FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

90minut
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 90minut » 24 maj 2021, 20:23

svrakino1921 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:23
Evander je napisao/la:
24 maj 2021, 19:36
U sezoni u kojoj je Zeljo dozivio istorijski debakl i brukanje, mi smo se gore obrukali. Treba bas biti strucnjak i to postici.

Ogadili su mi sve, svako intres za klubom sam izgubio.
Bravo kralju
:tokralju:
Gdje nam je mezimica baci je ovdje da se igramo

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 maj 2021, 20:25

Jedno je sigurno, pred nama je vrućee ljeto na Koševu. Pripreme za Evropu počinju već sredinom juna, do tada se mora znati SD, trener, igrački kadar. Da ne spominjem da liga počinje za tačno dva mjeseca. Sve u svemu biće interesantno narednih 20tak dana.
Iskreno nadam se i SDu i treneru strancu.....

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 maj 2021, 20:25

Eno Vico kaze da je sve bilo legalno i da je borac legalno osvoio titulu. I kaze ja sa presjednik borca rodjen sam u bl zivimnu bl i normalno je da navlacim za borac.

U izvjestaju stoji da smo potrosili (dali 7,5 milion kermi) takodje nijedan igrac trener ni niko iz kluba nije otisao i rekao SARAJEVO mi je ostalo duzno nit je prekino ugovor (UEFA pravila tri plate nisi dobio imas ciste papire)

830 hiljada duga a svi znamo da nismo imali prihode od navijaca (ulaznice) koje je od prilike 500-700 hiljad maraka..

Takodje gubitak od euro utakmica prodaje ulaznica

Mandic je izasao i rekao da je SARAJEVO NAM sa podpisom i preuzimanjem stadiona garantovalo ulaganje od 10 m € u roku od 10 godina..

Nadjite mi ijedan klub u BOSNI DA JE POTROSIO U PERIODU OD 15 godina 18-20 m €ura na kamp i stadion.

Svi znamo kako je zrinjski dobio stadion, ista stvar sb, zeljo je jedini klub uz nas koji je ulozio malo ozbiljniju cifru al to nije ni 30% sto cemo mi..

Osvoili smo 2 titule 1 kup i igramo za 2 dana finale kupa u zadnje 3 godine i to je pomeni posebno ako osvoimo kup zadovoljavajuce

Svi klubovi iz rs kao i zrinjsji sb su direktno gurani od drzave finaciski i sto je najtuznije prljavim sudiskim radnjama i opet smo u vrhu bh fudbala i sa trifeima a u euro takmicenjima smo najvise dobacili..

Kad se zavrsi prvenstvo sjest vidjet kako dalje a ne da unistimo i ovu utjesnu nagradu zvana kup bh
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 24 maj 2021, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 maj 2021, 20:26

feniksptica je napisao/la:
24 maj 2021, 20:20
Hajdeee je napisao/la:
24 maj 2021, 20:18
:cry:
Hordanjezla1987 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:13
Stanite u licnu zastitu diretorice pojavite se jednom u javnosti nista od piskaranja nece sprijeciti njen kraj i kraj njenih poltrona.
Izadjite jednom na crtu, **** vas forumi.
Podržite direktoricu. :kafa:
Nije problem. Problem s ljudima kao vi je sto uvijek kazete dodji ko smije da vam MI pokazemo, da s NAMA popricate...Pa je l moguce da niko kaze dodji da ti i ja rijesimo.
I sta sad ti bi da se bijes za Sabrinu?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 maj 2021, 20:26

svrakino1921 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:23
Evander je napisao/la:
24 maj 2021, 19:36
U sezoni u kojoj je Zeljo dozivio istorijski debakl i brukanje, mi smo se gore obrukali. Treba bas biti strucnjak i to postici.

Ogadili su mi sve, svako intres za klubom sam izgubio.
Bravo kralju
:tokralju:
Jesil ovo ti evanderu
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2021, 20:28

Denchi je napisao/la:
24 maj 2021, 19:14
zagorski je napisao/la:
24 maj 2021, 16:19

Od kojih je za najmanje 90 kriva ona i njeni najblizi suradnici.
Ona jednostavno MORA otici.
Eh onda je problem sta i kako dalje,hoce li Nam i u kojem obimu uopste biti zainteresiran da nesto radi i ulaze.
Po mojoj procjeni slijedi period tavorenja,niti cemo biti konkurentni za trofeje niti cemo ispasti,a igrace ti akademci i jedan broj prosjecnih seniorskih igraca i bice doslovno koliko zaradis toliko ces trositi.
Sabrina i njen tim su najodgovorniji jer za ovaj period nisu napravili,a mogli su,bar 80% samoodrziv klub,ponovili su istu gresku samo puno ukukuljenije koju su prethodno napravili Dino,Kusta i ekipa.
Pa bolan imas budzet 9,5 miliona u ovoj kukuruz ligi i ti poslujes u minusu i jos ne osvojis nista.
Sposobni i posteni ljudi bi za 5 miliona cuda napravili.
Stadion, kamp, play-off, 4 trofeja u 3 sezone(prva dupla ikad), igramo za 2 dana za 5. trofej

Ako je ona nesposobna ko je sposoban?
Na prvu,to su jaki argumenti sto ti kazes.
Na drugu kada se malo bolje razmisli sve je to ispod realnih mogucnosti kojima je raspolagala. Budzeti kojima je raspolagala su bili dovoljni da uzizamo titule u nizu i to dominantno,da sad budemo toliko ispred drugih da tu nema rasprave.
A sto se tice kampa isti tapka u mjestu vec godinama,a napravljen je svakako prije dolaska Sabrine u klub. Ovo oko stadiona je trenutno vrlo opskurna prica pa je ja ne bi svrstavao ni u pozitivni ni u negativni kontekst. Akademija stagnira otkako je ona dosla,realno,vrhunac akademije je bio prije njenog dolaska u klub i to je cinjenica.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 maj 2021, 20:29

mma_hz je napisao/la:
24 maj 2021, 20:26
Hajdeee je napisao/la:

Nije problem. Problem s ljudima kao vi je sto uvijek kazete dodji ko smije da vam MI pokazemo, da s NAMA popricate...Pa je l moguce da niko kaze dodji da ti i ja rijesimo.
I sta sad ti bi da se bijes za Sabrinu?
Ma jok, nisam se na to hvatao. Puca mi dole za nju, imamo dosta vecih problema u klubu, samo sto ste vi slijepi pored ociju. Govorim za ove frajerluke gdje govore dodji nama dodji na nas...i te forice

Jesi l cestito Sabrini titulu kad smo je osvojili, hvalio je ako je sad krivis ?? Ja nisam cestitao tad..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 maj 2021, 20:30

Bolje imat -20 bodova odnosno -23 i bit 8 nego drugi

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2021, 20:31

Vink0 je napisao/la:
24 maj 2021, 19:28
zagorski je napisao/la:
24 maj 2021, 18:59
Ali fkt me zanima,boli me tuki za bilo koju politicku opcije i politicke persone,ovo za stadion. Ako je to tako kako prica Mandic koji je onda nas interes u tome? Jer placas i dalje kiriju,doduse umjesto 7 dajes 4 milje mjesecno,ulozis u njega,dovedes do cat4 i za 30 godina moras isti vratiti. :wtf:
Mora tu biti neka 'caka' i u korist kluba. A rekli su da ce javno objaviti sve pa cemo vidjeti.
Ne moras vratiti nego imas opciju na produzenje.

Plus mislim da nakon 30 imas automatski pravo na vlasnistvo
Pa kazem mora biti neki detalj u nasu korist.
To je vec druga prica.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 maj 2021, 20:32

slika
dzaba se trudis da odbranis svoju voljenu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 maj 2021, 20:32

Aduka87 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:21
ElCartel11 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:12
Handzic, Krle, Hodzic, Cruz, Milanovic, Dzafic, Hebib.
7 parmaka kojima istice ugovor juna i koje ne želim vise vidjeti u našem dresu. Nek su imali prosjecnu platu 3 milje to je 21k mjesecno. Za te pare dovedi samo JEDNOG igraca koji ima kvalitet i bicemo bolji i imati vise koristi dajem glavu.

A bice jos odlazaka sigurno Pejovic, Susic Jukic...
Budžet bi se mogao lijepo srediti. Bice tu vjerovatno koja prodaja (Kovacevic, Djokanovic).

I onda kao sto sam govorio 4,5 kvalitetnih stranaca (ne kao Krle vec kao Fanimo). Ostale možemo i Akademcima popuniti garantujem, da bi bili jaci za 50% nego sad.
Treba nam Krle, da dobijemo one pare od Uefe a ostale nabit na nogu
To cemo tako i tako dobiti jer ce kod nas zavrsiti sezonu.
Negdje sam vidio, da cemo dobiti 2.5k za svaki dan sto igrač provede na EP ukljucujuci od okupljanja. Pa izrčunaj cifru negdje oko 60k. Crkavica :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 maj 2021, 20:33

Osjecam li ja to nepovjerenje foruma u upravu, hadziju, legendu borca vinkaru?
Sramite se neprijatelji kluba, usrefovci itd!
NEMA NAZAD

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 maj 2021, 20:35

Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.

Ova uprava je imala podrsku dok je radila ispravno. Sada kada ne radi, a ne zele sami odstupiti, moraju biti nasilno svrgnuti. Ovo je bitka svih nas, dakle svih navijaca. Ne Hordi zla, kospicara, pitara ili simpatizera pojedinacno, nego SVIH zajedno!

Za bolje Sarajevo!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 24 maj 2021, 20:37

24 maj 2021, 20:32
Aduka87 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:21
24 maj 2021, 20:12
Handzic, Krle, Hodzic, Cruz, Milanovic, Dzafic, Hebib.
7 parmaka kojima istice ugovor juna i koje ne želim vise vidjeti u našem dresu. Nek su imali prosjecnu platu 3 milje to je 21k mjesecno. Za te pare dovedi samo JEDNOG igraca koji ima kvalitet i bicemo bolji i imati vise koristi dajem glavu.

A bice jos odlazaka sigurno Pejovic, Susic Jukic...
Budžet bi se mogao lijepo srediti. Bice tu vjerovatno koja prodaja (Kovacevic, Djokanovic).

I onda kao sto sam govorio 4,5 kvalitetnih stranaca (ne kao Krle vec kao Fanimo). Ostale možemo i Akademcima popuniti garantujem, da bi bili jaci za 50% nego sad.
Treba nam Krle, da dobijemo one pare od Uefe a ostale nabit na nogu
To cemo tako i tako dobiti jer ce kod nas zavrsiti sezonu.
Negdje sam vidio, da cemo dobiti 2.5k za svaki dan sto igrač provede na EP ukljucujuci od okupljanja. Pa izrčunaj cifru negdje oko 60k. Crkavica :D
A mozda Makedonija udje i u KO fazu. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 maj 2021, 20:38

Dupli.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 24 maj 2021, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 maj 2021, 20:39

Napapijri je napisao/la:
24 maj 2021, 20:35
Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.

Ova uprava je imala podrsku dok je radila ispravno. Sada kada ne radi, a ne zele sami odstupiti, moraju biti nasilno svrgnuti. Ovo je bitka svih nas, dakle svih navijaca. Ne Hordi zla, kospicara, pitara ili simpatizera pojedinacno, nego SVIH zajedno!

Za bolje Sarajevo!
Bila je danas ta prica, vi naravno sto ste za tjeranje ste preskocili.

Koliko se mi mozemo ugledati na druge navijace i njihov uticaj ?? 2000 clanova..3000 prosjek gledalaca kad su bili. Pa ovdje je javno pisano od nekog profila koji sadrzi HZ u sebi da se zagovara da se ne kupuje u fan shopu nego samo u njihovom shopu.

Eh sad mislim da se navijaci trebaju pitati ali koliko. Al kad je trebalo se oduzit klubu u vidu clanske i kad si 2x prvak drzave igrao play off, bio bez poraza imas samo 2000 clanova !!!

Mislim da nismo zasluzili da se pitamo. Lahko je sad rec nisu zasluzili. Ali do zime je sve bilo idealno pa nas nigdje nije bilo.
Ne mozemo mi bit dvolicni i u klubu gdje se vrte milioni a mi skroz slabo doprinesemo da se pitamo nesto
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 maj 2021, 20:40

Hajdeee je napisao/la:
Hordanjezla1987 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:13
Stanite u licnu zastitu diretorice pojavite se jednom u javnosti nista od piskaranja nece sprijeciti njen kraj i kraj njenih poltrona.
Evo ja ti kažem
Izaberi sam mjesto gdje želiš.
- FKS -

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 24 maj 2021, 20:40

benko21 je napisao/la:
24 maj 2021, 20:32
slika
dzaba se trudis da odbranis svoju voljenu
Igracice sfk lazne profile prave i brane drolju tamo na facebook stranici zamisli dokle to ide .

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 24 maj 2021, 20:42

Denchi je napisao/la:
24 maj 2021, 20:06
obiteljskicovjek je napisao/la:
24 maj 2021, 20:01
Đeneral je imao svoje favorite za rentanje p prostora.
Subrina u saradnji sa dokazanim talđijama (imena i funkcije poznate papku od Rogatice) ima svoje.
Tim činom papanka od Tojišića smiruje situaciju u i oko kluba, zatvara usta ovim suradnicima a Namu piše bajke.
Da su se mogli dogovoriti oko talova ovo bi se ranije završilo.
Branite ih životima ali sve ih redom na racku nabijem
kao vas koji znate zašto ih branite.
Pa jesu ga zato prozvali na potpisivanju za stadion?

Hahahahah nabijem i ja na racku ove sa zajhebanom mastom koji bi nesto da tjeraju a nemaju ni clanske
Članska? šta, čega, unfks? fks?

Žao mi je što se ti očigledno, osjećaš prozvanim.
Ako sam te nabio, oprosti, eto skini mi se skurca i
nastavi lizati picic.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 24 maj 2021, 20:42

Napapijri je napisao/la:
24 maj 2021, 20:35

Za bolje Sarajevo!
:stop: Apsolutno netacno ! Ova Uprava je imala podrsku dok nije otjerala Husru, i znamo to i ja, i ti, i svi ovde. Neko ce priznati, neko ne... Sve ostalo moze proci, osim ovog dijela o podrsci. Ona je izostala po tjeranju Husre, i to svako zna !!!
Zadnja izmjena: Zoran28, dana/u 24 maj 2021, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, keli, PeppermintSA i 40 gostiju.