PrimiŠmo svakakve levate da nam pišu na temi a da ne primimo njega, e pa nije fer.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Neka ba, pustite momka, meni je baš sWadak.
PrimiŠmo svakakve levate da nam pišu na temi a da ne primimo njega, e pa nije fer.
Samo pamet u glavu, kad budete potpisivali ugovore sa tim pojacanjimaDejan, BL je napisao/la:? ' $ за ¥, у ' $, & & " на $.
Imaju li kakve jace klauzule, heboga ti
Kaze Amar hoce teze zagonetke
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 15 jan 2011, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pa u bolnicu ne primaju svakoga,ako je bolest u odmaklom stadiju samo mu Bog dragi moze pomoci.
" се " $ $ " вас $ овај & схвата % сте ? у ? &, " ' % % ' " $ ?.damirfile je napisao/la:Pa u bolnicu ne primaju svakoga,ako je bolest u odmaklom stadiju samo mu Bog dragi moze pomoci.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 15 jan 2011, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
- nikad_izvini
- Kontakt:
šuti bolan, otjeraćeš gadamirfile je napisao/la:Pa u bolnicu ne primaju svakoga,ako je bolest u odmaklom stadiju samo mu Bog dragi moze pomoci.
Kako te nije stid to da pišeš, srami se
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:

kifla gratis
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kupili? Mislim da nismo, dos'o covjek dzaba :]Dejan, BL je napisao/la:" се " $ $ " вас $ овај & схвата % сте ? у ? &, " ' % % ' " $ ?.damirfile je napisao/la:Pa u bolnicu ne primaju svakoga,ako je bolest u odmaklom stadiju samo mu Bog dragi moze pomoci.
Borac -
- nikad_izvini
- Kontakt:
Jel može dva za markuuuuFk_zeljo_1921 je napisao/la:
kifla gratis
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ne moze, ali dobit ces bon za VFnikad_izvini je napisao/la:Jel može dva za markuuuuFk_zeljo_1921 je napisao/la:
kifla gratis![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zaj..... nas Borac. Oteše nam Mesija i IbrahimovićaDejan, BL je napisao/la:? ' $ за ¥, у ' $, & & " на $.

/ $ сте овог ?, " " "
- nikad_izvini
- Kontakt:
Gdje si ono stao Dejo, Stančeski je grozan................nemoj se ustručavati, slobodno piši šta ti padne na pamet
Grozan igrač ili ne, zavisi, ne gledamo sa istih pozicija. Jedno je igrati za klub koji gazi redom i dominira a drugo je igrati za nekog od ovih što pljuckaju iza leđa.
Može on vama dobro koristite, specijalizovao se za kvalifikacje za Ligu Evrope, s njim valjda neće biti opet neke evropske blameže
Može on vama dobro koristite, specijalizovao se za kvalifikacje za Ligu Evrope, s njim valjda neće biti opet neke evropske blameže
- nikad_izvini
- Kontakt:

Mi smo Željo, sav otpor je uzaludan, bit ćete asimilirani
Marka za Vuleta ?

Slika govori više od hiljadu riječi.
Dejan, BL je napisao/la:
Slika govori više od hiljadu riječi.
Dobar si. Uživaj i nadaj se da vam je trener ovako raspoložen i nakon odlaska Perice
Inače, stavljanje ruku u džepove pantalona (pogotovo kad nosiš odjelo) je pravo papanski. Podsjeća na Husrefa.
Fakat sam na prvu mislio da imate kulturnog trenera, al kad sam ga poslušao na TV
-
old school
- Kontakt:
kako ide ona
AJ BORAC
AJ BORAC
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Dejan, BL je napisao/la:

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Vule nije za nogu u dupe, on je već malo ozbiljniji igrač.
stancevski je iskreno dosaao u bolji i prosperitetniji klub... zeljo sa amarom ima viziju, mozda ne evropsku, ali za bh prilike sasvim jasnu i dominantniju od drugih.
iako borac ima dobru polu sezonu, misljenja sam da nece na kraju biti prvi, vec treci-cetvrti. za vise je potrebna kud i kamo bolja infrastruktura.
trenutno je borac inat projekat, i kao takav nece daleko dogurati, bar ne do prve pozicije pl-a nakon 30-og kola!
iako borac ima dobru polu sezonu, misljenja sam da nece na kraju biti prvi, vec treci-cetvrti. za vise je potrebna kud i kamo bolja infrastruktura.
trenutno je borac inat projekat, i kao takav nece daleko dogurati, bar ne do prve pozicije pl-a nakon 30-og kola!
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm i 51 gost.