Moderator/ica: rio_Ferdy88
Slazem se, mene je bio odusevio par utrka al juce sam se uvjerio da on jos mora prohe jestribery je napisao/la:Ferrari dvije utrke zaredom uzima poene, ale ale![]()
Polako sa tim Vettelom, i ja ga hvalim i gotivim, ali jos je on mlad... Treba vremena (citaj: iskustva)
Malo si se zabunio. Imali su 5 bodova, a Alonso juce zavrsio 5. to je 4 boda... ukupno 9, to si upravu.majestic je napisao/la: 5 bodova jucer za renault,ukupno 9 (sve za alonsa).
Svaka cast za klip, Buttona ovako necemo nikad vidjet...majestic je napisao/la:Da,da...preracunao sam se. Nego reci mi,jesi li i ti navijac alonsa ili... evo za sve one koji su zaboravili ko je fernando alonso
Sto se tice Barichela bas mi ga bilo zao u nedjelju, vidjelo se na njegovom licu da mu je krivo i dok je cestitao Buttonu ono samo na kratko i spusti glavu, skoro zaplako... Za razliku od prve pobjede kad su se obojica radovali kao djeca (mislim na prvu pobjedu Browna, tj. Buttona).majestic je napisao/la:Ja od timova bas i nemam za nekog da navijam. Nevolim to sto prvi vozaci imaju vecu naklonost tima. Evo ovo sta je bilo u nedelju,pa ono je cisto namjestanje od brown GP da Buton pobijedi. Svi idu 2 uta u box,a rubens 3. Jbg,pa nisu ljudi tako naivni da to nemogu shvatiti. Barichelo je bas nesretnik,dok je bio u ferrariju,bio je u sjeni schumachera,sad je u sjeni butonu.... Nadam se da ce se oduprijeti tome. Siguran sam da ni kovalainen nece vise propustati hamiltona ,kao sto je to cinio prosle godine (2 ili 3 puta i to za pobijedu). Mislim da je Red Bull najobjektivniji prem aobojici svojih vozaca. Neda weber pardona vettelu. Jes da se o ovom drugom pise itd,al samo kao o buducoj zvijezdi ali u momcadi je 50:50. Alonso u renaultu nema konkuranciju. Ima skor u kvalifikacijama 23:0 (racunajuci proslu sezonu). Jedva cekam Monte Carlo. Ovdje ce glavnu rijec voditi alonso,kimi i hamilton, budite sigurni u to. Bez obzira koliko su brzi brown,toyota ili red bull,na ovoj stazi to nedolazi toliko do izrazaja. Molim dragog Boga da bude i malo kise.
Ma to njega muke hvataju radi one hrvatice, kurve Slavice, pa se izivljava na F1Rz88 je napisao/la:Formulu 1 niko ne gleda niti treba jer je cijela prodana hehe. Ma to je4 Berni izmislio nešto novo da se zeza malo, on je počeo projekt f1 i zaradio milijkarde i dosadilo čovjeku, zanimljivo sve počelo od razvoda sa onom sponzorušom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.