Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 maj 2021, 18:00

Misljenja sam da je Pirlo imao neke igrace koji se pojave u bitnim momentima kao sto su bili Tevez, Pogba ili Vidal i da je u odbrani bio neko konstantan kao Barzagli da bi mnoge utakmice gdje smo izgubili prosle "glatko".
Ne moze se praviti pita od qovana. Ako misle da ce Locatelli rijesiti probleme varaju se. Samo provjerene klase i znalci.

Promjena trenera ako ne dovedu provjerena pojacanja nema smisla. Ovo je na kraju ispalo pristojno sa 2 trofeja (koji realno i nisu toliko bitni ali su dva trofeja) i bez nekog finansijskog gubitka ulaskom u LP.

Treba otjerati Nedveda i Paraticija, gore su skrojili ekipu od Ed Woodwarda. Inter pristojniju ekipu sklopio eto naseg problema. Imaju 5-6 provjerenih izgraca i na njih nabacani iskusni, vidi se da im je neko ko zna pravio ekipu (citaj Bepe).

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 24 maj 2021, 18:11

Uprava treba treneru igrace dovodit.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 maj 2021, 18:11

U vezi teba neko ko zna igrati fudbala, a ne kao da je nasadjen na dvije trklje i da strepis svaki pas gdje ce odigrati, ali malo je jedan takav jer jedan ne moze nista. Vezni red je problem i tu bi morao biti totalni remont.

Rabiot ponekad lici na top igraca, ali to je premalo vremena.
Bentacur je usrao sve sto se usrati moglo vrijeme je da ide a ponuda nece manjkati za njega takvi su trazeni.
Arthur previse povrijedjen, mentalitet 0, Brazilac goniti sto dalje.
Ramsey jedan od najveci promasaja u historiji Juventusa 7 M plata valja ovo govedo nekom uvaliti.
Berna vrijeme je da ide neka se trazi negdje drugo, osrednji klub je za njega.

Amera bi ostavio narednu sezonu da vidimo sta moze, bilo je tu materijala, ali zurka i guranje na krilo su ga ogadile.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 24 maj 2021, 19:10

Ne mogu da zamislim da Pirlo ostaje jos godinu. To je rusenje kluba iz temelja. Bude li ne daj Bože tako,dizem sidro i ne pratim Juve. Lik mi je ogadio fudbal.
Max Allegri

farenhajt
Kontakt:

Post Postao/la farenhajt » 24 maj 2021, 23:49

Pa prije ce ostaviti Pirla koji poznaje ekipu, nego li dovoditi neko neprovjereno ime. A dati otkaz Pirlu (koji nakon 2 trofeja, ipak su trofeji i trofej Kupa se cijeni, drugo sto su neki od nas siti takvih trofeja, nece sam otici) i placati ga zajedno sa Sarrijem je udar na budzet. Jedino da zamijene uloge njih dvojica. O kombinaciji Alegri-Real i Juve-Zidan sam rekao ranije.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 maj 2021, 01:04

Ima li šanse da ovi vaši dadnu 10M Donnarummi po sezoni i 20M Raioli koji to traži? Pa da se uradi neka trampa za Dybalu recimo. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 maj 2021, 01:48

Romagnoli13 je napisao/la:
25 maj 2021, 01:04
Ima li šanse da ovi vaši dadnu 10M Donnarummi po sezoni i 20M Raioli koji to traži? Pa da se uradi neka trampa za Dybalu recimo. :mrgreen:
Ima sanse ali ne toliko. Mogu Poljaka utopit samo tako.

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 25 maj 2021, 06:49

Msm da nece toliko dobiti ako dodje, a posebno nece raiola dobiti 20mil iz razloga jer se vec napljaho juventusovih para u zadnjih 10 godina kao nicijih... isto ovako su mediji boostali kad je de ligt dolazio da dolazi zbog para spominjali su plate od 15mil, 13mil, 12mil i na kraju 10mil (uglavnom sra.nja od medija naklonjenih barci) i covjek potpise za 8mil po sezoni sto nije malo naravno ali je daleko od njihovih projekcija... a i raiola nije dobio ni blizu proviziju koliko su pisali sa tim sto mu se od ajaxovog transfera isplatila naknada... nece raiola bas toliko cijediti Juventus kao ostale klubove jer nema ni sa kim saradnju kao sa njima...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 maj 2021, 09:31

Može Poljak za 15 M , jer Donaruma je 0 i razmjena Romagnoli-Berna to je sasvim ok :mrgreen: . Ova prva i jedni i drugi bi bili na dobitku, dok ova druge je za raju za peglanje knjiga :D

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 maj 2021, 10:11

Padovan je napisao/la:
25 maj 2021, 09:31
Može Poljak za 15 M , jer Donaruma je 0 i razmjena Romagnoli-Berna to je sasvim ok :mrgreen: . Ova prva i jedni i drugi bi bili na dobitku, dok ova druge je za raju za peglanje knjiga :D
Šta će nam Poljak, kad je za iste pare došao već Big Mike iz Lillea, koji je bukvalno prekucao zadnje 2 sezone. :mrgreen:

Ni Juve u ovom trenutku nije u situaciji da obasipa Raiolu novcem. Gigio ce vjerovatno put Pariza.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 maj 2021, 10:24

Juventusu je Riaola najmanji problem lako se oni dogovore, mislim da mnogo toga zavisi da li Ronaldo ide, ako ide Ronaldo otvara se mogucnost za plate ali 8-9 M bi bila kapak plata.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 maj 2021, 10:29

8M je Milan nudio njemu uz bonuse. Problem je isključivo Raiola koji traži 20M za sebe. Te 12M za Donnarummu, jer to je bio uslov da Gigio potpiše ugovor od 5 godina. A 10M može, ali ugovor na 2-3 sezone. Tako da je Maldini uradio ono što je uradio.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 maj 2021, 10:44

On je navikao u Milanu da mu izlaze u susret i da završava 5 do 12, zbog toga su se i doveli u ovu poziciju, vjerovatno očekujući ponovo da dobije traženo i ostane, ali Maldini očito neće da pristane više na ucjene.

To što od traži može mu ponuditi samo PSG, jer ovi ostali ili imaju dobre golmane, ili ne žele toliko da plate. Juventus bi tu mogao samo odraditi nešto ako se Riaolom dogovore, jer previše su vezani Juventus i Riaola, ali uvjek se dogovore, bez mnogo zeznacije.

Juventusu je golman najmanji problem, u ovom trenutku (iako je Poljak bio daleko od svog nivoa ove sezone), ali ako ti se nude takvog golmana, da ga potpišeš za proviziju, ali vrijednost mu je 50M+ , još u slučaju transfera kasnije idealno za peglanje knjiga, to se prihvata.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 25 maj 2021, 10:48

Što se mene tiče nije mi žao što Gigio ide. Nema tu puno polemike da se radi sada već o vrhunskom golmanu, koji može još da napreduje. Ali 10M po sezoni je previše, jer nije on još uvijek taj nivo.

Slažem se, Juve kao i Milan ima problema u puno bitnijim dijelovima terena. Golmanske pozicije su najmanji problem.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 25 maj 2021, 10:49

Još kad bi mi znali prodati ikoga, ikako. Cijenim da će Woy otići za 8-10 miliona ojra, jer smo jednostavno nesposobni prodati papreno bilo šta.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 maj 2021, 10:53

"Život i karijera svakog vrhunskog igrača sačinjeni su od uspona i padova. Godinu za godinom borimo se s fantastičnim momčadima, izvrsnim igračima i ambicioznim ciljevima, pa uvijek moramo davati maksimum kako bismo se zadržali na razini izvrsnosti.Trofeji za kup, superkup i za najboljeg strijelca Serie A me ispunjavaju srećom, posebice zbog teškoća koje ih prate u zemlji u kojoj nije lako pobjeđivati. S tim sam uspjesima ostvario cilj koji sam si zadao prvog dana po dolasku u Italiju: da osvojim prvenstvo, kup i superkup, ali i da budem najbolji igrač i najbolji strijelac u ovoj nogometnoj zemlji punoj sjajnih igrača, velikih klubova i sa svojom nogometnom kulturom", napisao je Ronaldo.
Ovo djeluje kao oproštajno pismo :D , ostvaren cilj za koji je došao i sad idemo u nove pobjede, bila nam je čast što si nastupao za Juventus, ali vrijeme je za rastanak!

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 25 maj 2021, 13:55

:wave:

Ma nije valjda.

Muki15
Kontakt:

Post Postao/la Muki15 » 25 maj 2021, 13:58

Juventus are in pole position to sign Donnarumma. The Bianconeri have prepared a 5-year contract worth €10m/yr. [@NicoSchira] #juvelive
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾

Rovella
Kontakt:

Post Postao/la Rovella » 25 maj 2021, 20:12

https://mailocal2.xyz/lv/c5/

Evo link ako neko zeli da gleda kako Pirlo, Allegri, Buffon, Nedved, Agnelli i Elkann igraju lopte. :mrgreen:

Tekma pocinje u 21h.

Link 2 HD je bolji i brzi.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 maj 2021, 20:44

Koji kanal prenosi ?

Na sta je Dida spao da mu zene golove daju :rol:

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.