Gdje nam je mezimica baci je ovdje da se igramo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedno je sigurno, pred nama je vrućee ljeto na Koševu. Pripreme za Evropu počinju već sredinom juna, do tada se mora znati SD, trener, igrački kadar. Da ne spominjem da liga počinje za tačno dva mjeseca. Sve u svemu biće interesantno narednih 20tak dana.
Iskreno nadam se i SDu i treneru strancu.....
Iskreno nadam se i SDu i treneru strancu.....
Eno Vico kaze da je sve bilo legalno i da je borac legalno osvoio titulu. I kaze ja sa presjednik borca rodjen sam u bl zivimnu bl i normalno je da navlacim za borac.
U izvjestaju stoji da smo potrosili (dali 7,5 milion kermi) takodje nijedan igrac trener ni niko iz kluba nije otisao i rekao SARAJEVO mi je ostalo duzno nit je prekino ugovor (UEFA pravila tri plate nisi dobio imas ciste papire)
830 hiljada duga a svi znamo da nismo imali prihode od navijaca (ulaznice) koje je od prilike 500-700 hiljad maraka..
Takodje gubitak od euro utakmica prodaje ulaznica
Mandic je izasao i rekao da je SARAJEVO NAM sa podpisom i preuzimanjem stadiona garantovalo ulaganje od 10 m € u roku od 10 godina..
Nadjite mi ijedan klub u BOSNI DA JE POTROSIO U PERIODU OD 15 godina 18-20 m €ura na kamp i stadion.
Svi znamo kako je zrinjski dobio stadion, ista stvar sb, zeljo je jedini klub uz nas koji je ulozio malo ozbiljniju cifru al to nije ni 30% sto cemo mi..
Osvoili smo 2 titule 1 kup i igramo za 2 dana finale kupa u zadnje 3 godine i to je pomeni posebno ako osvoimo kup zadovoljavajuce
Svi klubovi iz rs kao i zrinjsji sb su direktno gurani od drzave finaciski i sto je najtuznije prljavim sudiskim radnjama i opet smo u vrhu bh fudbala i sa trifeima a u euro takmicenjima smo najvise dobacili..
Kad se zavrsi prvenstvo sjest vidjet kako dalje a ne da unistimo i ovu utjesnu nagradu zvana kup bh
U izvjestaju stoji da smo potrosili (dali 7,5 milion kermi) takodje nijedan igrac trener ni niko iz kluba nije otisao i rekao SARAJEVO mi je ostalo duzno nit je prekino ugovor (UEFA pravila tri plate nisi dobio imas ciste papire)
830 hiljada duga a svi znamo da nismo imali prihode od navijaca (ulaznice) koje je od prilike 500-700 hiljad maraka..
Takodje gubitak od euro utakmica prodaje ulaznica
Mandic je izasao i rekao da je SARAJEVO NAM sa podpisom i preuzimanjem stadiona garantovalo ulaganje od 10 m € u roku od 10 godina..
Nadjite mi ijedan klub u BOSNI DA JE POTROSIO U PERIODU OD 15 godina 18-20 m €ura na kamp i stadion.
Svi znamo kako je zrinjski dobio stadion, ista stvar sb, zeljo je jedini klub uz nas koji je ulozio malo ozbiljniju cifru al to nije ni 30% sto cemo mi..
Osvoili smo 2 titule 1 kup i igramo za 2 dana finale kupa u zadnje 3 godine i to je pomeni posebno ako osvoimo kup zadovoljavajuce
Svi klubovi iz rs kao i zrinjsji sb su direktno gurani od drzave finaciski i sto je najtuznije prljavim sudiskim radnjama i opet smo u vrhu bh fudbala i sa trifeima a u euro takmicenjima smo najvise dobacili..
Kad se zavrsi prvenstvo sjest vidjet kako dalje a ne da unistimo i ovu utjesnu nagradu zvana kup bh
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 24 maj 2021, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
I sta sad ti bi da se bijes za Sabrinu?feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:20Nije problem. Problem s ljudima kao vi je sto uvijek kazete dodji ko smije da vam MI pokazemo, da s NAMA popricate...Pa je l moguce da niko kaze dodji da ti i ja rijesimo.Hajdeee je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:18
Izadjite jednom na crtu, **** vas forumi.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:13Stanite u licnu zastitu diretorice pojavite se jednom u javnosti nista od piskaranja nece sprijeciti njen kraj i kraj njenih poltrona.
Podržite direktoricu.![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jesil ovo ti evanderu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Na prvu,to su jaki argumenti sto ti kazes.Denchi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:14Stadion, kamp, play-off, 4 trofeja u 3 sezone(prva dupla ikad), igramo za 2 dana za 5. trofejzagorski je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:19
Od kojih je za najmanje 90 kriva ona i njeni najblizi suradnici.
Ona jednostavno MORA otici.
Eh onda je problem sta i kako dalje,hoce li Nam i u kojem obimu uopste biti zainteresiran da nesto radi i ulaze.
Po mojoj procjeni slijedi period tavorenja,niti cemo biti konkurentni za trofeje niti cemo ispasti,a igrace ti akademci i jedan broj prosjecnih seniorskih igraca i bice doslovno koliko zaradis toliko ces trositi.
Sabrina i njen tim su najodgovorniji jer za ovaj period nisu napravili,a mogli su,bar 80% samoodrziv klub,ponovili su istu gresku samo puno ukukuljenije koju su prethodno napravili Dino,Kusta i ekipa.
Pa bolan imas budzet 9,5 miliona u ovoj kukuruz ligi i ti poslujes u minusu i jos ne osvojis nista.
Sposobni i posteni ljudi bi za 5 miliona cuda napravili.
Ako je ona nesposobna ko je sposoban?
Na drugu kada se malo bolje razmisli sve je to ispod realnih mogucnosti kojima je raspolagala. Budzeti kojima je raspolagala su bili dovoljni da uzizamo titule u nizu i to dominantno,da sad budemo toliko ispred drugih da tu nema rasprave.
A sto se tice kampa isti tapka u mjestu vec godinama,a napravljen je svakako prije dolaska Sabrine u klub. Ovo oko stadiona je trenutno vrlo opskurna prica pa je ja ne bi svrstavao ni u pozitivni ni u negativni kontekst. Akademija stagnira otkako je ona dosla,realno,vrhunac akademije je bio prije njenog dolaska u klub i to je cinjenica.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma jok, nisam se na to hvatao. Puca mi dole za nju, imamo dosta vecih problema u klubu, samo sto ste vi slijepi pored ociju. Govorim za ove frajerluke gdje govore dodji nama dodji na nas...i te foricemma_hz je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:26I sta sad ti bi da se bijes za Sabrinu?feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:20Nije problem. Problem s ljudima kao vi je sto uvijek kazete dodji ko smije da vam MI pokazemo, da s NAMA popricate...Pa je l moguce da niko kaze dodji da ti i ja rijesimo.
Jesi l cestito Sabrini titulu kad smo je osvojili, hvalio je ako je sad krivis ?? Ja nisam cestitao tad..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bolje imat -20 bodova odnosno -23 i bit 8 nego drugi
Pa kazem mora biti neki detalj u nasu korist.Vink0 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:28Ne moras vratiti nego imas opciju na produzenje.zagorski je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:59Ali fkt me zanima,boli me tuki za bilo koju politicku opcije i politicke persone,ovo za stadion. Ako je to tako kako prica Mandic koji je onda nas interes u tome? Jer placas i dalje kiriju,doduse umjesto 7 dajes 4 milje mjesecno,ulozis u njega,dovedes do cat4 i za 30 godina moras isti vratiti.![]()
Mora tu biti neka 'caka' i u korist kluba. A rekli su da ce javno objaviti sve pa cemo vidjeti.
Plus mislim da nakon 30 imas automatski pravo na vlasnistvo
To je vec druga prica.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ElCartel11
- Kontakt:
To cemo tako i tako dobiti jer ce kod nas zavrsiti sezonu.Aduka87 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:21Treba nam Krle, da dobijemo one pare od Uefe a ostale nabit na noguElCartel11 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:12Handzic, Krle, Hodzic, Cruz, Milanovic, Dzafic, Hebib.
7 parmaka kojima istice ugovor juna i koje ne želim vise vidjeti u našem dresu. Nek su imali prosjecnu platu 3 milje to je 21k mjesecno. Za te pare dovedi samo JEDNOG igraca koji ima kvalitet i bicemo bolji i imati vise koristi dajem glavu.
A bice jos odlazaka sigurno Pejovic, Susic Jukic...
Budžet bi se mogao lijepo srediti. Bice tu vjerovatno koja prodaja (Kovacevic, Djokanovic).
I onda kao sto sam govorio 4,5 kvalitetnih stranaca (ne kao Krle vec kao Fanimo). Ostale možemo i Akademcima popuniti garantujem, da bi bili jaci za 50% nego sad.
Negdje sam vidio, da cemo dobiti 2.5k za svaki dan sto igrač provede na EP ukljucujuci od okupljanja. Pa izrčunaj cifru negdje oko 60k. Crkavica

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Osjecam li ja to nepovjerenje foruma u upravu, hadziju, legendu borca vinkaru?
Sramite se neprijatelji kluba, usrefovci itd!
Sramite se neprijatelji kluba, usrefovci itd!
NEMA NAZAD
Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.
Ova uprava je imala podrsku dok je radila ispravno. Sada kada ne radi, a ne zele sami odstupiti, moraju biti nasilno svrgnuti. Ovo je bitka svih nas, dakle svih navijaca. Ne Hordi zla, kospicara, pitara ili simpatizera pojedinacno, nego SVIH zajedno!
Za bolje Sarajevo!
Ova uprava je imala podrsku dok je radila ispravno. Sada kada ne radi, a ne zele sami odstupiti, moraju biti nasilno svrgnuti. Ovo je bitka svih nas, dakle svih navijaca. Ne Hordi zla, kospicara, pitara ili simpatizera pojedinacno, nego SVIH zajedno!
Za bolje Sarajevo!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A mozda Makedonija udje i u KO fazu.ElCartel11 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:32To cemo tako i tako dobiti jer ce kod nas zavrsiti sezonu.Aduka87 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:21Treba nam Krle, da dobijemo one pare od Uefe a ostale nabit na noguElCartel11 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:12Handzic, Krle, Hodzic, Cruz, Milanovic, Dzafic, Hebib.
7 parmaka kojima istice ugovor juna i koje ne želim vise vidjeti u našem dresu. Nek su imali prosjecnu platu 3 milje to je 21k mjesecno. Za te pare dovedi samo JEDNOG igraca koji ima kvalitet i bicemo bolji i imati vise koristi dajem glavu.
A bice jos odlazaka sigurno Pejovic, Susic Jukic...
Budžet bi se mogao lijepo srediti. Bice tu vjerovatno koja prodaja (Kovacevic, Djokanovic).
I onda kao sto sam govorio 4,5 kvalitetnih stranaca (ne kao Krle vec kao Fanimo). Ostale možemo i Akademcima popuniti garantujem, da bi bili jaci za 50% nego sad.
Negdje sam vidio, da cemo dobiti 2.5k za svaki dan sto igrač provede na EP ukljucujuci od okupljanja. Pa izrčunaj cifru negdje oko 60k. Crkavica![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dupli.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 24 maj 2021, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Bila je danas ta prica, vi naravno sto ste za tjeranje ste preskocili.Napapijri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:35Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.
Za bolje Sarajevo!
Koliko se mi mozemo ugledati na druge navijace i njihov uticaj ?? 2000 clanova..3000 prosjek gledalaca kad su bili. Pa ovdje je javno pisano od nekog profila koji sadrzi HZ u sebi da se zagovara da se ne kupuje u fan shopu nego samo u njihovom shopu.
Eh sad mislim da se navijaci trebaju pitati ali koliko. Al kad je trebalo se oduzit klubu u vidu clanske i kad si 2x prvak drzave igrao play off, bio bez poraza imas samo 2000 clanova !!!
Mislim da nismo zasluzili da se pitamo. Lahko je sad rec nisu zasluzili. Ali do zime je sve bilo idealno pa nas nigdje nije bilo.
Ne mozemo mi bit dvolicni i u klubu gdje se vrte milioni a mi skroz slabo doprinesemo da se pitamo nesto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Evo ja ti kažemfeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:20Nije problem. Problem s ljudima kao vi je sto uvijek kazete dodji ko smije da vam MI pokazemo, da s NAMA popricate...Pa je l moguce da niko kaze dodji da ti i ja rijesimo.Hajdeee je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:18
Izadjite jednom na crtu, **** vas forumi.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:13Stanite u licnu zastitu diretorice pojavite se jednom u javnosti nista od piskaranja nece sprijeciti njen kraj i kraj njenih poltrona.
Podržite direktoricu.![]()
Izaberi sam mjesto gdje želiš.
- FKS -
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Članska? šta, čega, unfks? fks?Denchi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:06Pa jesu ga zato prozvali na potpisivanju za stadion?obiteljskicovjek je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:01Đeneral je imao svoje favorite za rentanje p prostora.
Subrina u saradnji sa dokazanim talđijama (imena i funkcije poznate papku od Rogatice) ima svoje.
Tim činom papanka od Tojišića smiruje situaciju u i oko kluba, zatvara usta ovim suradnicima a Namu piše bajke.
Da su se mogli dogovoriti oko talova ovo bi se ranije završilo.
Branite ih životima ali sve ih redom na racku nabijem
kao vas koji znate zašto ih branite.
Hahahahah nabijem i ja na racku ove sa zajhebanom mastom koji bi nesto da tjeraju a nemaju ni clanske
Žao mi je što se ti očigledno, osjećaš prozvanim.
Ako sam te nabio, oprosti, eto skini mi se skurca i
nastavi lizati picic.
Napapijri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:35Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.
Za bolje Sarajevo!

Zadnja izmjena: Zoran28, dana/u 24 maj 2021, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, keli, PeppermintSA i 40 gostiju.