FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Nije novinarska “patka”, već pouzdana informacija."

- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Prvo otjerati ne smjeniniti, otjerati Amara i sve koje je on doveo a onda prvo nova uprava pa onda trener pa igraci.
Isto vazi za skupstinare !
Mi u novu sezonu ne smijemo uci sa ovim ljudima u i oko kluba.
Isto vazi za skupstinare !
Mi u novu sezonu ne smijemo uci sa ovim ljudima u i oko kluba.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 24 maj 2021, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Ma ja volim ova imena i uvijek bi dovodio ove da se pitam,cisto jer bi se mnogo vise za nas klub culo u svijetu,sad da ce rezultati biti nesto aman zaman,nece bgm

A i malo da se sklonimo konacno od ove mahale..
A i malo da se sklonimo konacno od ove mahale..
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 24 maj 2021, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Baždarević, Nalić, Camoranesi ko je sljedeći kandidat i iz kojih pouzdanih izvora saznajemo 
Brko iz druge galaksije!
- MocMahale444
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Ja fakticki ne znam bila sta da govori u korist Camoranesia. Nadam se da nije tacno.
Ne znam kako vas nije sramota pisati za Miletića što pišete. Momak je došao u klub kao četvrta opcija na štoperskoj poziciji, a svi znamo šta to znači kod Amara (ala Ćutuk čini mi se svojevremeno). Odigrao je sve i jednu utakmicu borbeno i korektno, a to što je u neka doba vjerovatno zbog svog pristupa u se i svoje kljuse postao i prvotimac nije razlog da se blati. Ima ovdje vjerovatno raje koja ima kojekakvih provjerenih informacija, pa nek se kaže kolika mu je bila plata, šta je dogovoreno prilikom raskida ugovora, i da li je na polusezoni imao ponudu pa nije prihvatio da ne ostavi ekipu na cjedilu?
Sretno momčino!
Sretno momčino!
-
zeljovac21
- Kontakt:
Slazem se, barem je on davao svoj maksimum. Gospodski se razisao, nek mu je sa srecom.urednik je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:30Ne znam kako vas nije sramota pisati za Miletića što pišete. Momak je došao u klub kao četvrta opcija na štoperskoj poziciji, a svi znamo šta to znači kod Amara (ala Ćutuk čini mi se svojevremeno). Odigrao je sve i jednu utakmicu borbeno i korektno, a to što je u neka doba vjerovatno zbog svog pristupa u se i svoje kljuse postao i prvotimac nije razlog da se blati. Ima ovdje vjerovatno raje koja ima kojekakvih provjerenih informacija, pa nek se kaže kolika mu je bila plata, šta je dogovoreno prilikom raskida ugovora, i da li je na polusezoni imao ponudu pa nije prihvatio da ne ostavi ekipu na cjedilu?
Sretno momčino!
- MocMahale444
Tako je, i meni je isto bio sasvim ok za ulogu u ekipi. Cak se sjecam da je dosta dobro odigrao derbi na Grbavici. Nema razloga za ruznog pisanja.urednik je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:30Ne znam kako vas nije sramota pisati za Miletića što pišete. Momak je došao u klub kao četvrta opcija na štoperskoj poziciji, a svi znamo šta to znači kod Amara (ala Ćutuk čini mi se svojevremeno). Odigrao je sve i jednu utakmicu borbeno i korektno, a to što je u neka doba vjerovatno zbog svog pristupa u se i svoje kljuse postao i prvotimac nije razlog da se blati. Ima ovdje vjerovatno raje koja ima kojekakvih provjerenih informacija, pa nek se kaže kolika mu je bila plata, šta je dogovoreno prilikom raskida ugovora, i da li je na polusezoni imao ponudu pa nije prihvatio da ne ostavi ekipu na cjedilu?
Sretno momčino!
Ma ja čuj Camoranesi.... 
Da se trazi trener Frosinone, Ascoli ili SPAL, rekao bi uredu. Ali mi pricamo o treneru ciji je posao u BiHPL. On bi trebao da poznaje ligu, igrace, sve te stvari. Drugo je kad ti stranac dodje u uredjen klub, ligu, gdje ima i neki budzet. Ovako dolazi gdje to nema, i tu ti treba osoba koja moze nesto da izvuce iz toga sto ima, i da nadje nekoliko igraca koji su u okviru budzeta a koji bi trebali da pokazu nesto.
Evo svrsio 
Ma Kosorica nabiti nogom u guzicu sto prije
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”