FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuj on napustio HAHAHAHAHAAH..... Trebo DEBIL da bude nogiran za sedmicu... YEBEM LI TI KO TE DOVEDE U KLUB, UMRI I TI I UKUCANI TI,
Izgleda Vlado Jagodic nam je novi trener. 99% zavrsen
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obrisao sammma_hz je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:02De ba jbg ti ne pisi nadimke brate...jedva cekaju na vrata da oduFrancescoTotti je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:49dusan dobio po njusci. Hoce to kad se u facu unosis. Zasluzio je i goreElCartel11 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:27
![]()
Barem nesto pozitivno zadnje vrijeme. Kakve budale imamo sigurno bi mu opet produzili. Ovako ce u bojac 99%.![]()
Picqe od igraca koje ne postuju suigrace su pored glupe uprave najveci krivci za stanje u klubu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije Vlado, ali jeste drugi putnik u nizi rang - Slavko "Kartoteka" Petrovic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Stadion, kamp, play-off, 4 trofeja u 3 sezone(prva dupla ikad), igramo za 2 dana za 5. trofejzagorski je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:19
Od kojih je za najmanje 90 kriva ona i njeni najblizi suradnici.
Ona jednostavno MORA otici.
Eh onda je problem sta i kako dalje,hoce li Nam i u kojem obimu uopste biti zainteresiran da nesto radi i ulaze.
Po mojoj procjeni slijedi period tavorenja,niti cemo biti konkurentni za trofeje niti cemo ispasti,a igrace ti akademci i jedan broj prosjecnih seniorskih igraca i bice doslovno koliko zaradis toliko ces trositi.
Sabrina i njen tim su najodgovorniji jer za ovaj period nisu napravili,a mogli su,bar 80% samoodrziv klub,ponovili su istu gresku samo puno ukukuljenije koju su prethodno napravili Dino,Kusta i ekipa.
Pa bolan imas budzet 9,5 miliona u ovoj kukuruz ligi i ti poslujes u minusu i jos ne osvojis nista.
Sposobni i posteni ljudi bi za 5 miliona cuda napravili.
Ako je ona nesposobna ko je sposoban?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sve napisem to pa izbrisem. Neki ga zale nesto. Kontam prestati se raspravljati ali skidam kapu ovima momcima sto nesto urade a ne samo sjede kuci i palamudeSanchez1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:02I dodje "navijac" Sarajeva i napada horde,koje bodre isti klub kao i on sto su ovog debila udarile![]()
Evo ja sam navijac i poprilicno sam zagrizen ali nikad se ne bih nakanio da odem u Butmir i raspravljam se a pozelio sam sto puta da neko isamara ove nase kad sam cuo da ne igraju jer im kasne plate. Nisu to male plate i znaju da ce biti isplacene kad tad. Jos vise pozelim da neko nasamara ove sto su spickali tolike pare a moglo se isto ovo postici s puno manje para pa da investitor vidi sa smo koliko toliko samoodrzivi. Morali su nesto pokrenuti, izmisliti pare i ne dozvoliti da jedan igrac moze reci da mu se ne igra jer nema plate.
Svi mi to mislimo a evo ljudi nesto konkretno pokusavaju i sad ih napadaju kao huligani, narkomani i slicno
Samo ne kontam tog Nama kako ne vidi da klubovi sa puno manje para isto ili bolje funkcionisu. Znaci postoje ljudi koji vise rade, vise se trude, imaju bolje znanje i veze. Sto ne teziti boljem. Na kraju ce dici ruke i bice krivi navijaci a nisu krivi ovi sto rasporedjuju pare. Gledajuci ovaj izvjestaj oni su zakazali
Pa slabo gledas onda jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Biće ovog još ne sikirajte se, ovo jutros je samo uvod...
12. igrač kluba iz Titove 38b
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije valjda da se nadate kupu?
Kao sto ste se neki jos do juce nadali tituli. Dzabe se mucite.
Ekipa je truhla, psiha u kur.cu, ovi u naletu i sa pomoci sudije ide to glatko. Zasto mislite, da su Peljtu kaznjavali bezveze i sad odjednom sudi finale kupa?
Ekipa je truhla, psiha u kur.cu, ovi u naletu i sa pomoci sudije ide to glatko. Zasto mislite, da su Peljtu kaznjavali bezveze i sad odjednom sudi finale kupa?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma nema sta, dok Sabrina kolo vodi, nema hajra. Mazala je oci stojekakvim projektima al definitvno nisu cista posla oko prosipanja ovih boba. Svaka cast ekipi danas za ulet, samo nisu trebali udarati bas toliko. Dusanu su trebali opristiti samo za onaj izvuceni cist gol protiv Sirokog. Trudio se. Kako god, Sabrina napolje, balerine napolje !!!!!
U novi boj ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Kosti mu ebem.SarajevoForza je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:57
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kakav je to mozak igraca da lajka proslavu titule od konkurenata. Pa kako ne razmisli prije nego nesto uradi i ne skonta da to moze nekome zasmetati pogotovo u ovoj situaciji
Nevjerovatno trebalo ga je gaziti 2 minute
Iskreno ne nadam seElCartel11 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:24Nije valjda da se nadate kupu?
Ne moras vratiti nego imas opciju na produzenje.zagorski je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:59Ali fkt me zanima,boli me tuki za bilo koju politicku opcije i politicke persone,ovo za stadion. Ako je to tako kako prica Mandic koji je onda nas interes u tome? Jer placas i dalje kiriju,doduse umjesto 7 dajes 4 milje mjesecno,ulozis u njega,dovedes do cat4 i za 30 godina moras isti vratiti.![]()
Mora tu biti neka 'caka' i u korist kluba. A rekli su da ce javno objaviti sve pa cemo vidjeti.
Plus mislim da nakon 30 imas automatski pravo na vlasnistvo
Citam na fb u fazonu Hare i Krste i Amar se odrekli dvije plate da bi se isplatile ovim baletanima ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nemas pravo na vlasnistvo, vec opciju produzenja zakupa na jos 15 godina. Tako da ti to dodje 45 godina i stadion se vraca u vlasnistvo opstine, opet i da je tvoj stadion ako ga sad nasminkas i ulozis par miliona za period od 45 godina ces ga morat jos bar 3 put renovirat, tako da ti dodje ko da je tvoj.Vink0 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:28Ne moras vratiti nego imas opciju na produzenje.zagorski je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:59Ali fkt me zanima,boli me tuki za bilo koju politicku opcije i politicke persone,ovo za stadion. Ako je to tako kako prica Mandic koji je onda nas interes u tome? Jer placas i dalje kiriju,doduse umjesto 7 dajes 4 milje mjesecno,ulozis u njega,dovedes do cat4 i za 30 godina moras isti vratiti.![]()
Mora tu biti neka 'caka' i u korist kluba. A rekli su da ce javno objaviti sve pa cemo vidjeti.
Plus mislim da nakon 30 imas automatski pravo na vlasnistvo
Samo meni nisu jasne ove 4 milje koje dajemo mjesecno za njega al eto
-
- Kontakt:
NASILJE RAĐA NASILJE
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], nedimmmm1337 i 24 gosta.