branio bih je i ja da me vodila na maldive kao sto je njihHordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:40Igracice sfk lazne profile prave i brane drolju tamo na facebook stranici zamisli dokle to ide .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 24 maj 2021, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
NASILJE BRACO MOJA GDJE JE LECLER RAĐA NASILJE
Pa naravno. FKSarajevo su preuzele ove iz SFK Sarajevo.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:40Igracice sfk lazne profile prave i brane drolju tamo na facebook stranici zamisli dokle to ide .
Normalno da brane kurvu.
- FKS -
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ma pusti miseve jedini je Pantelija ispao korektan moze kafa da se poprica a ovi lajavci ne treba se zamarati samo mozes zamisliti na sta lici ovaj Denci saznao sam za 2 3 lajavca vidio ko su znaci grehota udarati majkemi .Hajdeee je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:40Evo ja ti kažemfeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:20Nije problem. Problem s ljudima kao vi je sto uvijek kazete dodji ko smije da vam MI pokazemo, da s NAMA popricate...Pa je l moguce da niko kaze dodji da ti i ja rijesimo.
Izaberi sam mjesto gdje želiš.
Koje vaš favorit ?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:40Igracice sfk lazne profile prave i brane drolju tamo na facebook stranici zamisli dokle to ide .
Sta su realne mogucnosti?zagorski je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:28Na prvu,to su jaki argumenti sto ti kazes.Denchi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 19:14Stadion, kamp, play-off, 4 trofeja u 3 sezone(prva dupla ikad), igramo za 2 dana za 5. trofejzagorski je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:19
Od kojih je za najmanje 90 kriva ona i njeni najblizi suradnici.
Ona jednostavno MORA otici.
Eh onda je problem sta i kako dalje,hoce li Nam i u kojem obimu uopste biti zainteresiran da nesto radi i ulaze.
Po mojoj procjeni slijedi period tavorenja,niti cemo biti konkurentni za trofeje niti cemo ispasti,a igrace ti akademci i jedan broj prosjecnih seniorskih igraca i bice doslovno koliko zaradis toliko ces trositi.
Sabrina i njen tim su najodgovorniji jer za ovaj period nisu napravili,a mogli su,bar 80% samoodrziv klub,ponovili su istu gresku samo puno ukukuljenije koju su prethodno napravili Dino,Kusta i ekipa.
Pa bolan imas budzet 9,5 miliona u ovoj kukuruz ligi i ti poslujes u minusu i jos ne osvojis nista.
Sposobni i posteni ljudi bi za 5 miliona cuda napravili.
Ako je ona nesposobna ko je sposoban?
Na drugu kada se malo bolje razmisli sve je to ispod realnih mogucnosti kojima je raspolagala. Budzeti kojima je raspolagala su bili dovoljni da uzizamo titule u nizu i to dominantno,da sad budemo toliko ispred drugih da tu nema rasprave.
A sto se tice kampa isti tapka u mjestu vec godinama,a napravljen je svakako prije dolaska Sabrine u klub. Ovo oko stadiona je trenutno vrlo opskurna prica pa je ja ne bi svrstavao ni u pozitivni ni u negativni kontekst. Akademija stagnira otkako je ona dosla,realno,vrhunac akademije je bio prije njenog dolaska u klub i to je cinjenica.
Bivsa uprava imala veci budzet cak sta vise probijali budzete pa uzeli 2 trofeja? Druge ekipe imaju slicne budzete ali ih daju na crno, posebice zrinjski dovodio zvucnija imena, ali i taj city npr.a evo i borac...
Sto se tice kampa mogao si juce slusati sta je novo uradjeno (3 miniterena) od covjeka koji je doveden da reorganizira akademiju, i koji je najavio novu strukturu i projekte. Stadion je nas, nakon sto smo bili beskucnici 75 godina, sta je opskurno tu, a i tu ce uskoro biti prezentacija kompletnog plana za stadion i klub...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
STAVILA JE DILDO I GURA NAM DO GRLA DOMINA SABRINA
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Denchi uhljupe, ode ti picic iz kluba,
qrac ćeš moj sad lizat'
Morao sam, halali ako možeš.
Zayebancija.
qrac ćeš moj sad lizat'
Morao sam, halali ako možeš.
Zayebancija.
Bebo mala, Denchi je zivio na grbavici donedavno i nikad nije bjezao od strumfova, a ni trans zijanioHordanjezla1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:43
Ma pusti miseve jedini je Pantelija ispao korektan moze kafa da se poprica a ovi lajavci ne treba se zamarati samo mozes zamisliti na sta lici ovaj Denci saznao sam za 2 3 lajavca vidio ko su znaci grehota udarati majkemi .

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je covjek zvani dildo kad bi se pojavio pred momcima naguzio bi se i rekao molim vas silujte me kupicu vas hamburger poslije
Ali zar nije imala podrsku ostalih, ako vec izuzimas Horde zla? Ja ne vidim da sada ima iciju podrsku. Realno, osim par likova ovdje nisam primjetio da iko podrzava rad uprave. Od ulice preko drustvenih mreza.Zoran28 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:42Napapijri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:35Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.
Ova uprava je imala podrsku dok je radila ispravno. Sada kada ne radi, a ne zele sami odstupiti, moraju biti nasilno svrgnuti. Ovo je bitka svih nas, dakle svih navijaca. Ne Hordi zla, kospicara, pitara ili simpatizera pojedinacno, nego SVIH zajedno!
Za bolje Sarajevo!Apsolutno netacno ! Ova Uprava je imala podrsku dok nije otjerala Husru, i znamo to i ja, i ti, i svi ovde. Neko ce priznati, neko ne... Sve ostalo moze proci, osim ovog dijela o podrsci. Ona je izostala po tjeranju Husre, i to svako zna !!!
@Feniks, slazem se s tvojom konstatacijom, ali moras se osvrnuti na to da upravo ti redovni koji uzimaju clanske, godisnje, kupuju u fan shopu i odvajaju od usta da prate klub i protestvuju. Ne cine to oni koji ne mogu noge protegnuti do kluba ili kliknuti misem par puta na racunaru.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa ti i velika vecina vas zna ono sto se pise ovdje a pojma nemate o odnosu Hz i Uprave u javnosti, ta ista Sabrina poslije odlaska Husrefa je vise sastanaka sa Hz imala i to sasvim korektnih, jel mislis da bi neko dozvolio Hordama da udju u kamp prije derbija i Borca i da daju podrsku i igracima i svima u Klubu( licno Sabrina i jos knogo njih iz Kluba prisustvovalo tim treninzima) a ti isti navijaci su navidno protiv Sabrine svo vrijeme ??Zoran28 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:42Napapijri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:35Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.
Ova uprava je imala podrsku dok je radila ispravno. Sada kada ne radi, a ne zele sami odstupiti, moraju biti nasilno svrgnuti. Ovo je bitka svih nas, dakle svih navijaca. Ne Hordi zla, kospicara, pitara ili simpatizera pojedinacno, nego SVIH zajedno!
Za bolje Sarajevo!Apsolutno netacno ! Ova Uprava je imala podrsku dok nije otjerala Husru, i znamo to i ja, i ti, i svi ovde. Neko ce priznati, neko ne... Sve ostalo moze proci, osim ovog dijela o podrsci. Ona je izostala po tjeranju Husre, i to svako zna !!!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Hahahah a sto bi se pojavljivao pred momcima? Nek se oni izmedju sebe siluju hahahaha
A ja se pitam kako im pade trans a oni se malo mazili medjusobno hahahaha
Pa i pricamo o Hz. Ko su to ostali a ko Hz ? Ja znam da su protesti uslijedili nakon njegove smjene. Ispravi me ako grijesim... Jbg, imaju podrsku Nama, bar za sada. Vidjet cemo dalje.Napapijri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:55Ali zar nije imala podrsku ostalih, ako vec izuzimas Horde zla? Ja ne vidim da sada ima iciju podrsku. Realno, osim par likova ovdje nisam primjetio da iko podrzava rad uprave. Od ulice preko drustvenih mreza.Zoran28 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:42Napapijri je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:35Navijaci moraju biti korektivni faktor u svakom klubu, to treba da vam bude jasno. Ne treba da bude bauk ako se pohvali rad uprave kada se dobro radi, ma koja to uprava bila. Ukoliko dodje do zaokreta i krene se stranputicom, mora postojati taj korektivni, zastitnicki faktor. To su oduvijek bili navijaci. U Engleskoj, Njemackoj, Indiji, pa i ovdje. Svaka uprava koja radi ispravne stvari treba biti podrzana, kao sto i svaka koja ide u krivom smjeru mora biti na tapeti. To je cinjenica, aksiom, neosporan dokaz, nazovite to kako zelite.
@Feniks, slazem se s tvojom konstatacijom, ali moras se osvrnuti na to da upravo ti redovni koji uzimaju clanske, godisnje, kupuju u fan shopu i odvajaju od usta da prate klub i protestvuju. Ne cine to oni koji ne mogu noge protegnuti do kluba ili kliknuti misem par puta na racunaru.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
– Još kad navijači čuju da je i oko stadiona napravljena zavrzlama, po principu ‘drži vodu dok majstori odu’, onda će tek burno reagovati. To je zato što je ugovor neprovodiv. Strašno je važno da stvore privid da su nešto odradili i na taj način se ko fol revanširaju navijačima i direktorici Buljubašić za glasove koje su dobili u izbornom procesu, napisao je Ajnadžić i dodao:
– Direktorica se više bavi politikom nego sportom i nogometom, Zato smo na tabeli ‘dobro’ pozicionirani. Prvaci u pokušaju. Zašto? Pitajte Buljubašićku i njene savjetnike iz udruženja. Živi bili, pa vidjeli, poručio je.
– Direktorica se više bavi politikom nego sportom i nogometom, Zato smo na tabeli ‘dobro’ pozicionirani. Prvaci u pokušaju. Zašto? Pitajte Buljubašićku i njene savjetnike iz udruženja. Živi bili, pa vidjeli, poručio je.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Za koga ovaj navija: Dušan Hodžić igrač Sarajeva, a lajkao slavlje igrača Borca
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, jurisicduska, nedimmmm1337, Venom i 45 gostiju.