moze bit izudaran ??? Da je samo ovo i da se na ovom zavrsi pa covjek bi nekako i presao preko toga
I sta sad se niko ne buni sto mora ic u Butmir
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Moze se svako otjerati i to lagano,a sto se tice njenog rada u zadnjih 5 godina,stalo je sve u ovih par mjesec i vidjelo se kako je radila,bez sistema bez plana,uskoro pripreme za novu sezonu ti jos nemas ni SD kamo li sta drugo,to pokazuje da ponovo nema plana i cilja, i to ozbiljan rad direktorice?treba da sama ode ako ima obraza i mozga.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:17Sta dvolican sam jer se ipak pokazalo da je SD lose radio, pa sam promijenio misljenje ? A jos sam u februaru govorio sve po zasluzi, ako bude pogodio Cmiljanicem na dobitku smo, a rekao sam jos tada da ga treba otjerati ako fula ovaj rok, i sta bi na krajuSanchez1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:10Ne lazi,ako je neko dvolican ovdje to si ti,celavog prozivam od prosle godine,dok si ga ti branio,vinka nikada nisam previse ni hvalio ni kritikovao,dok nije poceo prosipati bodove,a Sabrina nikada nije ni bila za Sarajevo,uglavnom poslije svega ona kao Direktorica je najvise kriva,ona potpisuje dogovara, predlaze i sve ostalo,i uostalom vinka sam spomenuo jer je ovaj lik navalio samo sd i trener krivi,niko vise,al hajGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:59
Odluci se, jel Vinko, jel celava ubleha ili Sabrina ?
Mislim, tvoje misljenje, briga me, ali promjenio si krivca jedno 100 puta?
Nista ona ne potpisuje sto se tice igraca, imas za to SD-a, treba ti samo odobrenje vlasnika.
Ove ostale stvari dogovara direktorica i to treba dobro ispitati kako je radjeno. Ako Nam idalje stoji pri tome da podrzava Sabrinu, tesko cemo mi navijaci je otjerati, sve da radi i najgori posao. Ma da po meni ima tu svacije krivice, dio je naravno i Sabrinin. Ma da iskreno mislim da se i ovo moze rijesiti, bilo je i gorih perioda za nas, pa smo prezivili
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Inspiracija, Lecler, MSOZ101 i 73 gosta.