Ceka se @hurem da vidimo jel jednako ostar prema Edinu kao sto je prema Asmiru. Ili on to od Asmira ocekuje vise jer je isti dijasporas.

Kao slucaj Kolasinac i Civic.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ceka se @hurem da vidimo jel jednako ostar prema Edinu kao sto je prema Asmiru. Ili on to od Asmira ocekuje vise jer je isti dijasporas.
Tražili smo samo da se ne zabija u korner zastavicu i da uputi bar jedan iskoristiv centaršut po utakmici. Pretvaranje bar jedne 1 na 1 situacije je isto bila opcija, ali smo spustili kriterije nakon par odgledanih utakmica.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2021, 10:16Tražili su od tebe Višća da budeš Ronaldo. Hvala na svemu, nek si nam živ i zdrav.
Slazem se.
100%
I ja sam slicno nesto pomislio, jer je tesko ocekivati da on digne glas protiv imenjaka. U svakom slucaju, jedan po jedan fudbaler koji je poznat po ljudskim kvalitetama odlazi. Da je razvaljivao u dresu reprezentacije - i nije bas (a nisu ni ostali), ali nisu mu ni pruzili priliku da igra tamo gdje je najbolji.babino je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:38ja opet nesto kontam da visca nema damu da digne glas protiv dzeke, tako da mi je vise pjanic sumnjiv u ovom slucaju:-)
(ako su ovi navodi uopste i tacni)
nek je dzeko odmah potrcao da se selami sa tutom, gdje li nastupaju veceras:-)
znaci bez dzeke, pjanica, visce, begovica, cimirota, stevanovica i kolasinca....za sada....
povedi nas almedine:-)
Ja bi i cesce a i duze, ako je ikako moguce ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:56100%
Da se ne lažemo, svi bi mi od žene u 3 mjeseca htjeli pobjeći na 10 dana.