Prijateljske utakmice
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Prijateljske utakmice
Ma naši se ni ne trude da uspiju... mislim nemaju ni od čega. Da je bogdom svaki od njih mentaliteta kao Dzeko kad mu govore da ne zna da nije dobar i on se dokaze kao najbolji. Ne sjećam se kad su napravili pristojan transfer više. U naše klubove dolaze 30+ igraci, mladi truhnu i onda igraju u 16. Austrijskoj
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
-
- Kontakt:
Brate,sve sto valja ode vani i sa 16,haman da je tako..OnakoBa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 06:37Ma naši se ni ne trude da uspiju... mislim nemaju ni od čega. Da je bogdom svaki od njih mentaliteta kao Dzeko kad mu govore da ne zna da nije dobar i on se dokaze kao najbolji. Ne sjećam se kad su napravili pristojan transfer više. U naše klubove dolaze 30+ igraci, mladi truhnu i onda igraju u 16. Austrijskoj
Nije meni belaj sto odu vani, ali kad odu, za sicu igraju i ne trude se da budu neko i nesto. Naravno nije svako pun talenta, ali ima tu dorade, kad se zalazes... ovi svi sto su otisli, slaba vajdaPozitivanstav je napisao/la: ↑24 maj 2021, 09:54Brate,sve sto valja ode vani i sa 16,haman da je tako..OnakoBa je napisao/la: ↑24 maj 2021, 06:37Ma naši se ni ne trude da uspiju... mislim nemaju ni od čega. Da je bogdom svaki od njih mentaliteta kao Dzeko kad mu govore da ne zna da nije dobar i on se dokaze kao najbolji. Ne sjećam se kad su napravili pristojan transfer više. U naše klubove dolaze 30+ igraci, mladi truhnu i onda igraju u 16. Austrijskoj
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Znaci Civic na beku opet, Hadziahmetovic zadnji vezni i otpadanjem Stevanovica najpametnije nam je da igramo bez krila.
Ne znam cemu forsiranje formacije za koje nemas igraca te moras pomjerati igrace koji nisu prirodni na toj poziciji. Pozvao je osam veznih igraca... pa koristi ih onda na njima prilagodjenim pozicijama, a ne praviti od veznjaka krilo. Dakle 3-5-2 je najbolje sto mozemo izvuci iz trenutnih resursa kojih imamo. Nesto kao na slici:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.